Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
За отсуството на Силва да не се почувствува толку треба асален ДМ,тука треба да обратат пажња и Балзарети да покрие на лев бек.

Патем дечково од Монтпеље шо го бараме има уште 1 година од договорот па овој нивниот само се глупира,на крај ќе го даде и толку.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Потенцираа и Алегри и некои играчи дека играта на Милан оваа сезона ќе се смени, односно топката почесто ќе се движи по земја и ќе има брзи проигрувања. Ова е овозможено бидејќи го нема Ибра на кого ваква игра не му одговара, така да сега некако ми има логика што Алегри го сака Тевез во тимот, очигледно ќе преферира побрза игра.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.089
И после изјавана на Ибра да не видим негов гол да се постира овде.. макар и од центар да е :sick:
Му ебем крвта расипана, дај боже да паднемо у иста група у ЛШ!
Остануе да видимо уште Тиаго каков е, дал ќе биде ко Кака или ко кучево..
A ti sto ocekuvase od covek sto gi smeni trite najkonkurentni timovi vo Serie A, i od covek sto posle sekoe doaganje vo klub izjavata mu glasi: " Son mi e da igram za vakov golem klub" ?
Nos grd, prodadena dusa, kako igrac mn go postuvam zaso stvarno e zver ali ko covek ne sakam da go gledam na ekran, mi se gadi koa ke mu ja vidam grdata faca. Turi mu pepel, nie se ofajdivme i toa debelo od negovoto zaminuvanje, fala mu, da bese on vo timot garant nemase da osvoime LS. E sea ne znam vas kolku ke vi se posreki bidejki ne napravivte nikakva razmena ali ima vreme do krajot na preodniot rok, moze ke zemete nesto solidno so parite od negoviot transfer. :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
A ti sto ocekuvase od covek sto gi smeni trite najkonkurentni timovi vo Serie A, i od covek sto posle sekoe doaganje vo klub izjavata mu glasi: " Son mi e da igram za vakov golem klub" ?
Nos grd, prodadena dusa, kako igrac mn go postuvam zaso stvarno e zver ali ko covek ne sakam da go gledam na ekran, mi se gadi koa ke mu ja vidam grdata faca. Turi mu pepel, nie se ofajdivme i toa debelo od negovoto zaminuvanje, fala mu, da bese on vo timot garant nemase da osvoime LS. E sea ne znam vas kolku ke vi se posreki bidejki ne napravivte nikakva razmena ali ima vreme do krajot na preodniot rok, moze ke zemete nesto solidno so parite od negoviot transfer. :)
Секако, две забави со најголемите курви ќе напраиме :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Многу се замарате за Ибра,а сите знаете каков е.Гомно од човек е ама како играч е права ѕвероња.Искрено не ме интересираат изјавиве негови затоа што беше само 2 сезони кај нас но за тие 2 сезони направи доволно во Италија за да го памтам како еден од подобрите напаѓачи што играле за Милан.
Мене многу повеќе ми се допаѓаше играта на Милан кога Ибра не беше во составот и од таму ич не ми чуе затоа што си отиде.Кога тој беше во составот играта беше ‘‘дај му ја на Ибра и он нека му ја мисли‘‘,а кога беше казнет Шарави и Макси им ја расплакаа мамата на Удинезе...тим што немаше пораз до тоа коло на домашен терен и беше во добра форма.Покрај него никогаш немаше да просперираат Шарави и Пато зошто носов сака да е број еден и од таму доаѓаше она гушење во нападот кога играше во тандем со Пато.Сигурно изгубивме квалитетен напаѓач што дава минимум 20 голови и 10 асистенции во Италија но и со него веќе не ја биваше затоа што сите ни ја научија играта и од таму не добивме ниту едно дерби.Сега се направи еден баланс во тимот и нема играчи што ќе глумат ѕвезди па од таму убеден сум дека ќе имаме многу подобра и потечна игра од минатата сезона.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Незнам како успеале да победет, Челзи со подобар тим од тој ЛШ шо освоиа играја, ние со Антонини, Бонера, Јепес, Мезбах :facepalm:
Туку дај мака ми е да читам све, кажите како изиграја Ачерби Траоре, Монтоливо, Ночерино и Ел Шарави? Ботенг слушам потфрлил, а Емануелсон ваљда добро изигра со то шо го даде голот..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.562
Поени од реакции
5.556
Незнам како успеале да победет, Челзи со подобар тим од тој ЛШ шо освоиа играја, ние со Антонини, Бонера, Јепес, Мезбах :facepalm:
Туку дај мака ми е да читам све, кажите како изиграја Ачерби Траоре, Монтоливо, Ночерино и Ел Шарави? Ботенг слушам потфрлил, а Емануелсон ваљда добро изигра со то шо го даде голот..
Еее вчера тие Бонера и Јепес не остаеја да мрдне никој, особено Бонера :icon_mrgr:
Ачерби и Ночерино солидно, немаа многу време за докажуање исто и Монтоливо... ама за разлика од нив Монтоливо ја креираше секоја акција, значи негова позиција ќе биде она Пирло шо го играше, пред дефанзивците... Ел Шарави добар, ама не е за сам у нападот... Траоре секој старт за да одземеше топка праеше фаул, камиказа права... Боатенг со Антонини највише топки изгубени имаа, многу комотно си играше циганот, ко балет... а Еманулсон знаеш, го нема го нема и ќе се појави... еден празен гол погоди, еден промаши и таке :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Уопште не ме чуди ова од Ибрахимович. Чак што више сеа очекувам автобиографија негова и таму да пишува дека Алегри бил педер, жена му од Абате е најдобра во кревет, таа од Ночерино има целулит, дека Боатенг имал најлош глас коа пееле заедно во соблекувална и такви “пикантерии“.
Па ќе дојде денот коа ќе игра Милан против ПСЖ бе мајсторе, ќе се видиме ние пак, не се секирај!:) Тогаш ќе го најавуваат како “големата одмазда на Ибрахимович“ и знаеме од искуство што ќе се деси.

Убаво рековте. Како играч е ѕвер, како човек е никаков. Се појше мислам дека и Касано е таков и нека го продаат одма.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.503
Поени од реакции
1.894
Добро бе на спортклуб + требаше да ја даваат Милан вс Челзи од 13:30 а наместо тоа даваат Челзи вс МЛС:mad:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Добро бе на спортклуб + требаше да ја даваат Милан вс Челзи од 13:30 а наместо тоа даваат Челзи вс МЛС:mad:
Седнав да глеам,кај каснеа 20 минути па и МЛС ми пуштија,убаво ги запцув па нека си ебат мајката!
--- надополнето: 29 јули 2012 во 14:43 ---
Уопште не ме чуди ова од Ибрахимович. Чак што више сеа очекувам автобиографија негова и таму да пишува дека Алегри бил педер, жена му од Абате е најдобра во кревет, таа од Ночерино има целулит, дека Боатенг имал најлош глас коа пееле заедно во соблекувална и такви “пикантерии“.
Па ќе дојде денот коа ќе игра Милан против ПСЖ бе мајсторе, ќе се видиме ние пак, не се секирај!:) Тогаш ќе го најавуваат како “големата одмазда на Ибрахимович“ и знаеме од искуство што ќе се деси.

Убаво рековте. Како играч е ѕвер, како човек е никаков. Се појше мислам дека и Касано е таков и нека го продаат одма.
Патем Нино најверојатно и Касано ќе оди,цена голема на него не моеш да му извадиш,Поли да го соберат од Сампдорија и нема друго.

А за Ибра...искрено сеедно ми беше што отиде,вака сега гледам дека тимот се менува на подобро,порастеретено игра и потимски.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
му кажа збогум на фудбалот најголемиот цар, до ден денес мојот најомилен играч!
у мојата соба уште имам 3-4 постера од него и изрежан текст за него од спортското списание што беше најактуелно годините кога го даде пеналот со јуве каде што пишуе национален херој, европска ѕвезда!

