Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
syn има многу реално мислење али ти колку сакаш можеш да се удараш со глава у ѕид дека милан е појак моментално од псж
добар си...псж има боље тим...Видовме колку е јак ибра.... Против интер , јуве, наполи нигде го немаше...баш кога беше најпотребен.....

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
ANCORA MILAN ANCORA URBY

Значи ЕМАНУЕЛСОН да е така решителен и во текот на сезоната, кој е како нас:D
Од натпревар во натпреавар УРБИ се повеќе и повеќе изненадува, очигледно е дека има некаков напредок во неговата игра за разлика од првата сезона,а се гледа дека полека созрева во добар играч.
Во голем стил ги почна предсезонските подготовки, има огромен потенцијал и ако се искористи максимум од тој потенцијал ќе имаме голема корист од него во наредните неколку сезони.

Не ми се верува со кој тим го тепааме актуелниот европски шампион:pos:Комедии

Иначе во врска со трансфер пазарот:свиркам:

ГАЛИЈАНИ:Смирете се има време до август

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Иначе во врска со трансфер пазарот:свиркам:

ГАЛИЈАНИ:Смирете се има време до август
До август нема време, за 2 дена е, има време до 31 август, ама не е то шо ни требит, ако ги изгубиме првите 5 утакмици, после цела сезона ќе треба да се потиме за 3то место.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
До август нема време, за 2 дена е, има време до 31 август, ама не е то шо ни требит, ако ги изгубиме првите 5 утакмици, после цела сезона ќе треба да се потиме за 3то место.
Едно е тоа што ние како навивачи посакуваме,а сосема друго е тоа што управата имаат во планот за овој преоден рок.
Нам ни останува само да чекаме и да се надеваме дека наскоро ќе видиме неколку нови засилувања.
--- надополнето: 30 јули 2012 во 02:23 ---
ROBINHO joined the group in Philadelphia(y)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
добар си...псж има боље тим...Видовме колку е јак ибра.... Против интер , јуве, наполи нигде го немаше...баш кога беше најпотребен.....
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Да не беше Ибра во Милан оваа сезона, ќе се боревме со комшиите за Лига Европа... Не се освојува лига на 5 утакмици, против најјаките екипи, туку се освојува против помалите, а Ибра е лек за сите мали тимови... буквално сам ги решава. Значи благодарејки на него, ние до 37мо коло имавме шанси за титула!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Да не беше Ибра во Милан оваа сезона, ќе се боревме со комшиите за Лига Европа... Не се освојува лига на 5 утакмици, против најјаките екипи, туку се освојува против помалите, а Ибра е лек за сите мали тимови... буквално сам ги решава. Значи благодарејки на него, ние до 37мо коло имавме шанси за титула!
епа ние ја изгубивме титулата во тие 5 утакмици...иначе за малите тимови сам ги решава пошо само таму може да даде гол...а не беше ибра ке беше некој друг што ке дава голови...благодарение на неговите глупости ( Добивање црвен картон само пошо на господинот не му идат по кејф) и тотално губење на терен против поквалитетни одбрани ние не освоивме титула....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Milan could include Mesbah in the deal for N'Koulou, but the deal is contingent of how the negotiations for Yanga-Mbiwa turn out. (y)
France Football reports that Milan could try to sign Sakho from PSG, if they fail to sign Yanga-Mbiwa.
Taiwo will arrive in Kiev today at 17:00 CET. He will undergo the medical check-ups with Dynamo Kiev tomorrow morning.
Dynamo will pay Milan €0.5 million to loan Taiwo and will have a €2m buying option next summer, which will be paid over 3 years.
Edin Dzeko wasn't called up for Manchester City's tour :sneaky:
From England the market rumors talking about a Manchester City ready to terminate the contract with Emmanuel Adebayor. The Togolese striker, on loan at Tottenham last season, enjoy some time at Milan for 0 euros
--- надополнето: 30 јули 2012 во 12:37 ---
Ова ли го сонуваше минатата ноќ?
Berbatov move to Inter Fc NOT official ??????????????

Iniesta move te PSG not official ???????????

Dani Alves move to Manchester City NOT official ????????????

Hulk move to Chelsea FC NOT official ????????

Xavi Martinez move to Bayern M. official

Kaka move to Ac Milan Official

Dzeko move to JUVENTUS not official ????????

Van Persi OfficiaL in MANCHESTER UNITED
Official Modric move to Real Madrid 42 mil. euro
:pos:

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
епа ние ја изгубивме титулата во тие 5 утакмици...иначе за малите тимови сам ги решава пошо само таму може да даде гол...а не беше ибра ке беше некој друг што ке дава голови...благодарение на неговите глупости ( Добивање црвен картон само пошо на господинот не му идат по кејф) и тотално губење на терен против поквалитетни одбрани ние не освоивме титула....
Кој ќе даваше голови против малите тимови ако не беше Ибра ?
Макси Лопез ?
Значи Милан најкатастрофалната утакмица да ја играт против некој мал тим, Ибра ќе фати топка и од ништо, ќе направи нешто, т.е. ќе даде гол!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Premnogu sansi za ubavi transferi, realizacija 0. Problemot e sto nasive ne znaat shto baraat i shto treba da baraat. Sakaat site na loan da ni dojdat ili ako se kupuvaat da bidat pod 10 mil. Epa brakja izvinete, ama timovi kako benfica,monpellier,porto nema da ni gi dadat najgolemite talenti za pod 10 mil. bez razlika kolku vredat, bidejki taka funkcioniraat rabotite denes. A istorijata u poslednite 6-7 godini ne uci deka i da se kupi nekoe zvucno ime toa kje bide nekoj igrac otfrlen ili pak nadvor od forma u nekoj od pojakite ekipi(real,city), primeri eden kup(pred se Ibrahimovic i Robinho) . Mene ke mi bide kjef da kupat nekoi mladi talentirani igraci za pomali pari (kako sto bese so t.silva,nocerino,boateng) otkolku nekoi apla zvucni iminja. Za golemite talenti realno i ne mozeme da prosperirame zaradi timovi kako city,chelsea,psg,real i tn.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Кој ќе даваше голови против малите тимови ако не беше Ибра ?
Макси Лопез ?
Значи Милан најкатастрофалната утакмица да ја играт против некој мал тим, Ибра ќе фати топка и од ништо, ќе направи нешто, т.е. ќе даде гол!
да сумираме ибра даде 24 гола од кој 10 беа од пенал значи од игра дал 14 гола....па ночерино имаше 10-11 гола само од игра ....така да.....Бар макси Лопез не добиваше црвени картони за глупости за да го суспендираат па коа ке е потребен да го нема....Бар макси лопез не зимаше 12 милиони плата ( највисока) за да го нема нигде на големи утакмици ;)

В

Ваздух

Гостин
Oва навивачиве на Челзи кој пролив да ти биле боже господе, ја мислев од циганчињава у фан клуб Јуве нема поголеми замарачи :D
А од вас поголеми ретарди, нема во ниеден фанклуб, ноу офенс. Ние онака само пишавме, гледам се возбудивте после победата, а вие од ништо направивте нешто. :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А од вас поголеми ретарди, нема во ниеден фанклуб, ноу офенс. Ние онака само пишавме, гледам се возбудивте после победата, а вие од ништо направивте нешто. :D
ако тоа те теши шо изгубивте од 2 тим на милан што изгуби 12тина клучни играчи....

Kajgana Shop

На врв Bottom