Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Не ја гледав утакмицата и сега седнувам и гледам Пацини мавнал тројка,не ми се верува,да ми казуваше некој ке му се изнасмеев.А гледам Монтоливо се повредил,сериозна е работава или не?
П.С. Сега навивачиве на Интер се прашуваа што е мистеријата,што се случува кога некој играч од Интер ке премине во Милан?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не ја гледав утакмицата и сега седнувам и гледам Пацини мавнал тројка,не ми се верува,да ми казуваше некој ке му се изнасмеев.А гледам Монтоливо се повредил,сериозна е работава или не?
П.С. Сега навивачиве на Интер се прашуваа што е мистеријата,што се случува кога некој играч од Интер ке премине во Милан?
Ко да го забележав да се држи за задна ложа, а то по дифолт е сериозна повреда.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
и тоа мене ми беше доста интересен феномен. само да не биде ко суљо работава 2-3 гола па топки од мрежа да вади :P или мансини и виери ... помина времето на сидорф и пирло трансферите :P.

шала на страна баш ми е мило за пацо без разлика на се не можам да го мразам овој играч. многу достоинствено без да кажe лош збор за интер го прифати трансферот за разлика од другар му касано (особинa што иритира многу без разлика за кој клуб/играч станува збор). се најдобро за него и нека си го врати местото во репрезентација. и нека неговите голови ви обезбедат трето место. јбг интерашка душа толку може да ви посака :P

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
PAZZO PAZZINI им еба матер! :cuc:

Ајде,ајде миланези нека е честито победата и нека се множат од сега па натаму, но рака на срце не заборавајте дека благодарение на Пацини исклучително среќно го добивме овој натпревар вечерва.
Можеби Болоња имаше повеќе шанси ама ние на крај искористивме тоа што требаше и ги собравме бодовите.:D
Боатенг,Де Јонг,Де Шиљо (y)

И таман кога почнавме да се уиграваме, ќе има пауза ради репрезентациите (КОЈ МАЛЕР:pos:)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^ Па баш паузата ќе ни годи за да се уиграат.

Инаку инфо ако начека некој за монтоливо нека каже,единствен креативец ни е и се повреди:facepalm:

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Честито победата!
Се наоѓам повикан да одговорам на прашањето. Беше тоа 30 јан далечната 2011 год. Inter VS Palermo Пацини прв меч,стартер за Интер. Два гола и изнуден пенал, сам ја донесе победата, стана миленик на Интеровите навивачи...Малку подоцна...паа,веќе не им беше миленик...уште подоцна, никој не го сметаше ни за сериозен џокер од клупата...
(Сите сличности со некоја сегашна ситуација се случајни,не се намерни)...;)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Честито победата!
Се наоѓам повикан да одговорам на прашањето. Беше тоа 30 јан далечната 2011 год. Inter VS Palermo Пацини прв меч,стартер за Интер. Два гола и изнуден пенал, сам ја донесе победата, стана миленик на Интеровите навивачи...Малку подоцна...паа,веќе не им беше миленик...уште подоцна, никој не го сметаше ни за сериозен џокер од клупата...
i koja e poentata ???
prorostvo ili !!!!!

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Честито победата!
Убаво е кога се тешиш, али ако, џабе не ви беа потребни 30 години и калчополи скандал да дојдете до титула, а чак што више, колку ќе биде само убаво кога ќе ве полни во дербито, па па па

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Мислев оние од Јуве се најташаци дур не влегов у фан клуб Интер да видим дека живи се јадат за Пацини :icon_mrgr:

P

PewDiePie

Гостин
Мислев оние од Јуве се најташаци дур не влегов у фан клуб Интер да видим дека живи се јадат за Пацини :icon_mrgr:
Загреота се шиттерашите :icon_lol:
Душа ги боли дека си пукна хет трик Пацини,а не свесни дека со здрави пато и робињо ќе си пука редовно по два три на утакмица !

Се тешат исто јако деби имал и во интер после просек станал,па нормално дека ќе стане во интер играл ебате. Таму и снајдер прво беше добар,сега нигде го нема,на Просек брат му. :icon_lol:

Најјаки ми се величењата на Касано,хахахаха не се свесни дека човек што лета со паметот и дава изјави какви што дава уште не дојден во клубот,во јануари ќе му се спојат жичките ќе почне да плаче за сампдорија. Ако не им цркне на терен до тогаш рошавото копиле that is.

Никад не ја сфатиле разликата меѓу милан и интер.Милан сам по себе ги прави играчите подобри(што не велам дека ќе биде случај со траоре,констант и таквата багра)опшо зборам.

И дај нека пише некој инфо за Монтоливо,колку е сериозна повредата.
Ако не може на следната да игра,ако има муда алегри ни фламини ни амбро неспособните нема да ги игра,ќе го пушти Кристианте да им прска во фаца на аталанта. :D

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Убаво е кога се тешиш, али ако, џабе не ви беа потребни 30 години и калчополи скандал да дојдете до титула, а чак што више, колку ќе биде само убаво кога ќе ве полни во дербито, па па па
i koja e poentata ???
prorostvo ili !!!!!
te-ultra, поентата е дека и нас не зае.а така на првите средби,даде некој гол дур беше свеж...
никад не ни бил пацо прв напаѓач, го купивмо кога го имавме Ето. Ако мислите дека е достојна замена за Ибра, good luck ...
и Pece4ever шо сум ја крив за местенките и слични работи, во такви услови и наредни 50 години може да бидете шампиони. збориме за титула во фер услови.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 08:11 ---
Загреота се шиттерашите :icon_lol:
Душа ги боли дека си пукна хет трик Пацини,а не свесни дека со здрави пато и робињо ќе си пука редовно по два три на утакмица ! :D
Без навреда,па комшии сме, али ова се викат оксиморон..нека се живи, здрави, и пато и робињо..

P

PewDiePie

Гостин
Без навреда,па комшии сме, али ова се викат оксиморон..нека се живи, здрави, и пато и робињо..
Сигурно,кои фанови на јуве и интер не би посакале здрави пато и робињо нели ? ;)

Интересен феномен е тоа,дур мислат фановите на конкурентите дека немаш јак тим,дека не можеш да победуваш супер си се,дури и предлози за каде треба да се купи играч и носталгични мисли пролетуваат за тимот што порано го имал милан.

Сега кога со без малку втор тим успеаа да победат на гости со 3-1 и кога човекот за кој мислеа дека е просек и дека добија со трампата Касано-Пацини постигна хет трик,некако се сврти муабетот. Се осеќа љубомора тензичност и страв........според мене овој тим на Милан сега за сега и не е многу страшен,ама ако се во полн состав и ако влезат во ритам е тогаш можат да направат проблем а може и нешто повеќе од проблем.

Така да оксиморон,сега си слободен да одлеташ во дувлото и да не не убедуваш како Пацини во интер бил втор трет напаѓач бил просек не им требал драпај си мео......знаеме како играле играчите во интер дур не дошле во Милан.
Ајт со здравје.

Kajgana Shop

На врв Bottom