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2012/07/29/3272110/hes-a-legend-a-true-superstar-goal-king-shevchenko-says

:love:

Montpellier president Louis Niccolin refers to AC Milan CEO Adriano Galliani as "Kojak" !!!

Nicollin: "Kojak never called me. This makes me laugh. Those guys just got out of bed. They sold a guy for €45m and they want to steal ours. If they offered 25 or €30m then ok, but from what I understood, they merely come with 5 or 6m. Go back to the movies and don’t hassle us”

Какви лудаци се појавија во спортов :pos:. Гледам и на твитер тоа го зборат, а и мене прво на тоа ми текна... типов роднина да не му е на Зампарини? :icon_lol:
а чекај бе, који курац е он да му дава играчи на милан за беспари?
па ти да го имаш тимов, од нисколигаш да го вратиш у прва лига и да земиш титула, што ќе праиш, ќе ги продаваш најдобрите играчи за ништо?
па веќе му го земаа најдобриот напаѓач арсенал и сега којзнае дали ќе најдат приближно добар колку него. а и милан сака да му го земе копиљот што ги поминал сите младински категории, капитенот и најдобриот играч у тимот можда.
и сеа? смеј се ајде, хахаха легенда е овој бе. ѕампарини хахаха . лудак, со галијани ќе се заебава. :cautious:

Не бе ти, нека ми каже некој друг.Не ти верувам тебе :facepalm:
--- надополнето: 29 јули 2012 во 03:12 ---
Ibra : PSG Are better than Milan ..

Значиии....неможам да поверувам со какви изјави излегува, до вчера Милан му ја враќаше насмевката, Милан најдобар, Милан до крајот на кариерата а сега?

Ц.ц.ц.ц.ц .... комплетно сум разочаран!
И после изјавана на Ибра да не видим негов гол да се постира овде.. макар и од центар да е :sick:
Му ебем крвта расипана, дај боже да паднемо у иста група у ЛШ!
Остануе да видимо уште Тиаго каков е, дал ќе биде ко Кака или ко кучево..
па што бе? не е подобар псж од милан?
го имаат најдобриот дефанзивец и напаѓач на милан. го имаат пасторе - играч каков што му фали на милан. потоа го имаат сиригу на голот. и тн...
и јас викам дека псж е горе - доле појак од милан!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
па ти да го имаш тимов, од нисколигаш да го вратиш у прва лига и да земиш титула, што ќе праиш, ќе ги продаваш најдобрите играчи за ништо?
па веќе му го земаа најдобриот напаѓач арсенал и сега којзнае дали ќе најдат приближно добар колку него. а и милан сака да му го земе копиљот што ги поминал сите младински категории, капитенот и најдобриот играч у тимот можда.
и сеа? смеј се ајде, хахаха легенда е овој бе. ѕампарини хахаха . лудак, со галијани ќе се заебава. :cautious:
На бекот договорот му истекува наредната година, и сакал нејќел тогаш ќе мора бесплатно да го пушти. Не мора човек да има завршено економски факултет или средно економско за да сфати дека типот води инает, а не паметна трансфер политика.

Член од
18 јули 2012
Мислења
1.201
Поени од реакции
759
Од мечот со Челзи се виде дека апсолутно треба лев бек, стопер (замена за Тиаго ) и еден напад од типот на Dzeko

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

па што бе? не е подобар псж од милан?
го имаат најдобриот дефанзивец и напаѓач на милан. го имаат пасторе - играч каков што му фали на милан. потоа го имаат сиригу на голот. и тн...
и јас викам дека псж е горе - доле појак од милан!
Ако не му го дај на Милан за 5-6 м, тогаш наредното лето нема ништо да добие од него.

НЕ! Во никој случај ПСЖ не е подобар од Милан. Оти не победија сношти против DC United? Милан со втор состав го победи европскиот шампион Челзи, а овие куртоните со прв состав 1:1 извадија со американците. И подобар е ПСЖ од Милан?

Kajgana Shop

На врв Bottom