Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.404
- Поени од реакции
- 8.532
Мирени ск не се палете по толку како мајмун на банана јас само ве прашаф дали ќе идите ако е со мене кавгата или со зико бт е ?
нема врска поздрав и се гледаме во некоја следна прилика
blue-фала за лекцијата по навивање и што ми кажа кога и како се навива
МАРКО МЗТ-не знам од каде тоа со коплексите дали и нешто со мувата на капата или што е работат дали за жалта што НИКОЈ до сега нема гостувано кај нас па уште ни даваш оценка тоа е добро за добар коњ се крева прашина фала за оценката
shiljo-ти бе брат знајш што збораш или ти имаш коплекси што е работата со тебе ти бе не знаеш кај е широк сокак а не па да си ебавал е бе дете расти првен дојди тука еднаш ете на кошарка видија салата па после кажвај и тоа грчки слуги ние ако сме вие што сте ш.п.а.с.и куро пушачи мисли малку
ЕНТЕР-ти бе дете што брчиш не беше така песната туку
и сузана ви ја ебафме "дојдофте" во Битола и на ебафте
првен така с пешее после другарите ваши ја препејаа
:salut:
нема врска поздрав и се гледаме во некоја следна прилика
blue-фала за лекцијата по навивање и што ми кажа кога и како се навива
МАРКО МЗТ-не знам од каде тоа со коплексите дали и нешто со мувата на капата или што е работат дали за жалта што НИКОЈ до сега нема гостувано кај нас па уште ни даваш оценка тоа е добро за добар коњ се крева прашина фала за оценката
shiljo-ти бе брат знајш што збораш или ти имаш коплекси што е работата со тебе ти бе не знаеш кај е широк сокак а не па да си ебавал е бе дете расти првен дојди тука еднаш ете на кошарка видија салата па после кажвај и тоа грчки слуги ние ако сме вие што сте ш.п.а.с.и куро пушачи мисли малку
ЕНТЕР-ти бе дете што брчиш не беше така песната туку
и сузана ви ја ебафме "дојдофте" во Битола и на ебафте
првен така с пешее после другарите ваши ја препејаа
:salut: