Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ти знаеш кој пропуст ти е да ти игра играч со мана на срце и да му се деси тоа што му се деси на Касано? Знаеш кој негативен публицитет е тоа ? Јас озбилно и незнам како немаше некоја истрага за тоа пошто се утврди дека Касано ја влечел таа мана пофолго време. Милан делумно се вадеше од гомната после ситуацијата и можат да бидат среќни што не испадна нешто посериозно. Ако не е и тоа една од причините зошто сега Касано си оди од Милан....
Znaci Pominal Lekarski pregledi vo roma , Pominal vo real, Pominal vo samdoria , gi pominal i prvicnite vo milan koga dojde...epa sea ako mu e od poodmna nemoze be 4 lekarski tima da utnat toa...Izleda toj problem mu se pojavil bas toj period ... Aj da zaboraime na toa... A i baska ne mu e prv ispad ova...Cassano cela kariera e takov...taka da Krivicata ocigledno e na negova strana ... Sea jasno e Deka milan ne se bas svetci i bezgresni ali ipak vo ovoj slucaj ne gledam zaso oni da se krivi zemjki vo predvid za koj igrac i kakva licnost se raboti...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.486
Поени од реакции
14.929
Hm_Hm
Правиме дискусија Касано во Интер, а не Касано во Сиена. Ти ја кажав јас што се прашувам. Зошто Касано не беше интераш пред 1 ипол сезона кога потпиша за нас а во игра беше и Интер?

Јас потполно исто би изреагирал. Значи во кој и да било друг клуб да се десеше тоа со срцето, секој клуб истата постапка ќе ја имаше, крај краева никој клуб нејќе да има таков пропуст на свое име како оној со срцето на Ксано. Ми текнува еден муабет од тоа време што го глеав со потсмев ради ситуацијата ама сега ми стана сериозно. Го вратиле Цисоко со кариес а го пуштиле Касано со проблематично срце... сега не ми е смешно ...

Да беше случајов со играч што цела карера пред него, ок може и јас ќе имав исто мислење ама ова е критична фаза од неговата кариера така да јас на ситуацијава глеам како 1-1 никој никому дужен. Касано му беше помогнато, а плати со тоа што беше изманипулиран.

Муабетот со медиумите го доживуваш на друг начин ама јас тоа така го доживувам. Неможе Шевченко да биде педер, Кака да биде педер, Силва да биде педер, Инзаги да биде педер, Леонардо да биде педер... чак и се дрзнуваат Тевез да е педер што Галијани не понудил појше. Епа јбг доста самокритичен сум кога нешто не ми иде грешката ја барам кај мене, и во ситуацијва тргнав од тоа што сите други се криви. Во ситуацијава подготвени се Касано да го дадат во Интер само за вие да го плукате иако он првично изјави Сампдорија....

ПС. Не бараше покачување колку што пратам и не ти ја глеам целта во прашањето. Ибра бараше поголема плата во Милан?

Ти знаеш кој пропуст ти е да ти игра играч со мана на срце и да му се деси тоа што му се деси на Касано? Знаеш кој негативен публицитет е тоа ? Јас озбилно и незнам како немаше некоја истрага за тоа пошто се утврди дека Касано ја влечел таа мана пофолго време. Милан делумно се вадеше од гомната после ситуацијата и можат да бидат среќни што не испадна нешто посериозно. Ако не е и тоа една од причините зошто сега Касано си оди од Милан....
Добро, ти сега одиш на поле на шпекулации и претпоставки. Можеби било она, зошто не завршило онака, трт-мрт..

За другите не мислам дека се педери, за Касано мислам и дека се однесува педерски и дека не е (добар) човек. Секој има право да си оди од клуб поради милион причини, но треба да се направи тоа човечки, ферски, а не со лигавање и плукање и да излегуваш на задна врата. И зошто Инзаги, па нели е во добри односи со раководството, а во лоши со Алегри, па еве го сега тренира деца, зошто прифати ако Берлу работи медиумски против него?

Димче, и ти го пишуваш тоа во постот ’како сите други се криви’, па и јас те прашувам како може сите клубови да му се криви на Касано?

И јас не мислам дека Берлу е светец, но во мојата математика, кога ќе соберам и одзмеам, резултатот е позитивен (што се однесува до Милан).

Дека бил рамнодушен, дека ги трошел парите на курви, а не на Милан, дека сакал да го уништи клубот и слично ми се глупави муабети. Главен проблем во Милан е финасиски, тој проблем го има и Берлу (башка што можеби се плаши и од разни судења што ги има или мисли дека ќе ги има), па затоа нема расфрлање со пари. Во криза се штеди и се продава, па не ни очекувам да се расфрла со пари за Милан. Клубот веќе пет години живееше нереално и не сакаше да им излезе во пресрет на проблемите, тоа е сигурно грешка на раководството, но тоа го правеа поради големите емоции кон клубот и страв од реакција на фановите.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Добро, ти сега одиш на поле на шпекулации и претпоставки. Можеби било она, зошто не завршило онака, трт-мрт..

