- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.068
Што напраија МЗТ денес со Вардар 2000????
Абе ние цела сезона не играме добро(единствено оној со работнички дома) ти викаш за утакмица што сме ја добиле дека бил тапа додека тепаме немора да играме добро:smir:Проклети 3 бода.Ауф се нервирам,ќе грмеше ако игравме плеј оф.Ама не се даваме,ќе го јадете догодина.Денешниов натпревар не беше изигран у најдобро светло,али битно се извадивме.Браво,МЗТ!
I II III IVАј некој што глчедал нека пише нешто за утакмицава
Како се движеше резултатот. Се држеше ли Вардар
Фала на информации. Негоо слушам МЗТ имал помош од судии или грешно сум разбрал:smir:I II III IV
МЗТ Скопје 18 25 21 17 81
Вардар 2000 23 24 22 7 76
Најдобар Зоран Милович од МЗТ со 24 п. а од кај вардар најдобар бил Ивица Димчевски со 17 п.:smir:
п.с.Ова го пишува на www.basketbal.org.mk
Па неможам да кажам дали е во право затоа што не присуствував на мечот. Затоа си прашав. Ми кажаа дека имало досудени непостоечки фаули во низа на штета на Вардар кога се кршел резултатотМЗТ имал ''помош'' од судии ...
Тој што ти го кажал тоа очигледно е некој голем стручњак.
Судиите цела утакмица судеа фаули, аути, чекори во корист на Вардар кои само тие можеа да ги видат. Во 4/4 почнавме да правиме притисок на секој на напад на Вардар на кој и играчите потпаднаа и правеа грешки, губеа топки. Да не беше токму тој притисок, немаше да тепаме ни вчера.Фала на информации. Негоо слушам МЗТ имал помош од судии или грешно сум разбрал:smir:
Вчера тепал Плејмејкер, па меѓу вардар и Мзт ќе се бара патникот за втора лига. Засега МЗТ е во предност но и Вардар има свои шанси. Времето ќе покаже
Не сум гледал, неможам да зборам. Но се знам со спонзорот на Вардар и знам какви проблеми има со федерација...едноставно несака да игра по нивни „правила“, па затоа му го прават ова што сега му го прават.МЗТ имал ''помош'' од судии ...
Тој што ти го кажал тоа очигледно е некој голем стручњак.
Не сум гледал, неможам да зборам. Но се знам со спонзорот на Вардар и знам какви проблеми има со федерација...едноставно несака да игра по нивни „правила“, па затоа му го прават ова што сега му го прават.
Инаку тие натпревари што сум ги гледал сезонава, слободно можам твојата прва реценица да ја преименувам во „Вардар 200 трн во око на судиите“...