Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не е то битно брате, битно има најјаки чевли Папата :pos:
клиже ко алигатор у дискотека ... и шо е најтрагично гарант за регензбург навива а собира дресови од жабарски екипи

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
И ајде, нема смисла вака да продолжуваме со постови надвор од темата..

GALLIANI: "I promised Ibra he would wear the shirt #10 back when he was at Barcelona, If Seedorf goes, he'll wear it."

GALLIANI: "Inzaghi's #9 shirt? Maybe, just maybe, he could keep it"

GALLIANI: "We hope that Boa will have a better season, when he plays he does it well. He remembers be of Savicevic."

GALLIANI: "Ibra has an special character, but I find it as a positive thing. Ambrosini is the leader, he's the captain"

GALLIANI: "If PSG has asked for Thiago? Yes, Leonardo bombarded me. Ancelotti is like part of my family, but Thiago has no price."

GALLIANI: "Milan can only keep this Champions because of Berlusconi. The temptation could've won, but the president said no."

GALLIANI: "Flamini said that he wanted to renew, but he has to agree to the money that we are offering him, if not, we will not keep him"

GALLIANI: "We must reduce the quantity of players but without loosing quality. "

GALLIANI: "Pato will stay in 100%, he won't leave Milan. We have great strikers, maybe even the best attack in Europe."

Albertazzi could be staying at Varese for the next season. He'll play the promotion play-offs against Sampdoria.

Календарот за месец Јуни:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
хахаххаххаха Како не го начекав на фб овој пост ќе се заебавав..Обично коа ќе им начекам некоја гупост им пишувам.. Сеа глупо е отпосле...

Иначе Галијани моментално е во Барселона,ама изјавил : “Се колнам дека нема да имам средба со Сандро Росел!“

Па како да има средба коа овој Росел не сака да го види више Галијани. Откога го направи будала со Ибрахимович и сите у маало го заебавале, коа ќе го види Галијани бега што подалеку. Си вика: “Не дај Боже да морам пак со овој жабаров пак да преговарам за некого!“ :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Шо е ова бе?

Глеај сеааа....

Еден град, еден стадион, еден клуб и 7ЛШ :) Forza Milan ♥

Сакале да напишат нешто како она што беше „Еден град, две бои 7 Лига на Шампиони“ ... а овај глупаков не му текнувало па напишал еден стадион, и еден клуб со 7 ЛШ :facepalm:

P

PewDiePie

Гостин
Иначе Галијани моментално е во Барселона,ама изјавил : “Се колнам дека нема да имам средба со Сандро Росел!“
Ај нека го продадат веќе Силва,нека не се кријат ко дунди некои,еве и сабајле стигнала ДЕМЕК потврда дека Силва прифатил. Или Ибра,еден од нив треба да лета.

Очигледно тимот нема пари,штом и ибра и силва и еден Макси лопез штом стигна да го каже тоа тогаш е точно,нека шитнат еден може така ќе успеат да донесат некој како Сахин,Тиаго,или со божја помош Стротман,зошто се гледа дека ако сакаме да ги задржиме најјаките и да се појачаме,ќе се "појачаме" само со слободни играчи.

За одбрана ќе ги земат Ачерби и Астори и ќе си свириме.

Не бил во барселона да преговара,што да не бил да го посети храмот на Гауди да види до кај е изградбата ? Или па може му дошло преку кур од дезинформации и отишол да ја запали редакциската куќа на весникот што пиша дека Силва рекол-ДА.

Навивачите нафта пијат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Продажба на Силва = самоубиство + ќе ги колнам наредни 10 години.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Има право Питу.Не јебе цело време немало шанси да заминат, останувале незнам шо а секој ден преговара со 50 клубови, кизнај кај го има ветено.

Не вреди да се продаде Силва, макар и милијарди да даваат.Што ако донесат играч од средината кога ќе ослабиме во одбраната? Така кажа и самиот Галијани, треба да се засилиме без да продаваме фудбалери....

Нема да им одолее на парите што му ги нудат,знам, одма ќе го продаде иако вели дека немал цена.Или пак мислел за без пари да го даде, може тоа му значело „Тијаго Силва нема цена“ којзнае...се може да се очекува од копилево.:icon_lol:

P

PewDiePie

Гостин
Абе не вреди да се продаде и 100 мил. да нудат тоа е факт,ама ако не се засили тимот цела сезона ќе игра со ниска мотивација и на Лето ќе си отиде може и за помала сума од оваа што се нуди сега,за која патем чичко Галијани нели прво беше 50 мил,па сега не сакал да слушне за подолу од 40 мил,што ќе биде следно 20 + алкантара=готов договор ?

Да се вратам на муабетот,Силва и оваа сезона играше за нијанса послабо од кога освоивме калчо,може забележавте,и на крај се повреди и отиде оваа година титулата.
Искрено и јас да ги имам тие квалитети,а да играм до мене со играчи како бонера и и анте и да гледам дека тимот абер нема да донесе квалитетни играчи,а на освојување Л.Ш. со ваков тим не смее ни да помисли дека може да освои,тогаш и јас би бил разочаран и би сакал да одам во најјкакиот тим на светот.

А со кој ќе игра следна сезона до него ? Со мексес,бонера ?
Вертонген 100 пати се понуди нашите глуви се прават,Огбона за репрезентација ќе игра нашиве мува не ги лази да го земат,Кришито за жал отиде веќе,ќе треба prison break да прави за да дојде,немаат абер да создадат квалитетна одбрана а ни тим.

Берлускони и да има пари нејќе да ги дава веќе за Милан,тоа е ФАКТ.
Ако го сака тимот ќе си отиде ќе го даде на некој со пари и да не ни чуе веќе.

Ако не мислат квалитетни играчи да носат нека го продадат уште сега Силва,жал ќе ми биде да го гледам само,нека оди нека си освои Л.Ш. зошто таков играч како него заслужува,со вакви соиграчи НИКОГАШ нема да освои.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ако го давет Силва, бар нека го дадат во Сити за Балотели и Коларов + ќеш, или во Мадрид за Сахин + многу кеш.. Од Барса за никој, можеби овој Тиаго е надежен и малд, но воопшто не ми се свиѓа.
Врти сучи колема грешка ќе се направи ако го дадат Силва, поготово со тоа што нема да видиме достојна замена.. Во одбрана ќе ги гледаме Мексес(како најсабилен ќе ни е овој) (n) и евенутално Астори ако го вратат :place:
Незнам зошто се маваат со глава од ѕид, продај го Робињо, Емануелсон, Мезбах, Таиво, Фламини и купи 2-3 играчи и поздарв. На која основа ќе градиме тим ако се продајт Силва?

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Kajgana Shop

На врв Bottom