Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Гвардиола ги стега своите играчи: Изјавил дека Милан 100% ќе даде гол.

Мислам дека ипак малце се залетавте сите...бидете поскромни да не се разочараме...
Апсолутни фаворити се они како и да е.
.Еден гол е премија за нас,им се стабилизира одбраната..тој маскерано живи луѓе јаде..
Евентуално да заврши 1-1 е могуче..ако веќе примиме 2 гола тешко ќе биде..крај краева и тимов не ни е нај нај за освојување лига на шампиони,кога ќе видам дека чекаме од Емануелсон и Месбах..ми се плаче.. и да испаднеме не жалете,не сме уште доволно спремни за ЛШ :)

Мислам дека ипак малце се залетавте сите...бидете поскромни да не се разочараме...
Апсолутни фаворити се они како и да е.
.Еден гол е премија за нас,им се стабилизира одбраната..тој маскерано живи луѓе јаде..
Евентуално да заврши 1-1 е могуче..ако веќе примиме 2 гола тешко ќе биде..крај краева и тимов не ни е нај нај за освојување лига на шампиони,кога ќе видам дека чекаме од Емануелсон и Месбах..ми се плаче.. и да испаднеме не жалете,не сме уште доволно спремни за ЛШ :)
А замисли со овај тим да ја освоиме ЛШ :D.

Јас многу сакам Макси 80та да го закачи за 0:1 и 93та од пенал да ни дат гол за 1:1 :icon_lol:

А замисли со овај тим да ја освоиме ЛШ :D.

Јас многу сакам Макси 80та да го закачи за 0:1 и 93та од пенал да ни дат гол за 1:1 :icon_lol:

Нека е Благословено

GMmnV.jpg

:pos:

Гвардиола ги стега своите играчи: Изјавил дека Милан 100% ќе даде гол.
Со оваа изјава си покажа дека е меѓу најдобрите... Медиумски Милан се обиде да им ја наметне мислата еден гол и наши се нема што да бараат на Камп Ноу и тоа да влијае на играчите ама добро читање од страна на Гвардиола...
Ајт со среќа не ми е до пишување и анализирање мотив има кај сите играчи околу тоа кој ќе игра не се замарам .. се читаме утре после утакмица а ако се случи нешто многу јако може и задутре :icon_lol:

Утре сакам Боатенг еврогол да даде, да им го плесне гомното в фаца на пимплачите.

И јас сакам да даде Боатенг за да ве стопеме после и да играме финале со Апоел!

Кога можеше 2007ма со тој тим... зош да не со овој ? :sneaky:

Зошто у 2007 имавме средина од : Сидорф, Пирло, Гатузо, Амброзини ( у години кај што можеа да трчаат) и Кака. Спореди ги со сегашнава средина и се ќе ти биде јасно.

Кога можеше 2007ма со тој тим... зош да не со овој ? :sneaky:
Aко утре тепаме што мислите дека ќе направиме... :D
--- надополнето: 3 април 2012 во 01:02 ---
Зошто у 2007 имавме средина од : Сидорф, Пирло, Гатузо, Амброзини ( у години кај што можеа да трчаат) и Кака. Спореди ги со сегашнава средина и се ќе ти биде јасно.
Не е све до трчањето.. :)
Пс.Интресно сликичево...
544846_2929087622099_1108215615_2165094_2010494477_n.jpg

Доколку Чави не игра, а Алегри навистина нашол чаре за Меси немат за што да се плашиме утре.

Абијати
Абате Мексес Неста Антонини
Ночерино Амброзини Сидорф
Боатенг
Ибрахимовч Пато(Робињо)

Ова би требало да е составот за утре, не веврам да имат изненадување некое, освен ако Сидорф не може да игра ради старите коски, и не се знае Пато или Робињо.

Ја би за Шарави пред Робињо (доколку не е Пато), но не знам колку е тоа паметно, млад е и неискусен, притисокот ќе е многу голем за него, а од друга страна од Робињо ништо не можеш да очекуваш (камо та среќа да грешам и да ме поправи). Вечерва мислам сите треба да се молиме, за Сидорф, Ибрахимович и Робињо ако игра, да му се погоди денот и да извлечиме резултат во наша корист.

Тоа е тоа, се надевам дека ќе постигнеме барем еден гол и ќе одиме понатака. Милан е голем клуб, знам дека разликата од играчите на Барселона и на овој Милан е во класи но Милан го може тоа, може да ја помине Барселона и да атакува на титулата за ЛШ.
champions_league_2007_5_1024x768.jpg

Не сонувајте вечерва, нема корист, молетесе, доста време помина од 2007 година време е повторно да го осетиме победничкиот дух и да се крене овој најпосакуван пехар.

Се надевам дека јубилејниов пост немат да ми го запустет со пораз :(.
Среќно утре!
Forza Milan!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom