Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Луѓе,го сонував реваншот.Милан напаѓаше како луд како сите да беа здивени.Hочерино петта минута гол, осма уште еден и Сидорф им го закачи од далеку пред крајот.Не ни мрднаа.А после само слушнав „Ајде за нашколо“ :(
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Могуче Чави да не им игра...не би било лошо да не игра главниот мозок..се ќе биде поизменето,тие пак ќе останат фаворити но тогаш Меси ќе биде одговорен за се... :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Могуче Чави да не им игра...не би било лошо да не игра главниот мозок..се ќе биде поизменето,тие пак ќе останат фаворити но тогаш Меси ќе биде одговорен за се... :)
гледам и на спортлајф страната сега случајно дека немало да игра оти се повредил со Билбао.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Евентуално неиграње на Чави би требало да биде голем плус за нас ама Барса има играчи што ќе можат да го заменат него.Во потполност неможе никој да го замени неговото отсуство и неговото искусто но имаат одлични играчи во тие младинците.

п.с Летот за Шпанија наводно ќе биде одложен заради некои штрајкови ...

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Незнам брат.Само велам дека немаме право на никаков кикс до крајот, мораме да ја освоиме титулата иако да бидеме искрени не ја заслуживме...

Сега знам дека заради ова ќе ме критикувате, ама тоа е тоа.Само сакам да сум реален.Еден шампион треба да ги победува најголемите конкуренти а Милан само Рома ја победи досега ...
Знаеш кој ја заслужува титулата? тој што има највеќе бодови на крајот на шампионатот а не кој кои противници ќе ги победи толку едноставно е.
Можеш да имаш лош скор со Јуве,Интер,Наполи,Лацио
Ама ако имаш супер скор со 2 победи барем против 10 екипи од лигата имаш одма 60 бода веќе осигурана титула.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Abbiati, Amelia, Piscitelli, Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.

Овие се повикани за со Барса.
P.S.Доста со тие сонови,дај не зборете пред рака.
--- надополнето: 2 април 2012 во 17:22 ---
http://www.acmilan.com/en/news/show/140299

Галијани испратил писмо до УЕФА да воведат технологија во натпреварите,за да се избегнат судиските грешки.

P

PewDiePie

Гостин
Што се ја направиле темава бе
јака песна инаку ви препорачувам да ја слушнете. :)

Он топик-Не сакам да зборувам за натпреваров со барса од проста причина што ми е страв дека ќе испаднеме ама ќе кажам збор два.

И да не им игра Чави ќе игра фабрегас,или тиаго така да исти кур,може и бетер да испадне. Сакам да почне со двајца копачи(Амброзини/Ночерино и Бомел) Алегри и Сидорф,реално човекот си ги дупеше како сака на Сан Сиро,Боатенг(или Аквилани ако влезе) нека не ни помисуваат да излезат на терен ако играат како против катанија,иако мислам дека тоа и физички не е можно. Носко исто нека не излегува ако мисли да ми глуми некој емо фазон таму,го нема го нема па ќе се изгуби. :cautious:
Патката ЦЕЛА сезона нигде го нема и ништо не покажа,ако не протне против глумциве се му простувам. :icon_lol:
Неста,незнам дали сте приметиле ама некако бега од одговорност кога играме Л.Ш. со тотенхем излезе минатата год. со барса 2 пати излегува,нека не си игра К. голем К. и да го поминат(што нема да се случи) 38 има ебате и е еден од најдобрите одбранбени во историјата ич К. нека не го боли.

Јбг што биде нека биде.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Galliani: "According to Meersseman - whom I rate highly - a definitive solution to Pato's injury problems was found in USA".

According to sources, Pato is in 'splendid form' health wise and in practice. He won't start, but will come on 2nd half most likely.

Ќе биде важно Пато да влезе во форма до крајот на сезоната.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Од кај нив освен Чави и Фабрегас е под знак прашање,затоа не играше против нас и против Билбао.Од кај нас Бомел има повреда на грбот и нема да игра така да скоро сигурно излегуваме со Ночерино-Амбро-Сидорф.Пак како пред 1 недела сите не отпишуваат ама ако, барем целиот притисок ќе биде врз нив, они се домаќини, бранители на титула, играат дома...Искрено се надевам да заврши 1-1 зашто да ги тепаме дома тешко.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ако не игра Чави,ќе се начукам пред утакмица!!Ќе видите како ќе играат без него!(ако не игра)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Shhhhht....Keep calm and believe to Ibrahimovic!

--- надополнето: 2 април 2012 во 19:17 ---
Probable line-up vs. Barça (4-3-1-2): Abbiati; Abate-Nesta-Mexes-Antonini; Nocerino-Ambrosini-Seedorf; Boateng; Ibra-Robinho.

P

PewDiePie

Гостин
Shhhhht....Keep calm and believe to Ibrahimovic!

Реално,со ништо до сега не покажал дека може да се крстиме во него барем на големиве утакмици(не ја сметам со рома тука).

Ќе видиме утре дали пак ќе се укочи или ќе не однесе во 1/2 финале.

Kajgana Shop

На врв Bottom