Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Се слагам дека беа подобри, ама далеку од толку многу, тоа со женските на трибина за тебе е лоша работа?! :toe:
Лојалност има од ЦПБ само во помал број и се наплаќаат карти Работнички кога игра дом
Не ми е целта на постот да кажам дека ЦПБ се боље, ФА сезонава се подобри само со твојов пост испаѓа дека ЦПБ се за нигде што не е така :helou:
хах... не се за нигде, никаде не реков... него одредени членови фантазираа ептен.. =]] не кажувам имиња... забрането е од модератор :pos2::pos2:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
абе вчера играв у јане сандански и морам да се пожалам на паркетот многу е тапа кога тапкаш ти бега баскетот незнам како играат прво лигашиве мора и тоа да се смени :uvo:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
mislam deka ke bide neizvesen natprevar do samiot kraj i ocekuvam odlicna atmosfera od FA

No1

Член од
26 октомври 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Tenk sea mi kazaa za Mark Din togas ne uspeale da go napraat ama za TENK obavezno use do sleden trening imas nov parket :pos2::pos2::pos2:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
абе вчера играв у јане сандански и морам да се пожалам на паркетот многу е тапа кога тапкаш ти бега баскетот незнам како играат прво лигашиве мора и тоа да се смени :uvo:
Со кои пари бе друже? Нов паркет не е баш мала инвестиција.

Член од
27 октомври 2009
Мислења
47
Поени од реакции
4
Aha sfakam cpb ve iskopirale so kupuvanjeto karti :pos2: :pos2:
MOCKO EDEN koga vo CPB imase clenski i sekoj plakase za najobicna utakmica vie togas ni znaminja nemavte izvadeno,ne me smej ti se molam..pa daj veke koga ve "kopiraat" CPB za da mu pomognat na klubot kazete vie kako mu pomognavte??!!!Marsot i tie sostanoci za spas na MZT gi kazuvate zosto se svetla strana a ne kazuvate sto nekoi od FA vlegla vo prostoriite na MZT i kradela dresovi,pehari sve sto ke signe pa sponzori otkazuvanja pa aj da ne ide u javnost da ne se obrukate...Samo ti se molam ne deli pamet tuka ziti se,preku k.. mi e od seznajkovci...
A okolu ova policii,sobiranje koj kade kako,informativni sostanoci toa nema vrska ni so cpb ni so fa ni opsto so sportot se se toa politiki... pa malce da podrazmilis ke uvidis sto e rabotata...
Aj ke ti repliciram iako ne si mi dostoen. Pa ti li mi zboris za pomos na klubot koga vie sekogas ste bile pomagani od vasiot sponzor. Mozebi ne site ama ala komandante praese profit i duri ve brkase od tribina koga negovite baranja ne mu bea ispolneti. Imavte neuspesen bojkot i povtorno se vrativte na tribina.
So zboris be ti kakvi dresovi be pa so istite dresovi od pred 3 godini ni igraat igracite. Nemaat trenerki nie sakame da im kupime, a za peharite edini so zemal 5 pehari e lazo lecic za da kupi lekovi poso na vasata legenda mu bese odbien apelot za pomos od vasite sponzori. Pa zar nie da krademe pehari? Sponzori da izbrkavme od miro telekom do borko linea poso napravija dolg od 135 000 evra. NIe ustvari sami donesovme sponzori i ke doneseme uste. Nie ostvarivme kontakt so takvi luge koi tebe ne bi ti napraile muabet. Ne e moe tuka da se dokazuvam po forumi i da ja ispofalam grupata toa neka go napravat neutralcite. Ja se sto pisuvam e vistina a za tie detali koi ti gi nabrojav vo pogornite postovi slobodno rasprasaj se kaj nekoj poadekvaten vo tvojata grupa. Deca a koki vi gi tepaat prvite luge momentalno u grupa, centar boys se tepaa so kapistec i vie posle ke mi bidete grupa. i samite ste svesni deka vasiot raspad se blizi ama aj tesete se so minatoto pa moze ke opstanete use nekolku meseci

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
FA vlegla vo prostoriite na MZT i kradela dresovi,pehari

ДЕФИНИТИВНО НАЈЈАКОТО НЕШТО НАПИШАНО ВО ОБИД ЗА (НЕ)УСПЕШНА САМООДБРАНА!! 3, 2, 1, АИИИИИШШШШШШШШШШШ!!!.:helou:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Едно прашање до ЦПБ, ако извадивте парола по име ВУЧКО, како треба да извадиме ние парола за тоа што се случи кај Александар Палас???

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Едно прашање до ЦПБ, ако извадивте парола по име ВУЧКО, како треба да извадиме ние парола за тоа што се случи кај Александар Палас???

Run motherfucker run има една песна таква од Snoop Dogg :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Tenk sea mi kazaa za Mark Din togas ne uspeale da go napraat ama za TENK obavezno use do sleden trening imas nov parket :pos2::pos2::pos2:
Ќе се изначекам додека сменат паркет него не ми беше за мене туку за Мзт играчите муабетот незнам као играат на тв не изгледа така ама лош е стварно

Со кои пари бе друже? Нов паркет не е баш мала инвестиција.
Спонзор таква работа тешко а ?

Kajgana Shop

На врв Bottom