Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Епа тоа е тоа.Заслужен бод на Катанија, да бидеме реални.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Е добро де, +5 е денес, +5 ќе биди и утревечер

А Алегри се има, само осет за замени нема.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Опуштија се второ пол, та во 65 мин и текна да напаѓат. Боатенг го става 50 мин. :tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Алегри требаше во продолжение да ги стави макси и ел шарави,и не требаше воопшто да го вади одличниот аквилани.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
А ќелавиот неможеше подобро да реагира за голот што го примивмо ? Негова топка беше ..

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас мислам само на Барса. Ова денес и не ми е нешто многу битно.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Знаев дека ќе го јадеме кај овие затоа и пишав пред некој ден.Влегоа во топ форма плус домашен терен па и Милан(мотив плус) ...беше тешко да се поверува дека ќе си одиме со 3 бода.Самите сме си криви зошто денес сите беа катастрофа со исклучок на Антонини.Колку и да беше плукан на фан клубов тоа е играчот што не спаси на оваа и утакмицата со Барса и заслужува едно големо БРАВО.Со Барса спаси чист гол кога му ја зема на Санчез и еве денес во 2 наврати спаси чист примен гол со клизач.Ако се бара некој што најмногу потфрли тогаш дефинитивно тоа се Ночерино и Аквилани.Мораше овие двајца да функционираат за да се префрла лесно топката на половина на Катанија ама тапа беа денес.Емануелсон стандард...за мене е дефинитивно најголемо дрво во тимов и од утакмица во утакмица само покажува дека бев во право кога го критикував.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Јас мислам само на Барса. Ова денес и не ми е нешто многу битно.
Како не ти е важно? Знаеш колку лесно можеме да ја загубиме титулата?

Ова не смееше никако да се случи.Да се надеваме дека Наполи ќе го победи Јувентус, оти ќе ја изгубиме предноста.
--- надополнето: 31 март 2012 во 20:06 ---
FACT: Catania scored their only goal from their ONLY SHOT ON Milan TARGET.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Да даде Господ и наредната 1-1 да изиграте. Педери едни ич не трчаа.

Ночерино и Аквилани најслаби денеска. Ни во одбрана ни во напад. Никаде ги немаше. Не зборам за џабе дека Ночерино е тежок просек. Ако сака Берлускони подобра игра нека вложи малку во средината.

До некаде резултатов може и да се оправда зошто во вторник ги чека најважниот натпревар сезонава. Ова им беше најтешкото гостување во лигата до крајот на сезоната па и бод ќе заврши работа.

За малку ќе заборавев. Линискиот во второ на два пати судеше офсајд кој го немаше. Ама ајде ќе си надоместат судиите за грешките во овој на некој нареден натпревар.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Како не ти е важно? Знаеш колку лесно можеме да ја загубиме титулата?

Ова не смееше никако да се случи.Да се надеваме дека Наполи ќе го победи Јувентус, оти ќе ја изгубиме предноста.
--- надополнето: 31 март 2012 во 20:06 ---
FACT: Catania scored their only goal from their ONLY SHOT ON Milan TARGET.
Баш заради тоа што Јуве игра против Наполи утре. Поважен ми е натпреварот против Барса. Има уште многу од Серија А, од ЛШ само уште една утакмица

Kajgana Shop

На врв Bottom