Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
М

- Миланело -

Гостин
Lionel Messi would fuck a girl, he takes her home ... In the room the girl says, " make yourself comfortable, I'll be right back."

When she comes back, it is when she finds two naked men next to Messi, and she screams. "What the hell is this?" while Messi says nervously "I'm sorry, but I can not perform without Xavi and Iniesta."
:D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Гвардиола ги стега своите играчи: Изјавил дека Милан 100% ќе даде гол.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Мислам дека ипак малце се залетавте сите...бидете поскромни да не се разочараме...
Апсолутни фаворити се они како и да е.
.Еден гол е премија за нас,им се стабилизира одбраната..тој маскерано живи луѓе јаде..
Евентуално да заврши 1-1 е могуче..ако веќе примиме 2 гола тешко ќе биде..крај краева и тимов не ни е нај нај за освојување лига на шампиони,кога ќе видам дека чекаме од Емануелсон и Месбах..ми се плаче.. и да испаднеме не жалете,не сме уште доволно спремни за ЛШ :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мислам дека ипак малце се залетавте сите...бидете поскромни да не се разочараме...
Апсолутни фаворити се они како и да е.
.Еден гол е премија за нас,им се стабилизира одбраната..тој маскерано живи луѓе јаде..
Евентуално да заврши 1-1 е могуче..ако веќе примиме 2 гола тешко ќе биде..крај краева и тимов не ни е нај нај за освојување лига на шампиони,кога ќе видам дека чекаме од Емануелсон и Месбах..ми се плаче.. и да испаднеме не жалете,не сме уште доволно спремни за ЛШ :)
А замисли со овај тим да ја освоиме ЛШ :D.

Јас многу сакам Макси 80та да го закачи за 0:1 и 93та од пенал да ни дат гол за 1:1 :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Гвардиола ги стега своите играчи: Изјавил дека Милан 100% ќе даде гол.
Со оваа изјава си покажа дека е меѓу најдобрите... Медиумски Милан се обиде да им ја наметне мислата еден гол и наши се нема што да бараат на Камп Ноу и тоа да влијае на играчите ама добро читање од страна на Гвардиола...
Ајт со среќа не ми е до пишување и анализирање мотив има кај сите играчи околу тоа кој ќе игра не се замарам .. се читаме утре после утакмица а ако се случи нешто многу јако може и задутре :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Утре сакам Боатенг еврогол да даде, да им го плесне гомното в фаца на пимплачите.
И јас сакам да даде Боатенг за да ве стопеме после и да играме финале со Апоел!

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Кога можеше 2007ма со тој тим... зош да не со овој ? :sneaky:
Зошто у 2007 имавме средина од : Сидорф, Пирло, Гатузо, Амброзини ( у години кај што можеа да трчаат) и Кака. Спореди ги со сегашнава средина и се ќе ти биде јасно.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кога можеше 2007ма со тој тим... зош да не со овој ? :sneaky:
Aко утре тепаме што мислите дека ќе направиме... :D
--- надополнето: 3 април 2012 во 01:02 ---
Зошто у 2007 имавме средина од : Сидорф, Пирло, Гатузо, Амброзини ( у години кај што можеа да трчаат) и Кака. Спореди ги со сегашнава средина и се ќе ти биде јасно.
Не е све до трчањето.. :)
Пс.Интресно сликичево...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Доколку Чави не игра, а Алегри навистина нашол чаре за Меси немат за што да се плашиме утре.

Абијати
Абате Мексес Неста Антонини
Ночерино Амброзини Сидорф
Боатенг
Ибрахимовч Пато(Робињо)

Ова би требало да е составот за утре, не веврам да имат изненадување некое, освен ако Сидорф не може да игра ради старите коски, и не се знае Пато или Робињо.

Ја би за Шарави пред Робињо (доколку не е Пато), но не знам колку е тоа паметно, млад е и неискусен, притисокот ќе е многу голем за него, а од друга страна од Робињо ништо не можеш да очекуваш (камо та среќа да грешам и да ме поправи). Вечерва мислам сите треба да се молиме, за Сидорф, Ибрахимович и Робињо ако игра, да му се погоди денот и да извлечиме резултат во наша корист.

Тоа е тоа, се надевам дека ќе постигнеме барем еден гол и ќе одиме понатака. Милан е голем клуб, знам дека разликата од играчите на Барселона и на овој Милан е во класи но Милан го може тоа, може да ја помине Барселона и да атакува на титулата за ЛШ.

Не сонувајте вечерва, нема корист, молетесе, доста време помина од 2007 година време е повторно да го осетиме победничкиот дух и да се крене овој најпосакуван пехар.

Се надевам дека јубилејниов пост немат да ми го запустет со пораз :(.
Среќно утре!
Forza Milan!

Kajgana Shop

На врв Bottom