mr.cornelius1
И ОНДАК ТО..
- Член од
- 1 ноември 2009
- Мислења
- 773
- Поени од реакции
- 14
Што се деси со Тадич и Синадинович?
Kolku pari tolku muzika. Prviot zavrsi so nas a vtoriov moze ke dojde do sreda, znaci MOZE ke dojde samo radi F.A.( na nas apel) i za dvojno pomala suma od taa so ja barase ma da coekot ima mnogu ponudi od kipar, grcija, ovce pole ( 2000 evra) pa so bide bideШто се деси со Тадич и Синадинович?
Ел...с :smir: А што вика на микрофонот ? :smir:
Во Овче Поле оваа сезона нема да дојде,затоа што веќе имаме нов плеј(американец)..Можеби до крајот на сезоната да остане кај вас,па наредната да се префрли кај нас(ако не отиде во грција или кипар)Kolku pari tolku muzika. Prviot zavrsi so nas a vtoriov moze ke dojde do sreda, znaci MOZE ke dojde samo radi F.A.( na nas apel) i za dvojno pomala suma od taa so ja barase ma da coekot ima mnogu ponudi od kipar, grcija, ovce pole ( 2000 evra) pa so bide bide
Тоа изгледа го кажал така метафорички...друже реално гледано ниеден играч во денешницава нема да ти остане во клубот ако не му даваш пари нели:?? Нормално е тоа на крај краева дечките вложиле труд и сега да игра негде без да го платат т.е. да нема фидбек од тоа што го вложил...не иде некако...ама како и да е јас лично сум им благодарен на сите тројца за тоа што останаа и не којзнае колку ама да речеме на некој начин "помогнаа"на клубот...нека им е со среќа понатаму и секогаш ќе бидат добредојдени барем од моја страна...Во Овче Поле оваа сезона нема да дојде,затоа што веќе имаме нов плеј(американец)..Можеби до крајот на сезоната да остане кај вас,па наредната да се префрли кај нас(ако не отиде во грција или кипар)
Прашав затоа што велеше(Синадинович) во весник дека за такви навивачи(ФА)ќе играл и без пари
Од каде информацијава, да не е младинска школо или?Ајде ФА спремајте се ако идите в сабота Ултимејт Баскет-МЗТ Скопје 17:00 Универзална Сала ТУТ-КОМ
Па нз...ми кажаја така на Фан клубот на Ултимејт баскет :/Од каде информацијава, да не е младинска школо или?
штета шо неможам да присуствувам :'(Утре у 17:30 пријателска, МЗТ СКОПЈЕ - Ултимејт баскет Прилеп.
Edit: