- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.503
- Поени од реакции
- 8.181
TIa што те нервира?
(se zezam... )
Me nervira ovaa neizvesnost, me nerviraat site dupki sto gi imame u tim, me nervira Antonini,bonera, yepes ...
TIa што те нервира?
Лепи искулирај си малце, не си зимај се при срце не е здраво за тебе. А поголеми нервози ќе те фаќаат послем 31ви август, незнам зашто очекуваш од Милан да донесе некој бомбастичен трансвер тоа е научна фантастика моментално за Милан така да само ќе се задоволуваат со просеци, за тоа и тимов стана дувло на просеци.Tragedija... sakam da prespijam do 31vi avgust, nesakam veke da se nerviram zimi se...
Не се нервирај не е се така црно како што изгледа. Можеби оваа вест ќе те расположи.Tragedija... sakam da prespijam do 31vi avgust, nesakam veke da se nerviram zimi se...
Абе ти изгледа сакаш Милан да испадни одма, а?Милан у прв шешир заедно со Барса, Манчестер, Челзи, Баерн, Реал, Арсенал и Порто.
Втор шешир се Сити, а трет ПСЖ...
- осеќам ќе паднемо со некој од овие, дај боже со ПСЖ
ПСЖ да ни се паднат ке го јадат на велико....осеќам... да им покажат дека милан е поголем и од ибра и од силва...Абе ти изгледа сакаш Милан да испадни одма, а?
Ехее ти мислиш тоа таке е... купи освој, тоа дома можат ако не се најде некој ко ЛориенАбе ти изгледа сакаш Милан да испадни одма, а?
Uzivaj doktore, ne se sekiraj za moeto zdravje.Лепи искулирај си малце, не си зимај се при срце не е здраво за тебе. А поголеми нервози ќе те фаќаат послем 31ви август, незнам зашто очекуваш од Милан да донесе некој бомбастичен трансвер тоа е научна фантастика моментално за Милан така да само ќе се задоволуваат со просеци, за тоа и тимов стана дувло на просеци.
А и не е така лошо ако дојде Бентнер сигурно ќе даде повеќе голови од стаклениот Пато.
а џузепе роси повеќе го сакаш а? што нема заиграно речиси две години салам фудбал
Бендтнер ??
хаха ма немој да ме јебеш бре! исто колку што и пато е подобар од макси лопез, толку и макси лопез е подобар од бентнерШто ќе ни е сеа па овој?
Ако ни дошло до овој боље Макси Лопез да останеше, каде каде подобар е.. Ама шознам не веруем ова да се деси, а и да се деси исти курац ништо не губимо, и онаке немамо ваков играч у тимот, а единствено нешто што ќе биде добро у трампата е тоа што овој е 6 години помлад од Мексес
--- надополнето: 14 август 2012 во 13:10 ---
Нов Мезбах а? Боље нов Антонини (Дренте)...
и тоа би требало да биде некој успех за бентнер?Лепи искулирај си малце, не си зимај се при срце не е здраво за тебе. А поголеми нервози ќе те фаќаат послем 31ви август, незнам зашто очекуваш од Милан да донесе некој бомбастичен трансвер тоа е научна фантастика моментално за Милан така да само ќе се задоволуваат со просеци, за тоа и тимов стана дувло на просеци.
А и не е така лошо ако дојде Бентнер сигурно ќе даде повеќе голови од стаклениот Пато.
Според ова Макси е подобар од Бентнерхаха ма немој да ме јебеш бре! исто колку што и пато е подобар од макси лопез, толку и макси лопез е подобар од бентнер
И Макси и Бентнер се добри,ама за Бирминген,Сванси,Лече и останатите..Според ова Макси е подобар од Бентнер
зависи како ќе го протумачишСпоред ова Макси е подобар од Бентнер
а пато не е добар за на олимпидијата, али ај, сега му е шансата на параолимпијадата да се покажи у право светлоИ Макси и Бентнер се добри,ама за Бирминген,Сванси,Лече и останатите..
Ја и него би го бркал .Или нека се воозбилат со Боатенг и да почнат да играат или и нив лошо им се пишуваа пато не е добар за на олимпидијата, али ај, сега му е шансата на параолимпијадата да се покажи у право светло