Фан клуб: МЗТ Скопје

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Проклети 3 бода.Ауф се нервирам,ќе грмеше ако игравме плеј оф.Ама не се даваме,ќе го јадете догодина.Денешниов натпревар не беше изигран у најдобро светло,али битно се извадивме.Браво,МЗТ!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Проклети 3 бода.Ауф се нервирам,ќе грмеше ако игравме плеј оф.Ама не се даваме,ќе го јадете догодина.Денешниов натпревар не беше изигран у најдобро светло,али битно се извадивме.Браво,МЗТ!
Абе ние цела сезона не играме добро(единствено оној со работнички дома) ти викаш за утакмица што сме ја добиле дека бил тапа додека тепаме немора да играме добро:smir:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
И судииите беа на нивна страна и пак изгубија:pos2::pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.445
Ај некој што глчедал нека пише нешто за утакмицава :)
Како се движеше резултатот. Се држеше ли Вардар:toe:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ај некој што глчедал нека пише нешто за утакмицава :)
Како се движеше резултатот. Се држеше ли Вардар:toe:
I II III IV
МЗТ Скопје 18 25 21 17 81
Вардар 2000 23 24 22 7 76

Најдобар Зоран Милович од МЗТ со 24 п. а од кај вардар најдобар бил Ивица Димчевски со 17 п.:smir:

п.с.Ова го пишува на www.basketbal.org.mk

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.445
I II III IV
МЗТ Скопје 18 25 21 17 81
Вардар 2000 23 24 22 7 76

Најдобар Зоран Милович од МЗТ со 24 п. а од кај вардар најдобар бил Ивица Димчевски со 17 п.:smir:

п.с.Ова го пишува на www.basketbal.org.mk
Фала на информации. Негоо слушам МЗТ имал помош од судии или грешно сум разбрал:toe::smir:
Вчера тепал Плејмејкер, па меѓу вардар и Мзт ќе се бара патникот за втора лига. Засега МЗТ е во предност но и Вардар има свои шанси. Времето ќе покаже :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
МЗТ имал ''помош'' од судии ...
Тој што ти го кажал тоа очигледно е некој голем стручњак.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.033
Поени од реакции
74.445
Па неможам да кажам дали е во право затоа што не присуствував на мечот. Затоа си прашав. Ми кажаа дека имало досудени непостоечки фаули во низа на штета на Вардар кога се кршел резултатот:toe:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Фала на информации. Негоо слушам МЗТ имал помош од судии или грешно сум разбрал:toe::smir:
Вчера тепал Плејмејкер, па меѓу вардар и Мзт ќе се бара патникот за втора лига. Засега МЗТ е во предност но и Вардар има свои шанси. Времето ќе покаже :)
Судиите цела утакмица судеа фаули, аути, чекори во корист на Вардар кои само тие можеа да ги видат. Во 4/4 почнавме да правиме притисок на секој на напад на Вардар на кој и играчите потпаднаа и правеа грешки, губеа топки. Да не беше токму тој притисок, немаше да тепаме ни вчера. ;)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Не сум гледал, неможам да зборам. Но се знам со спонзорот на Вардар и знам какви проблеми има со федерација...едноставно несака да игра по нивни „правила“, па затоа му го прават ова што сега му го прават.

Инаку тие натпревари што сум ги гледал сезонава, слободно можам твојата прва реценица да ја преименувам во „Вардар 200 трн во око на судиите“...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не сум гледал, неможам да зборам. Но се знам со спонзорот на Вардар и знам какви проблеми има со федерација...едноставно несака да игра по нивни „правила“, па затоа му го прават ова што сега му го прават.

Инаку тие натпревари што сум ги гледал сезонава, слободно можам твојата прва реценица да ја преименувам во „Вардар 200 трн во око на судиите“...

Како и да е, вчера сигурно МЗТ немаше помош од судии. 3 четвртини можам да кажам дека се судеше во корист на Вардар а ние не бевме испровоцирани од тоа него продолживме со голем притисок на крај што се покажа како клучен во целата ситуација. Вардар има млада екипа и не можеше да се очекува од нив толкава концентрација и мирни нерви на крајот. Иако цела утакмица водеа, цело време ние бркавме резултат, на 3 минути до крај ми се чини 5-6 разлика губевме сепак ги стигнавме и напраивме пресврт и тоа не е резултат на судењето контра-Вардар него е резултат на нивната младост и неискуство:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom