Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
а незнам што толку под дифолт пљукате по Бонера, момчето игра сезона на кариерата, стајте го прстот малу на глава и нека ви текне како изиграл сезонава !!
Се вртат едни исти муабети, пред и после секој натпревар кукај што ќе игра или играл Бонера, Антонини и си завршил работа.

Реално, Бонера е многу пријатно изненадување. Многу беше од корист поради суспензијата на Мексес и повредата на Неста. На последниот натпревар Газета му додели оцена 7, го истакнуваат многу фудбалски експерти по Италија.

Секоја сезона да играше на ова ниво на коњ ќе бевме. Како за играч од клупа одличен е. Тоа што лани за нас беше Јепес, сега е Бонера. Само прашањето е до кога ќе турка вака...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
За Бонера греота е да се каже дека игра лошо сезонава ама Сидорф веќе не го бива.Секогаш кога ќе го видиме во стартни 11 се надеваме дека ќе ја изигра таа wow утакмица и дека е играч за големи натпревари ама веќе неможе ни да трча ни да даде добар пас.Дај боже да ме демантира ако игра со Барса ама дедово е за во пензија.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Првата утакмица е многу битна за нас и ако тука не извадиме поволен резултат на Кампот минимални се шансите да го направиме тоа.Најдобро би било за нас да не примиме гол на Сан Сиро и да издвојуваме победа но колку е можно од една онаква Барса да ја сочуваш чиста мрежата незнам.Реално Барса е фаворит и во двата дуела ама кога е во прашање Милан ништо не е сигурно додека не биде означен крај на вториот меч.И покрај многуте повреди верувам дека можеме да ја исфрлиме една Барса па сега што биде нека биде.

п.с .Ако се прашувам јас тогаш Барса е моментално најкомплетниот тим и во ситуација кога би испаднале мислам дека ќе нема за што да жалиме.

М

- Миланело -

Гостин
На првата утакмица што ја игрвме против Барселона ова беа момците

па гледавме и самба на Камп Ноу

сега ги немаме ни едниот ни другиот...

Назад највероватно ќе стартуваат Бонера и Антотни покрај Неста и Мексес, средина јас би сакам да ги видам Ночерино, Амбро и Аквилани пред нив Боа и напад Ибра и ако е фит Робињо. Знам само дека ќе бидат интересни утакмициве, имаме шанси да одиме понатаму и ќе биде интресно покрај олку повредени да ја поминиме Барселона.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ова е нешто побитно од вчера,тоа со Траоре мање битно,нит знам кој е нит е нешто посебно добар,27 години има а врв у кариера му е Нанси.
Поврзан е со нас бидејќи е free agent,нели е логично ?:pos::pos:

JORDI ALBA AGENT: "In the beginning, there were just minimal contacts with Milan, but in 20 days, maximum a month, we'll meet with Braida"
Latest reports suggesting that Cassano will be available and could be called up vs Fiorentina (next game after Barça's return leg)
Jordi Alba's agent: "I also talked with Milan about Bruno Soriano from Villarreal, whom I also represent."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Траоре во Нанси не е стандарден не па кај нас :eek: :tapp:
Алба може да дојде ама за испод 10 мил тешко.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Нема шанса за Алба сигурно ќе лета он во Барса а нашиве нема шанса да фрлат 10м.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Ќе ги заебе Галијани нешто и ќе дојде кај нас, на 2-3 рате по 3м и Фламини како хипотека :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Епа редно време е Милан да го одврзи ќесето.Ако не за друго барем лев бек стабилен да имаме :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Епа ако се пензионира Замброта има шанси да дадат и 15 милиони за лев бек за наредни 5-10 години а може да игра и средина, само конкуренција ни е Челзи кој подолго време го следат а они се улави ќе рокнат некоја цена од 35 милиони и луда плата. :facepalm:
Probabili formazioni
Milan (4-3-1-2):
Abbiati; Bonera, Nesta, Mexes, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho
A dis: Amelia, Yepes, Zambrotta, Aquilani, Emanuelson, El Sharaawy, Maxi Lopez.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.577
Сонуев победа од 2:1 :sleep:

Kajgana Shop

На врв Bottom