Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Да може некако Галијани да го извлече Лас од Реал ќе заврши голема работа.Кај нив не добива многу шанса ама се работи за квалитетен играч што и те како ќе го замени Бомел.Од кај нив може да се проба и со Сахин ако го пуштат за помали пари.За лев бек да го товарат Кришито пред европсково и на коњ сме.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Баерн изгуби, ајде Берлу носи го Швајни во Милано со тебе

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да сум Галијани, од овие кои играа вечерва за Баерн, назад во Милано со мене би го собрал само Диего Контенто.
Додуша и Нојер, ама тоа е више нереално.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Да сум Галијани, од овие кои играа вечерва за Баерн, назад во Милано со мене би го собрал само Диего Контенто.
Контенто?
Пер не ме јеби,не е тој за Милан.

Од Баерн ние можеме само Олич за 250 иљади и нешто сувенирче да им пратиме,а за другото треба кеш :pos::pos::pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Уфф ми недостига ваква напнатост и гризење нокти,финалиња полуфиналиња.Се надевам дека нашите ќе го остварат тоа и дека ќе се вратиме на старите патеки кога бевме страв и трепет во Лш
Само без Пипо и компанија ќе биде многу чудно.Неможам да верувам дека нема да скокам и да се радувам на неговите голови!! Штета :(

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не заебавај Бадстубер, Швајни, Крос, Алба, Густаво, ама тешко Баерн да ги даде, а уште потешко ние да ги купиме како што сме вака стегнати.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Уфф ми недостига ваква напнатост и гризење нокти,финалиња полуфиналиња.Се надевам дека нашите ќе го остварат тоа и дека ќе се вратиме на старите патеки кога бевме страв и трепет во Лш
Само без Пипо и компанија ќе биде многу чудно.Неможам да верувам дека нема да скокам и да се радувам на неговите голови!! Штета :(
Фурца не ми паѓај во депресии брате ќе имаме ние уште шампионски генерации!! Знам јас..исто се осеќав и Ван Бастен коа си одеше и Барези и Савичевиќ..Ќе ти помине. За 10 години ќе се плаче по други.. ;)
--- надополнето: 20 мај 2012 во 00:12 ---
Не заебавај Бадстубер, Швајни, Крос, Алба, Густаво, ама тешко Баерн да ги даде, а уште потешко ние да ги купиме како што сме вака стегнати.
Знам за нив друже, ама да не претеруаме сеа ние.. :D Овој го кажав као најреална опција моментално :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Фурца не ми паѓај во депресии брате ќе имаме ние уште шампионски генерации!! Знам јас..исто се осеќав и Ван Бастен коа си одеше и Барези и Савичевиќ..Ќе ти помине. За 10 години ќе се плаче по други.. ;)
--- надополнето: 20 мај 2012 во 00:12 ---

Знам за нив друже, ама да не претеруаме сеа ние.. :D Овој го кажав као најреална опција моментално :)
Нема да биде тоа,тоа :D.со Пипо почнав да следам фудбал! Ама ајде наредна сезона се надевам на голем успех,па да го разбудиме Гостивар!! :D :pos:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Си бира Галијани кој да купи :icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^Трагична ми е сликава тргајате ја :cautious:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.054
Поени од реакции
7.007
После ова финале никој не може да каже дека немаме состав за да освоиме ЛШ! :)
Истото и јас си го помислив. Али Челзи имаат "clutch" играчи како Дрогба, Иванович, Лампард. Ние немаме после егзодусов што ни се деси ни еден таков играч. Ни еден. Порано ги имавме Шева, Кака, Инзаги, Сидорф , Малдини, Неста, Гатузо, а сега ни еден играч од тој вид. Земи го нападот за пример сите се отажуваат штом тргне на лошо сите до еден. У средина еве Боатенг и Ночерино може да се рачунаат али почна редовно да се повредува Боатенг а за Ночерино ќе видиме каква ќе му биде формата. Исто во одбрана немаме ни еден, Тиаго Силва е светски играч али и него не би ставил како "clutch" играч.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Осеќам ќе лапнеме некој од Јаја Туре/Де Јонг/Маскерано/Кеита

Kajgana Shop

На врв Bottom