110%ЗеленоБел
Слобода за навивачите!
- Член од
- 26 декември 2009
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 33
Добро де само праша шо се палиш одма.Зашто тресете зелени на интернет не ми е јасно и после се чудите кога ви се смеат сите.
Добро де само праша шо се палиш одма.Зашто тресете зелени на интернет не ми е јасно и после се чудите кога ви се смеат сите.
Кој се пали бе, се прашува ли таква глупост...како може да праша дали ФА навивале за Балкан Стил...Добро де само праша шо се палиш одма.
Ја знаеш рекламата скопско и се е можно мислам за групите во ск каде кој за кој навива и тоа беше мала шала што прашав:smir:Кој се пали бе, се прашува ли таква глупост...како може да праша дали ФА навивале за Балкан Стил...
Па прашај зошто играле Балкан Стил во Јане Сандански, а не дали е ФА навивале за Балкан Стил...Тоа се сосема две различни работи.Ја знаеш рекламата скопско и се е можно мислам за групите во ск каде кој за кој навива и тоа беше мала шала што прашав:smir:
и стварно не ми беше јасно како се одиграла кај вас утакмицата оти не ја знам историјата на тој тим балкан стил односно не сум знаел дека игарле кај вас па за тоа прашав што е и како дошло до средбата си куманвоци :salut:
Family Aerodrom vs Kumani ??????? ili Komiti , CPB , FA vs Kumani Zapad....mislam deka e vtoroto !!!
Ок, како ќе кажеш ти, така е!Family Aerodrom vs Kumani ??????? ili Komiti , CPB , FA vs Kumani Zapad....mislam deka e vtoroto !!!
Немој да лажиш дека нема !Да,да, има тука и од Лавови,Шверцери,Пирати и Романтичари.
Кога се случи овој инцидент ние бевме на ракомет во кале играше Вардар не ми текнува со кој и ни беше јавено дека во салата Јане Сандански се присутни Кумани и веднаш се упативме таму имаше момци и од ф.а но повеќето бевме од Комити да не претерам ама може околу 70 % беа Комити.Бевме приближно колку Кумани можеби за неколку души помалку и да напоменам дека не нападнаа сите од Комити имаше доста наши членови кои стоеја настрана зашто уште тие да нападнаа незнам што ќе беше со Кумани сепак на крајот Кумани беа набутани во еден ќош и се удираше на нив како да беа вреќи за боксирање.А за A.C.A.B дали имаше едвај 5 души незнаеја кој на каде да трча.
П.С Повторувам бев присутен на овој инцидент и кажувам како што беше поздрав.
Што се правите будали не ми е јасно со сила...се знае порано како стоеле работите и кој со кого идел да навива за кошарка и фудбал...така да...Стискај PLAY и уживај си...Немој да лажиш дека нема !
Имало Комити и тоа појќе од фемили...
:smir:
Family Aerodrom vs Kumani ??????? ili Komiti , CPB , FA vs Kumani Zapad....mislam deka e vtoroto !!!
Абе добар овој форумов у пичку матер.Какви се информации можеш да најдеш.Па па па.Уште малце ќе излезе дека и на максимир од страна на ббб и делије имало комиити и ц.п.б.Цццц.Немој да лажиш дека нема !
Немој да лажиш дека нема !
Убаво клипче
Така нешто беше Само мислам дека Дениелс играше кога МЗТ беше бајаги слаб. Тоа беше тој канаѓанецот нискиот?? А како го викаа тој еден црнец што куцаше цело време. Еден огромен. А и Аврамовски течко да играл тогаш. Јас него го памтам некаде од 2003/04. Знам бев на гостување во Градски парк, кога имаше тепачка (т.е. каменување кај езерце ресторанот) и мислам дека тоа му беше една од првите негови сезониМислам и ја дека тоа е таа сезона 2000/2001. За Балкан Стил играа Дуганов,Грне,Кафеџис,Боцевски а за нас Џоле,Дениелс,Носот,Африка,Синиша Аврамовски,Димче ...