Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Имаме среќа што Мексес и Монтоливо дојдоа без пари инаку требаше да дадеме по 15 мил за двајцата. :icon_lol:
Кога ќе бидат ептен сигурни во млад играч и дека навистина ќе го биде не верувам дека ќе го испуштат како Ел Шарави што го земаа за 12 мил+играч (5 мил) и за 14 год дете што дадоа 0.5 мил исто ко Ночерино. :LOL:
Мислите ли дека овие децата што ги продаваат по 20-40 мил и играат среден ред ќе ни завршат подобра работа од Монтоливо и Ночерино? Само ќе фрлиме пари за недокажани деца и после ќе плачеме.
Се виде колку се добри Марин, а Хазрад на пријателската еден глуп Бонера го заебаваше, за тие пари колку што е купен треба да везе низ такви будали како Бонера и Антонини. ;)
Емануелсон го земаа за 2 мил, како што му е тргна од лев бек го направија плејмејќер, а сега и напаѓач. :pos::pos::pos:
--- надополнето: 30 јули 2012 во 18:16 ---
Вечер Галијани ќе добие 3-4 партии од женската,а Барби по што и го нема Пато ќе се дружи сама. :pos: :icon_lol:

Barbara-Berlusconi-avec-Adriano-Galliani-930x620_scalewidth_630.jpg

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
бонбонера, а свесен си дека ночерино и монтоливо никогаш нема да бидат пирло и роналдињо?

Значи како не...коа ке играш некое дерби само за зафаќа место на терен...од 50 битни утакмици со ги има играно во кариера на 45 од нив нигде го немало....Затоа никогаш неможе да биде играч од светска класа како Шева, Кака, сидорф, пирло, Месси , роналдо, гигс и компанија......
Се ценка за 2 милиони он при ниска цена....тешко дека ке фрли 20че на еден играч само ....
Галијани ке напраи некој трансфер за ич пари и ќе извади играчиште од него :)
:facepalm:

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Значи како не...коа ке играш некое дерби само за зафаќа место на терен...од 50 битни утакмици со ги има играно во кариера на 45 од нив нигде го немало....Затоа никогаш неможе да биде играч од светска класа како Шева, Кака, сидорф, пирло, Месси , роналдо, гигс и компанија......
Се ценка за 2 милиони он при ниска цена....тешко дека ке фрли 20че на еден играч само ....
Галијани ке напраи некој трансфер за ич пари и ќе извади играчиште од него :)
Па тешко ќе му е да игра против тим од поголем калибар, како Јуве, Наполи... од причина што он не може сам да игра против тие тимови, а асален соиграч во напад изминатата сезона Ибра немаше!
Од 20 дадени гола од игра, во сите натпреварувања, 18 му се индивидуални, значи скоро сите голови што ги постигнал се од шанси создадени од никој друг, туку од него!
Да имавме еден Пирло, Бекам, Роналдињо, Кака или некој друг играч сличен на наведените, Ибра ќе можеше да се покаже во подобро светло и против појаките тимови...
....а и не за џабе најмногу пари се фрлени по трансфери за Ибрахимович.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
бонбонера, а свесен си дека ночерино и монтоливо никогаш нема да бидат пирло и роналдињо?
Па ни Хазард ни Марин ни М`Вила никој од тие децата од 30 мил нема да бидат.
Грешка си разбрал што сакам да кажам. Тоа што може да го играат Монтоливо и Ночерино го играат и други само цената на тие и е поголема, преценети играчи. Монтоливо ако играше во голем клуб ќе имаше цена од 20+ милиони.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Па тешко ќе му е да игра против тим од поголем калибар, како Јуве, Наполи... од причина што он не може сам да игра против тие тимови, а асален соиграч во напад изминатата сезона Ибра немаше!
Од 20 дадени гола од игра, во сите натпреварувања, 18 му се индивидуални, значи скоро сите голови што ги постигнал се од шанси создадени од никој друг, туку од него!
Да имавме еден Пирло, Бекам, Роналдињо, Кака или некој друг играч сличен на наведените, Ибра ќе можеше да се покаже во подобро светло и против појаките тимови...
....а и не за џабе најмногу пари се фрлени по трансфери за Ибрахимович.
Сам да игра??? САМ? и во барса коа беше сам требаше да игра така?? :) сам играше против интер во ЛШ и затоа нигде го немаше на терен...пошо чави иниеста меси беа повредени и немаше со кој да игра.....(y)
--- надополнето: 30 јули 2012 во 19:57 ---

:facepalm:
ако толку не ти се сфиѓа тимот пошо глеам само јадеш трици како сме биле катастрофа иди навивај за ПСЖ тие се ПОЈАКИ ОД НАС...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.170
Сам да игра??? САМ? и во барса коа беше сам требаше да игра така?? :) сам играше против интер во ЛШ и затоа нигде го немаше на терен...пошо чави иниеста меси беа повредени и немаше со кој да игра.....(y)
--- надополнето: 30 јули 2012 во 19:57 ---

ако толку не ти се сфиѓа тимот пошо глеам само јадеш трици како сме биле катастрофа иди навивај за ПСЖ тие се ПОЈАКИ ОД НАС...
Не лупај ако незнаеш...Какви повредени не бладај!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Galliani is not willing to offer more than €7m for Yang Mbiwa. Will try to close the deal for Yang Mbiwa on Wensday.

Simone Andrea Ganz has a knee injury. He won't play any more games at the USA Tour with Milan.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Imate ponudeno 5 milioni za Berbatov. Fintata e sto i PSG imaat tolku ponudeno.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
haha abe so Dimko topkata ke ne mozat da vi ja zemat, super ke e ako za 5 go zemete. Lani za 400 min 7 gola dade. Samo so Ibrata ke bese podobar tandem, vaka so Kasano sto znam, ne mozam da gi zamislam zaedno u tandem. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Само да не го скине некоја повреда за 5 мил е бинго.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Zosto berbatov? mene bez pari da mi go davat nema da go zemam. Podobro El Sharaawy cela sezona da igra, mozebi nema tolku golovi da dava, ama za 1-2 godini kje prerasne u svetska klasa igrac. Vaka so berbatov nema da imame nekoja klasa igrac napred i baska kje zafakja mesto na pomladite. Ako se zema napagac ili neka bide svetska klasa (od tipot na dzeko) ili nekoe mlado talentce. Vaka od berbatov air edna godina ke imame, i naredna pak remont kje treba da pravime? sramota.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.201
Поени од реакции
759
Денеска Берлускони даде интервју за Milan Channel не го разбирав многу но изгледа нема намера да инвестира, a зборува за лубов кон Милан, тешко нас со него

Kajgana Shop

На врв Bottom