Абе не вреди да се продаде и 100 мил. да нудат тоа е факт,ама ако не се засили тимот цела сезона ќе игра со ниска мотивација и на Лето ќе си отиде може и за помала сума од оваа што се нуди сега,за која патем чичко Галијани нели прво беше 50 мил,па сега не сакал да слушне за подолу од 40 мил,што ќе биде следно 20 + алкантара=готов договор ?
Да се вратам на муабетот,Силва и оваа сезона играше за нијанса послабо од кога освоивме калчо,може забележавте,и на крај се повреди и отиде оваа година титулата.
Искрено и јас да ги имам тие квалитети,а да играм до мене со играчи како бонера и и анте и да гледам дека тимот абер нема да донесе квалитетни играчи,а на освојување Л.Ш. со ваков тим не смее ни да помисли дека може да освои,тогаш и јас би бил разочаран и би сакал да одам во најјкакиот тим на светот.
А со кој ќе игра следна сезона до него ? Со мексес,бонера ?
Вертонген 100 пати се понуди нашите глуви се прават,Огбона за репрезентација ќе игра нашиве мува не ги лази да го земат,Кришито за жал отиде веќе,ќе треба prison break да прави за да дојде,немаат абер да создадат квалитетна одбрана а ни тим.
Берлускони и да има пари нејќе да ги дава веќе за Милан,тоа е ФАКТ.
Ако го сака тимот ќе си отиде ќе го даде на некој со пари и да не ни чуе веќе.
Ако не мислат квалитетни играчи да носат нека го продадат уште сега Силва,жал ќе ми биде да го гледам само,нека оди нека си освои Л.Ш. зошто таков играч како него заслужува,со вакви соиграчи НИКОГАШ нема да освои.