M
MrzaRules
Гостин
Николиќ кое дрво човече ![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 18:45 ---
Седум напади по ред не реализираат![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 18:45 ---
Седум напади по ред не реализираат
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Натпреварите на МЗТ имаат театрална атмосфера?! Ти бе дечко арен ли си? Па Фемили не запираат со пеење на секоја утакмица!Катастрофа.Од тие 5000 што биле демек 20% имаат поима од кошарка,а другиве ова им е прва утакмица у живо.Затоа не поштуем бесплатен влез,затоа не го почитувам нити металург како клуб.Незнам како ви е мерак да гледате утакмица во театрална атмосфера.Пре би вовел предмет по навивачка култура,него веронаука и такви срања за да може да се освестат луѓето што треба да праиш на утакмица.Исто така би ги замолил да гледаат една утакмица од спортот што планираат да го гледаат во живо,за да не блеат ко овци у шарена врата.Се на се ,супер утакмица освен судиите и гледачиве...
Не се толку криви судиите што беа на некои други утакмици. Имаа некои сомнителни одлуки, али брзо компензираа. Ете што ми текнува, кога Попович во прва четвртина направи дупла а судиите не ја судеа, во следниот напад му судеа чекори иако не беа. Исто и за техничките на Гечевски и Попович. Реално гледано беше симулација тоа од Дејвис и мање-више оправдано му свиреа техничка.Се на се ,супер утакмица освен судиите и гледачиве...
Дечко смири страсти.Сакаат да има...Да не се Фемили ќе биде металург 2.Муабетот ми беше боље луѓево да го гледаат спортот како место каде што се навива,а не се седи и се плеска со рацете и чат пат уа буа.Пример глеј ги енглезине од 7 до 77 навиваат.Тоа ми беше поентатаНатпреварите на МЗТ имаат театрална атмосфера?! Ти бе дечко арен ли си? Па Фемили не запираат со пеење на секоја утакмица!
кој енглези бе брат? Од 7 до 77 минута? Значи мислиш на фудбал, ваљда? Значи од прва ти паѓа споредбата у вода.Дечко смири страсти.Сакаат да има...Да не се Фемили ќе биде металург 2.Муабетот ми беше боље луѓево да го гледаат спортот како место каде што се навива,а не се седи и се плеска со рацете и чат пат уа буа.Пример глеј ги енглезине од 7 до 77 навиваат.Тоа ми беше поентата
А што прават од 1 до 7 и од 77 до 90?Дечко смири страсти.Сакаат да има...Да не се Фемили ќе биде металург 2.Муабетот ми беше боље луѓево да го гледаат спортот како место каде што се навива,а не се седи и се плеска со рацете и чат пат уа буа.Пример глеј ги енглезине од 7 до 77 навиваат.Тоа ми беше поентата