Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Знајме дека е 1ви април :icon_lol: ;)
Не не, не го пишав за да ве зафркнам, само ми беше јака шегава па ја ставив.
--- надополнето: 1 април 2012 во 11:35 ---
Само што наидов на една интересна сликичка на фб....

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Tooooooo Брааат, то го чекав.
Значи овајпат нема јадење гризини како за Мунтари
Кавани ке ве реши!
--- надополнето: 1 април 2012 во 13:18 ---
Tooooooo Брааат, то го чекав.
Значи овајпат нема јадење гризини како за Мунтари
Кавани ке ве реши!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
MILAN - 23 players have been called up for Barcelona-Milan, Champions League Quarter finals, second leg:

Abbiati, Amelia, Piscitelli,
Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes
Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf
El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Запазете после 40та сек

И вчера ми спомнуваа дека е местен натпреваров за нерешено, па и 1-1 ми викаа, а јас негирав :icon_lol: . Меѓутоа денес гледајќи ги снимкиве...

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
MILAN - 23 players have been called up for Barcelona-Milan, Champions League Quarter finals, second leg:

Abbiati, Amelia, Piscitelli,
Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Zambrotta, Yepes
Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf
El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.
Бомел :confused:

М

- Миланело -

Гостин
^^
Па мораше некако да му се оддолжиме за Макси :icon_lol:
иначе што е со Ван Бомел, зашто не е повикан за со Барса?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Да е местена од страна на Милан тешко не верувам им требаат бодови за титула. Линиски судија беше Мацолени, оној кој ни го поништи голот против Фиорентина.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Robinho je danas bio polovično efikasan. Uspeo je da čak dva puta, iz veoma teške pozicije, sa gol-linije, ubaci loptu u mrežu, ali jednom mu to nije pošlo za rukom, tj. nogom, pa je lopta završila u šumarku, nedaleko od Milanella. Ipak, trener Allegri je bio prezadovoljan njegovim učinkom, iako tokom izvođenja jedanaesteraca (meč je završen rezultatom 3:3, pa se pristupilo udarcima sa bele tačke), Robinho nije imao sreće, jer je posle njegovog plasiranog udarca sa 11 metara, lopta tek za koji centimetar proletela pored korner zastavice.

Danas su trening utakmicu, posle duže pauze odigrali i Rino Gattuso i Antonio Cassano. Gattuso je u potpunosti prevazišao probleme sa vidom, a Cassano sa srcem. Max Allegri je na konferenciji za novinare, odmah posle treninga, o njima dvojici rekao: "Gattuso je ponovo bio onaj stari. Trčao je bez predaha, borio se lavovski i... ako izuzmemo to što je jednom uklizao u stativu, misleći da je to Nesta i što je iščupao korner zastavicu, ubeđen da povlači Emanuelsona za dres, može se reći da uspešno prošao današnji test. Što se tiče Cassana, mogu samo reći da je ostavio srce na terenu".​

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Запазете после 40та сек

И вчера ми спомнуваа дека е местен натпреваров за нерешено, па и 1-1 ми викаа, а јас негирав :icon_lol: . Меѓутоа денес гледајќи ги снимкиве...
Шо е финтата со нивниот гол после 40 сек не можам убаво да видам од снимката многу бргу ја дава ситуацијата после Боатенг?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
А сега најдоброто...

Alexandre Pato je danas, prilikom prvog kontakta sa loptom, povredio levi butni mišić, ali kako smo saznali od šefa medicinskog tima Milana, doktora Rodolfa Tavane, povreda nije ozbiljnije prirode, tako da će mladi brazilski napadač biti spreman za meč protiv Katalonaca... pod uslovom da Milan i Barcelona ponovo budu u istoj grupi, u prvoj fazi takmičenja u Ligi Šampiona, sledeće sezone.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абиати​
Абате Неста Мексес Антонини​
Аквилани Амброзини Ночерино​
Боатенг​
Пато Ибра​
Аквилани/Сидорф,Антонини/Бонера​

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абиати​
Абате Неста Мексес Антонини​
Аквилани Амброзини Ночерино​
Боатенг​
Пато Ибра​
Аквилани/Сидорф,Антонини/Бонера​
Сидорф е чоекот за вакви утакмици. Или ќе ја реши во наша корист или ќе ја заеби, зависи денот како ќе му се погоди :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сидорф е чоекот за вакви утакмици. Или ќе ја реши во наша корист или ќе ја заеби, зависи денот како ќе му се погоди :)
Ок е тоа ама Сидорф повеќе од едно полувреме неможе да изигра.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Абијати
Бонера-Јепес-Неста-Мексес-Замброта
Абате-Амброзини-Сидорф-Ночерино
Ибрахимович
:pos:

Kajgana Shop