Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Играат тимски ама далеку се од Милан.Моментално се наоѓаат тука само затоа што играат една утакмица неделно,а кога би играле како нас викенд вторник/среда би биле далеку од врвот.
За Пато ова можда е утакмица да се биде или не.Од наредно коло се враќа Ибра па ако вечерва не блесне ќе ги гледа од клупа колегите.Робињо прикажува супер игри на последниве 3 утакмици па ако така продолжи и вечерва очекувам со Пато и Силва да играат самба на Сан Сиро.
За Пато од Јануари е завршена престојот во Милан само Барба го спаси лето Бало Дрогба ин Инзаги Пато аут
Милан е најдобар тим во Италиа моментално според играчите но тоа не го прави еден тим шампион, тимскиот дух е најбитен според мене а тоа моментално го има предност Јуве

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
За Пато од Јануари е завршена престојот во Милан само Барба го спаси лето Бало Дрогба ин Инзаги Пато аут
Милан е најдобар тим во Италиа моментално спорет играчите но тоа не го прави еден тим шампион, тимскиот дух е најбитен спорет мене а тоа моментално го има предност Јуве
А според мене, треба да научиш да пишуваш!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
PROBABILI FORMAZIONI:
Milan (4-3-1-2)
:Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emanuelson; Pato, Robinho.
A disp
:Amelia, Bonera, Nesta, Mesbah, Ambrosini, El Shaarawy, Inzaghi.
Juventus (3-5-2)
:Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Quagliarella, Borriello.
A disp
:Storari, Caceres, Giaccherini, Pepe, Matri, Vucinic, Del Piero.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Комплетни се бе ејј,цел тим им игра на циганите и пак ќе го јадат, и тоа од најголемиот бот Емануелсон ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom