Milovik druze povredi zadna loza i sega ne znam tocno no mislam deka rekoa 7-14 dena...pred nekoj den otidov da go prasam ali ne uspeav..taka da,da se nadevame deka ke ne pojaca so Pelister..ne znam sigurno pak ke kazam.:salut:ako moze nekoj da mi kaze so se desi so milovik i dlai ke igra slednive utakmici?pozz
не идеме :nenene: не сме ние група од 20 луге па да се селектираме. кој ве ебе!И во колкава бројка ќе дојде денес FA во Свети Николе?
не идеме :nenene: не сме ние група од 20 луге па да се селектираме. кој ве ебе!
Или си полицаец или си влезен во некој филм good cop- bad cop, a Dirty Harrypozdrav! me interesira kakvi se do kraj sansite na mzt da se plasira vo prvite 6 ekipi? dali pobedata na torus protiv vardar ja oteznuva situacijata za mzt?
bidejki ne gi znam matematikite do kraj,ako moze marko,bidejki si ja znae rabotata,ili nekoj drug da objasni okolu moevo prasanje.najaveno e gostuvanje na femili vo sv.nikole,dali mozebi ke padne i sonot na skopskite navivacki grupi da konecno edna grupa od skopje gostuva vo salata vo bitola? ova go prasav bidejki cuv nekoi nagovestuvanja deka bitolskata policija bi se slozila da im dozvoli na femili da dopatuvaat i vlezat vo salata "mladost"! da ne bide sega rekla-kazala muabetot, da podebatirame malku za ovaa opcija ako ste raspolozeni i ako nekoj znae nekoja informacija okolu ova.
aj zdravo:salut:
Или си полицаец или си влезен во некој филм good cop- bad cop, a Dirty Harry
Вака сега... ние не сме ништо криви што толку одобрила нашата управата... а и до некаде и тие не се криви... салата собира 500 луѓе (салата е од оние што ги правеше АМС, со една трибина) и нема услови каде би ве сместиле во толку голема бројка... Лозари и Комбат 87 кога беа, беа околу 20-40 души и го сместија доле на пархетот позади кошевите, но 100+ души е многу ризично да се постават таму... и како што знам има некое правило дека 10% од картите добиваат гостинските навивачи (ако е салата за 500 души, значи 50 карти)Вашата Управа одобрила само 20 карти...Не знам што е работата со вакви финти кога се работи за ФА
:nenene::nenene::nenene:не идеме :nenene: не сме ние група од 20 луге па да се селектираме. кој ве ебе!
toa se e jasno ama poso go znaes toa , znaes i deka ne sme 20 dusi... a i taka vi e praznik dajte ni ja cela sala :wink:Вака сега... ние не сме ништо криви што толку одобрила нашата управата... а и до некаде и тие не се криви... салата собира 500 луѓе (салата е од оние што ги правеше АМС, со една трибина) и нема услови каде би ве сместиле во толку голема бројка... Лозари и Комбат 87 кога беа, беа околу 20-40 души и го сместија доле на пархетот позади кошевите, но 100+ души е многу ризично да се постават таму... и како што знам има некое правило дека 10% од картите добиваат гостинските навивачи (ако е салата за 500 души, значи 50 карти)
Јас лично немам ништо против вашето доаѓање, вие и со 40-50 и со 100+ секако ќе не надвикате, бидејќи оваа година сте најорганизираната навивачка група во Македонија (за кошарка)... ние секако дека сме далеку зад вас, тука нема што да се коментира... :smir:
Ова го пишувам најпријателски, како сакате сфатете го... поздрав :smir:
Па знам, затоа и пишав 100+ (бидејќи во весник пишувало два автобуса)... и затоа напишав дека сте најорганизираната навивачка група во Македонија во кошарка и знам дека не доаѓате под 100 души... ама такви се условите... освен во Кавадарци, вашата сала и Градски Парк, во другите сали во Македонија каде што се игра Прва лига кошарка, нема услови за гостување на навивачка група, а посебно не како што е вашата групаtoa se e jasno ama poso go znaes toa , znaes i deka ne sme 20 dusi... a i taka vi e praznik dajte ni ja cela sala :wink:
сигурен си? :smir:oсвен во Кавадарци, вашата сала и Градски Парк, во другите сали во Македонија каде што се игра Прва лига кошарка, нема услови за гостување на навивачка група, а посебно не како што е вашата група