Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Овој Милан доста ме потсеќа на оној на Леонардо. Истите цели ги има клубот (први три места во серија а, и да се поминат групите во ЛШ), нормално разлика има во тактичката поставеност. Меѓутоа мислам дека Алегри ќе примети дека со овој тим и оваа одбрана тешко ќе може цврсто да игра назад, па ќе иде на таа филозофија “да дадеш повеќе голови отколку што ќе примиш“. Инаку со оглед на тоа колку ослабе италијансково првенство во последниве неколку години, мислам дека Милан без проблем со овој тим ќе се бореше за скудетото, но без учество во ЛШ (нешто ко Јуве минатата сезона). Дефинитивно овој состав не е способен да игра на три фронта, особено ЛШ.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
го зедовте Пацини ?? .. е сега кој ќе го земе Бориело ? :(

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Бориело под Земан ќе даде 20 гола бе :нинџ:
:pos: .. Бориело под Земан тренинзите неможеше да ги издржи .. Vody човек не се лути одма бе :) .. како и да е Пацини подобар избор од Бориело ;)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Људи људи вратио се Џилардињо :icon_lol:

Баравте гол-играч ете ви, сеа трпите :icon_mrgr:
Каква глупост бе, да го дадеш Касано и плус да им доплатиш... да беше глава за глава може да пројде некако, ама ваке штознам... Инаку Пацо е многу подобро решение од Матри и Бориело барем според мене... ама ипак мислев ќе дојде Бентнер...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Људи људи вратио се Џилардињо :icon_lol:

Баравте гол-играч ете ви, сеа трпите :icon_mrgr:
Каква глупост бе, да го дадеш Касано и плус да им доплатиш... да беше глава за глава може да пројде некако, ама ваке штознам... Инаку Пацо е многу подобро решение од Матри и Бориело барем според мене... ама ипак мислев ќе дојде Бентнер...
i Da dojde paco pak treba use eden spic....Ne moze samo So binjo Paco I pato da terame na 3 fonta...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
i Da dojde paco pak treba use eden spic....Ne moze samo So binjo Paco I pato da terame na 3 fonta...
4 се тука е и Ел Шарави така да шпицот е најмал проблем,проблемот е 3/4 и еден Штопер ако си отиде Мексес.
Не е лошо да го калемат Констант за лев бек ...па и засто да не,кога Абате стана десен бек,Силва копач,Боатенг организатор а Емануелсон полушпиц зашто не да се проба со таа варијанта..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
4 се тука е и Ел Шарави така да шпицот е најмал проблем,проблемот е 3/4 и еден Штопер ако си отиде Мексес.
Не е лошо да го калемат Констант за лев бек ...па и засто да не,кога Абате стана десен бек,Силва копач,Боатенг организатор а Емануелсон полушпиц зашто не да се проба со таа варијанта..
Konstant mnogu mi se dopadna kako izgira so Juve sea...za lev bek neznam dali ke go bide a i da go stavi lev bek gubime igrac od sredina...Vrti suci pak ke sme minus :D bez 3ca novi igraci niso ne praime...

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Jebem ti genijalnost da go dadesh Cassano za Pazzini + doplata ... vekje ako dojde do toj stepen Cassano da bide loshiot i pod itno da go napusti klubot sto kurac ne go prodadea za nekoj milion i da donesat nekoj napagjac na pozajmnica so opcija za otkup ipak doktoriraa na ovoj pravec na transferi.

Neznam sto e polosho toa sto edinstveniot talent i genijalec vo timot otide prakticno za nisto vo Inter sto Milan definitivno ja izgubi i najubitacnata alka vo timot spored mene a donesoa statist na teren, ovoj moment ja prelija casata Galijani i Berluskoni definitivno i sekoj rezultat i nastap ke probam samo da bidam ramnodusen, skroz se razocarav ...

Kajgana Shop

На врв Bottom