За другите не мислам дека се педери, за Касано мислам и дека се однесува педерски и дека не е (добар) човек. Секој има право да си оди од клуб поради милион причини, но треба да се направи тоа човечки, ферски, а не со лигавање и плукање и да излегуваш на задна врата. И зошто Инзаги, па нели е во добри односи со раководството, а во лоши со Алегри, па еве го сега тренира деца, зошто прифати ако Берлу работи медиумски против него?

Димче, и ти го пишуваш тоа во постот ’како сите други се криви’, па и јас те прашувам како може сите клубови да му се криви на Касано?

И јас не мислам дека Берлу е светец, но во мојата математика, кога ќе соберам и одзмеам, резултатот е позитивен (што се однесува до Милан).

Дека бил рамнодушен, дека ги трошел парите на курви, а не на Милан, дека сакал да го уништи клубот и слично ми се глупави муабети. Главен проблем во Милан е финасиски, тој проблем го има и Берлу (башка што можеби се плаши и од разни судења што ги има или мисли дека ќе ги има), па затоа нема расфрлање со пари. Во криза се штеди и се продава, па не ни очекувам да се расфрла со пари за Милан. Клубот веќе пет години живееше нереално и не сакаше да им излезе во пресрет на проблемите, тоа е сигурно грешка на раководството, но тоа го правеа поради големите емоции кон клубот и страв од реакција на фановите.
Не се базира на шпекулации, Касано беше пред трансфер во Интер прашај во фан клуб ќе го добиеш одговорот.

Инзаги беше ставен фигуративно да видиш дека секој што ќути добро поминувал во Милан, а егото на Берлускони е криво што секој од играчите што ќе погледне пореално и ќе ги искритикува завршува како предавник. Не гледам зошто толку им пречи реалноста? Веруј дека на 30 години на Касано повеќе му гори под нозе отколку на Берлускони во моментов. Тоа што е реален и му кажал дека овој Милан нема капацитет да ги оствари неговите соништа. Јас тука не гледам ни педерско ни нефер понашање...

Тоа колку се криви клубовите или Касано за неговата карера е цела нова дискусија, не би ја отварал премногу е долга ја знам цела историја на Касано не би се навраќал на исто амбициозниот план на Рома, Галактико на Реал, храбро доаѓање во Сампдорија и потврдување на квалитетите... не би да ја отвараме темава...

Ти како што ја обвинуваш кризата, јас се обидувам да го обвинам менаџментот на тимот. Јувентус после се во оние 5 години+ оваа криза излезе посилен од Интер и Милан (Милан поготово) ? Итоа не само на финаниски план, организационо се далеку помоќни моментално... Јувентус изгради стадион Милан гледаше од страна и знаеш што ме чуди? Милан немале одговор на тоа па сега не се ниту иновативни да понудат нешто ново тие се обидуваат да ископитаат некои работи што не ми се свиѓа....

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.486
Поени од реакции
14.929
Диме, јас пишав дека раководството направило грешка. Од продолжување договори и високи плати за сенаторите, некои глупи трансфери, сето тоа го отежна овој период. Јуве беа доста паметни, а и доста пари потрошија, не верувам дека следниот прелазен рок повторно ќе трошат.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.952
Поени од реакции
23.453
Kркич :facepalm:

БТВ Дим4е

I think and I'm sure this will be my last stop here at Milan, because I arrived in the most successful team in the world, I got to the top, there is nothing more than Milan only the sky and nothing else. This is the last chance I have, I will not betray the people who believed in me. They believed in me at Milan and I can not betray those who believed in me. If I'm wrong at Milan, are asylum. "
Мислим дека знаеш чива изјава е ова, и кога е изјавено.... У ситуацијава никој друг не е крив освен Касано...

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
оти што му фали на кркич?
*ама мислам дека треба да се праша барселона оти имало услов во договорот барселона да има опција да го купи за 13 милиони во 2013

кркич + замената касано со пацини = солиден млад напад за без пари (значи ибра сменет бесплатно)
за средина ќе се истрошат малку 11-14 милиони че дадат (веројатно сахин,кака, мота, витсел)
за одбрана ќе се земи јанга мбива за 7 милиони или сега или во јанувари без пари

ете му ги на галијани неговите 20 милиони за трансфери

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Baresi-Kapiten 11 god
Maldini-Kapiten 12 god
Iminjata veteni od B&G za nivni naslednici kako kapiteni:
Shevchenko-sold to Chelsea 45 M
Kaka-Sold to Real Madrid 67 M
Pirlo-Free transfer Juventus
Thiago Silva - sold to PSG 42(+5) M
Upm za 6 godini gi prodadovme site zvezdi,nivnite zamenici koji stana zvezdi vo drugi ekipi(Ronaldo,Ronaldinjo,Ibra) se zadrzaa samo po 2 godini...mislam deka 2007 godina tesko ke se povtori vo `bliska idnina `
Ante za Kapiten(mozda samo taka ke go prodadat)
PAZZINI naslednikot na Ibra :гомце::facepalm:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Po se izgleda Mezba ke go menuva Balzareti vo Palermo a kaj na doaga Dosena...rabotata e skoro gotova a spored mene e za bel bumbar...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
M'Baye Niang could become a Milan player today, according to Sky Italia.

--- надополнето: 20 август 2012 во 14:26 ---
:pos:
l3ymuc.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom