Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Што е ова со ситниве повреди бе ? Боатенг 3 недели веќе има ситна повреда и никако да биде фит еве сега и Макси со ситна повреда.
Ќе биде тешко без Боатенг и Ибра но имаме и така капацитет да победиме.Робињо нека продолжи како што почна со Арсенал и Чезена,Пато веќе редно време е да почне да игра и нема кај да бегаат.Во средината најдобро ќе биде да играат Ночерини,Бомел,Мунтари и Емануелсон позади напаѓачите.За одбрана Абате,Мексес,Силва,Месбах би била најдобра комбинација зошто со оваа четворка делуваме најстабилно позади.

Абиати​
Абате Мексес Силва Месбах​
Ночерино Бомел Мунтари​
Емануелсон​
Робињо Пато​

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Не знам зашто Алегри пак се потпира на Неста Мексес е во форма али сепак Алегри знае подобро
пиши си на кирилица, те боли кур

оваа со јуве ни е најважна утакмица сезонава у серија а, мора да се победи!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Уште не се знае кој се повикани? Ако е Боатенг меѓу повиканите сигурен сум дека ќе игра.. Многу ќе фалит тој ако не игра. Мило ми е што Пато се врати и е спремен за утре и редно е да му тргнит и него, и да ни покажит на сите за каков играч се работи.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.678
Повикани
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Ely(53), Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi, Pato, Robinho

Идеална формација
Абијати
Абате - Мексес - Силва - Месбах
Ночерино - Бомел - Мунтари
Емануелсон
Робињо - Пато

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Тешко нас со овој напад а ако се знаат резервинет опци да не покажам песимист но и нерешено ке ни заверши работа

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.916
Поени од реакции
41.879
Абијати
Ночерино - Бомел - Емануелсон
Робињо
Ел Шарави - Пато

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Значи ако ги победиме затворенициве без најдоброто напагачко трио во Италија (Ибра,Боатенг,Касано). и среден ред како Аквилани,ГатузоиСидорф треба уште утре да ни ја дадат титулата
А ишто толку страв од Јуве јес да нема победа ама има 10 нерешени утакмици и минимално добиено каде противникот игра со 10 играчи.
Ние играме три утакмици неделно тие овој месец изиграа само 2 утакмици:facepalm:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Повикани
Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Ely(53), Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Van Bommel, El Shaarawy, Inzaghi, Pato, Robinho

Идеална формација
Абијати
Ночерино - Бомел - Мунтари
Емануелсон
Робињо - Пато
ова и ќе биде составот споед мене 100 посто..едино ако е фит Замброта-Мезбах би било добр на искуство би добиле иако со Чезена ме демантираше Мезбах со играта што ја прикажа очекувам пак да ме демантира :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тешко нас со овој напад а ако се знаат резервинет опци да не покажам песимист но и нерешено ке ни заверши работа
Ако се погледне распоредот на Јуве во март и почетокот на април тогаш и нерешено ни врши голема работа.Со комплетен тим би ги згазиле како мали деца ама ете сезонава не уништија повредите.Искрено незнам кога последен пат сме одиграле со комплетен тим но и со крпен состав ако се постави добра тактика од страна на Алегри паѓа вечер Јуве.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Ако се погледне распоредот на Јуве во март и почетокот на април тогаш и нерешено ни врши голема работа.Со комплетен тим би ги згазиле како мали деца ама ете сезонава не уништија повредите.Искрено незнам кога последен пат сме одиграле со комплетен тим но и со крпен состав ако се постави добра тактика од страна на Алегри паѓа вечер Јуве.
Сега да бидеме и реални малку Јуве игра најтимиски от сите екипи во Италиа затоа и ме плаши нивната игра а реално од Пато не очекувам многу го знаеме него ова сезона а Робино е друга приказна

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.916
Поени од реакции
41.879
Мексес - Силва барем добар стоперски тандем и никако Антонини лев бек подобро Замброта, а читам Месбах нешто бил болен па немало ни на клупа да биде

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сега да бидеме и реални малку Јуве игра најтимиски от сите екипи во Италиа затоа и ме плаши нивната игра а реално од Пато не очекувам многу го знаеме него ова сезона а Робино е друга приказна
Играат тимски ама далеку се од Милан.Моментално се наоѓаат тука само затоа што играат една утакмица неделно,а кога би играле како нас викенд вторник/среда би биле далеку од врвот.
За Пато ова можда е утакмица да се биде или не.Од наредно коло се враќа Ибра па ако вечерва не блесне ќе ги гледа од клупа колегите.Робињо прикажува супер игри на последниве 3 утакмици па ако така продолжи и вечерва очекувам со Пато и Силва да играат самба на Сан Сиро.

Kajgana Shop

На врв Bottom