Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
А од вас поголеми ретарди, нема во ниеден фанклуб, ноу офенс. Ние онака само пишавме, гледам се возбудивте после победата, а вие од ништо направивте нешто. :D
None taken. Samo shto 90% od vas navivaat za chelsea od 2005ta navamu.Site tie 90% se prakticno lughe koi gledaat fudbal od zavcera,navivaat za klub bez istorija, bez tradicija,klub koj so pari napravi se.Toa ti e nekako kako sega decurlanava site da pocnat da navivaat za man city,tebe bi ti bilo chudno, neli? U Anglija ima termin za (90% od) fanovite na chelsea i City-Gloryhunters. A ja imam poednostaven termin - koka kola fanovi. Proceni sam koj e retardiran. Pozdrav, i da te potsetam ima tema fan klub - chelsea. Ama valjda slabo shpekulaciite za transferi, taka da nemate za shto mnogu da zboruvate u fan klubot.

В

Ваздух

Гостин
None taken. Samo shto 90% od vas navivaat za chelsea od 2005ta navamu.Site tie 90% se prakticno lughe koi gledaat fudbal od zavcera,navivaat za klub bez istorija, bez tradicija,klub koj so pari napravi se.Toa ti e nekako kako sega decurlanava site da pocnat da navivaat za man city,tebe bi ti bilo chudno, neli? U Anglija ima termin za (90% od) fanovite na chelsea i City-Gloryhunters. A ja imam poednostaven termin - koka kola fanovi. Proceni sam koj e retardiran. Pozdrav, i da te potsetam ima tema fan klub - chelsea. Ama valjda slabo shpekulaciite za transferi, taka da nemate za shto mnogu da zboruvate u fan klubot.

:pos:

Со ова се потврди тоа што и го мислев...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Нема само Челзи такви навивачи.Јунајтед,Барса,Реал..се тоа се екипи со деца навивачи што од вчера гледаат фудбал како што викаш.
Инаку за тоа без историја дека е Челзи грешка си ама ај нема врска :).
И толку од мене нема смисла да ви се мешам во фан-клубов

В

Ваздух

Гостин
Ajde mozda nekad Abramovic kje ti plati da se omrsis so nekoja rusinka. Kompjuter za sekoe dete - NOT! Srdecen pozdrav.
Али добра ти беше финтава со компјутер за секое дете, како ти текна, да си ебеш...

Нема везе, среќно во Сериа А наредна сезона.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Galliani: Recent results have proven that AC Milan still have a good squad(y)(y)(y)

типичен галијани..така да не очекувајте нешо трансфери некои...

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.201
Поени од реакции
759
Galliani: Recent results have proven that AC Milan still have a good squad(y)(y)(y)

Ако на Галиани му е ОК тимот тогаш нека не зема ништо , но изгледа и навивачите дигнаа раце от ова ситуациа само за споредба Јувентус до овој момент продаваљ 28.000 сезонски билети а Милан иако уште не излегоа со официални шифри се зборува дека зе продавени само 8.500 билети .
Еден од членовите во форумот кажа дека и на управата не му одговара Милан да е слаб но што игра се игра никој не знае освен Галиани -Берлускони

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Oва навивачиве на Челзи кој пролив да ти биле боже господе, ја мислев од циганчињава у фан клуб Јуве нема поголеми замарачи :D
ЈуБенташиве повеќе се замараат со поразот на Челзи бе...ѕирни кај нив во фан клуб.:facepalm:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226

Pa ne deka imame losh sostav i vaka, bi bil konkurenten za 2,3 mesto u italija. Da napravime 3-4 razumni transferi i mozeme da se nadevame na polufinale/finale u LS.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
да сумираме ибра даде 24 гола од кој 10 беа од пенал значи од игра дал 14 гола....па ночерино имаше 10-11 гола само од игра ....така да.....Бар макси Лопез не добиваше црвени картони за глупости за да го суспендираат па коа ке е потребен да го нема....Бар макси лопез не зимаше 12 милиони плата ( највисока) за да го нема нигде на големи утакмици ;)
А кој друг играч ќе реализира 10 од 10 пенали ?
И од сите голови на Ночерино, 5-6 беа под асистенција на Ибра... и не ме цитирај повеќе, гледам дека појма немаш колку значи да го имаш Ибра во тим... можда срање човек е, али затоа е еден од најдобрите гол-играчи.
--- надополнето: 30 јули 2012 во 17:11 ---

Ти не го знаеш Галијани ;)
Денес може да изјави дека нема да прави повеќе трансфери, а другиот ден да донесе засилување од 20М... :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Избор за најдобар играч во тимот за 2012.
1 - Nocerino Antonio (Milan, classe 1986) 49.48%
2 - El Shaarawy Stephan (Milan, classe 1992) 20.79%
3 - Boateng Kevin-Prince (Milan, classe 1987) 11.17%
4 - Pato Alexandre (Milan, classe 1989) 9.28%
5 - Montolivo Riccardo (Fiorentina-Milan, classe 1985) 1.72%
6 - Abate Ignazio (Milan, classe 1986) 1.55%
7 - Emanuelson Urby (Milan, classe 1986) 1.37%
8 - Ambrosini Massimo (Milan, classe 1977) 1.03%
9 - De Sciglio Mattia (Milan, classe 1992) 1.03%
10 - Abbiati Christian (Milan, classe 1977) 0.34%

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Денес роденден му било на Галијани па мислам дека заслужи човеков за роденден да добие некое милионче од Берлу за трансфери.:D

Барбара исто така денес слави роденден па нека и е среќен и нејзе и нека ја измасира добро Патката зошто ако се повреди пак она ќе го јаде ... :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А кој друг играч ќе реализира 10 од 10 пенали ?
И од сите голови на Ночерино, 5-6 беа под асистенција на Ибра... и не ме цитирај повеќе, гледам дека појма немаш колку значи да го имаш Ибра во тим... можда срање човек е, али затоа е еден од најдобрите гол-играчи.
--- надополнето: 30 јули 2012 во 17:11 ---

Ти не го знаеш Галијани ;)
Денес може да изјави дека нема да прави повеќе трансфери, а другиот ден да донесе засилување од 20М... :D
Значи како не...коа ке играш некое дерби само за зафаќа место на терен...од 50 битни утакмици со ги има играно во кариера на 45 од нив нигде го немало....Затоа никогаш неможе да биде играч од светска класа како Шева, Кака, сидорф, пирло, Месси , роналдо, гигс и компанија......
Се ценка за 2 милиони он при ниска цена....тешко дека ке фрли 20че на еден играч само ....
Галијани ке напраи некој трансфер за ич пари и ќе извади играчиште од него :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Денес роденден му било на Галијани па мислам дека заслужи човеков за роденден да добие некое милионче од Берлу за трансфери.:D
Барбара исто така денес слави роденден па нека и е среќен и нејзе и нека ја измасира добро Патката зошто ако се повреди пак она ќе го јаде ... :D
Хохо, вечер местото кај шо ќе ги слават родендените ќе биди исто ко јавна куќа, многу курви на едно место :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom