Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Една изјава од Кука: Тој што игра добро на пријателска и на загревање, врска нема поима на официјални утакмици.

Овде 99% не го памтат Емил Рајковиќ каков беше како играч. Нај лигавиот и најнежниот играч што играл во нашава лига. Зашто сега си зема сила, знаете? Затоа што има позадина, затоа што и да го казнат, Еверјот ке пушти жалба и ке му ја тргнат казната.
А веќе имавме таков тип на играч кој што ако се рачунаа поените дадени на загревање, ќе играше во Сакраменто.
АНТОНИ МИНЕВСКИ

Ја би рекол оние кој не го памтам Емил, кој дојде во МЗТ и ги ишкрта патиките со пенкало и напиша МЗТ Скопје. Е иситот тој Емил денес мисли дека е Фил Џексон

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
А веќе имавме таков тип на играч кој што ако се рачунаа поените дадени на загревање, ќе играше во Сакраменто.
АНТОНИ МИНЕВСКИ

Ја би рекол оние кој не го памтам Емил, кој дојде во МЗТ и ги ишкрта патиките со пенкало и напиша МЗТ Скопје. Е иситот тој Емил денес мисли дека е Фил Џексон
му ибам копилето се разигра тогаш последниот натпревар против мзт све што фрли погоди

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
му ибам копилето се разигра тогаш последниот натпревар против мзт све што фрли погоди
Kolku sto ja znam a ako gresam neka me popravi nekoj Rajkovik bese rezerva i koga vlevase cekase cista pozicija dole na tri vo agolot do autot i pogoduvase od tamu pa posle imase povreda i nemozese da j prodolzi karierata

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Kolku sto ja znam a ako gresam neka me popravi nekoj Rajkovik bese rezerva i koga vlevase cekase cista pozicija dole na tri vo agolot do autot i pogoduvase od tamu pa posle imase povreda i nemozese da j prodolzi karierata
Повреда жими јај*ава. Сите кога ги враќаат од странство кажуваат дека заради повреда или незнам си што. Од Грција дојде во Мзт и играше со црвени патики и стално му викавме, Рајковиќ патиките, за на крај да дојде со плави патики и на нив напишано со пенкало Мзт Скопје. Рајковиќ беше типичен пример на лигуш играч, беше далеку од сите дуели и само седеше во ќош и чекаше да добие топка. Треба цел живот да му благодари на Врбица Стефанов што му извади 10 топки од кои погоди 7 тројки во мајсторката и донесе титула наРаботнички. Да не беше Врбица, Рајковиќ сеуште ке беше активен играч и ке пополнуваше ростер во екипи од рангот на Поп Спорт.

И да не заборавам...Рајковиќ ден денес му се јавувал на Марин Докузовски за да го праша како да одржи тренинг, а не ретко ги земал акциите на Марин за да ја постави играта

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Искрено не знаев дека до толку е прост Емил,знаев дека е но не до толку...А за Марин,немам зборови едноставно најдобар во нашата лига...:wink:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Искрено не знаев дека до толку е прост Емил,знаев дека е но не до толку...А за Марин,немам зборови едноставно најдобар во нашата лига...:wink:
Mlad si uste, kje naucis, ne se sekiraj...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Повреда жими јај*ава. Сите кога ги враќаат од странство кажуваат дека заради повреда или незнам си што. Од Грција дојде во Мзт и играше со црвени патики и стално му викавме, Рајковиќ патиките, за на крај да дојде со плави патики и на нив напишано со пенкало Мзт Скопје. Рајковиќ беше типичен пример на лигуш играч, беше далеку од сите дуели и само седеше во ќош и чекаше да добие топка. Треба цел живот да му благодари на Врбица Стефанов што му извади 10 топки од кои погоди 7 тројки во мајсторката и донесе титула наРаботнички. Да не беше Врбица, Рајковиќ сеуште ке беше активен играч и ке пополнуваше ростер во екипи од рангот на Поп Спорт.

И да не заборавам...Рајковиќ ден денес му се јавувал на Марин Докузовски за да го праша како да одржи тренинг, а не ретко ги земал акциите на Марин за да ја постави играта
:pos2::pos2:

Znaci donekade sum tocen vo moite sekavanja za nego.Neznam pokonkretno kakov karakter bil kako igrac veruvam vie znete mnogu poveke odmene.No kako trener se uste e mlad.Istoto go vikaaa dodeka Zare Mrkovski bese trener na Orka i bese neiskusen a podocna znaeme so stana sonego.Cesto pati sum odel na treninzite i veruvajte mi deka nieden igrac nemoze da mu pisne.Ne Cekovski,Kol,Macka nikoj...Site mu se vo stroj i ima golem aftoritet.Ne mu vika samo na Prekovik.Prekovik uziva renome kako na trener,ceto toj dava soveti gi smiruva i motivira.Treba toj da bide kapiten ali ete Cemata e kavadarcanec za volja na visitinata.Mene licno ne bi me iznenadili dokolku za kratko vreme zdravje odgodina Prekovik ba bide trener na Feni bidejki e pri kraj na karierata a uziva aftoritet kaj site vo gradot,timot uprava i kaj amir.Se izvinuvam zabegav malku ali zborot mi bese za Rajkovik

Член од
7 јануари 2008
Мислења
142
Поени од реакции
1
nema vrska toa e samo izmislica a emil rajkovic nikoas ne bil dobar kako igrac edino sto imase sut za tri a toa e za povredata e izmislica. sepak neli nekoj koga ne go biva mora d ase vadi. a vo nasata liga e eden od najslabite treneri ali covekot imase sreka uste prvata sezona imase dobri igraci i napravi uspeh ne po negova vina tuku po vina na toa sto igracite se dobri i se vadevme postojano sekoja utakmica so trojki poradi kvalitetnite bekovi sot gi imame. a nemavme nikakva igra neznae covekot skoro nisto od aspekt na akcii i sabloni. ali toa e ne za gabe se veli
'rode me majko so sreka i frli me vo buniste"

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
nema vrska toa e samo izmislica a emil rajkovic nikoas ne bil dobar kako igrac edino sto imase sut za tri a toa e za povredata e izmislica. sepak neli nekoj koga ne go biva mora d ase vadi. a vo nasata liga e eden od najslabite treneri ali covekot imase sreka uste prvata sezona imase dobri igraci i napravi uspeh ne po negova vina tuku po vina na toa sto igracite se dobri i se vadevme postojano sekoja utakmica so trojki poradi kvalitetnite bekovi sot gi imame. a nemavme nikakva igra neznae covekot skoro nisto od aspekt na akcii i sabloni. ali toa e ne za gabe se veli
'rode me majko so sreka i frli me vo buniste"
Не му е прва сезона како тренер

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
Предходно беше тренер на Тоа Сум Јас кога играше Марче Србиновски, Радуле, Тасевски ...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Јане Петровсски најверојатно во Украина

Kajgana Shop

На врв Bottom