Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Се бара само стрплива средина и да изигра на ниво дефанзивно... бразилчињава ќе си средат работа во напад... Сега повеќе ме плаши Антонини од утакмицата со Арсенал...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
15+ Отсутни играчи а? Само Т. Силва расипува просек инаку Милан вечерва ќе играше со тим Б, оние со маркери на тренинг за да се разликуваат од првиот тим...

Инаку скоро 100% сум сигурен дека Алегри нема да иде на посед и ќе им ја препушти средината на Јуве, бидејќи оваа формација на Јуве ми изгледа доста ранлива на контри, а и онака на Милан најмногу ќе му одговара смирено и пазливо да игра на домашен терен затоа што реално и нерешено нема да биде лош резултат со оглед на крпениот тим.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Ајде Суљо, u can do it !

Едит: Бориело ќе игра прва постава :pos:. Не се плашете, не примаме гол :)
Гомната Бориело и Џилардињо најмотивирани се кога играат против Милан.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Muntari, Emanuelson, Pato, Robinho.
Да тоа е тоа.
Мислам дека Алегри ке оди претпазливо во дуелот и ке чека прилика да казни како што ни направија нас и Интер и Лацио во дербињата па изгледа му дојде како лекција тоа.
Ночерино мислам дека ке ја има најважната задача а тоа е да се трансформира од халф во напагач благодарение на неговата брзина.
Мислам дека доколку не покаже ова резултат Макс ке избере :
Мунтари аут,Фараонот ин а Емануелсон во средина а Робињо 3/4.
Скромен сум и со бод сум задоволен без 14 играчи,пак ке сме први а на Јуве го чека тешко гостување на ДИ ВАЈО.
Ајде момци со срека и да се радуваме за 2-3 сатаа отидов во кафана да ја гледам.

П.С до Курајбер: Брат чекам од тебе добра анализа после мечот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Гомната Бориело и Џилардињо најмотивирани се кога играат против Милан.
кој не е мотивиран против милан? :icon_lol:
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 20:43 ---
После чекам слика од кореографијата ултрас.

Kajgana Shop

На врв Bottom