leleeeeeeee epten me voudusevi utakmicava ejj
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
mn jaka igra bravo bravo
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
ovaa godina zimame titula !!! ehhehe
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Ја коа велев дека Радуле е еден од најпрецизните играчи во нашата лига сите ме правеа луд, е ако ни е, мило ми е шо не здробил.
Претходната пријателска има 1/12 за три поени вашиот најпрецизен...убедливо најсебичниот играч после Џоле Војновиќ што играл во Мзт.
Pak zborete za miki los bil, ama miki dade klucni 4 poeni vo posledni 3 minuti....
Една изјава од Кука: Тој што игра добро на пријателска и на загревање, врска нема поима на официјални утакмици.
Емил беше таков агресивен и на последната утакмица во Струмица, се тепаше со Лочето, удараше по записничката маса ќе ги изедеше со очи, ама не му дадоа ни техничка, а камоли па да го суспендират како што го суспендираа Гац.
Овде 99% не го памтат Емил Рајковиќ каков беше како играч. Нај лигавиот и најнежниот играч што играл во нашава лига. Зашто сега си зема сила, знаете? Затоа што има позадина, затоа што и да го казнат, Еверјот ке пушти жалба и ке му ја тргнат казната.
Не бранам никого,не сум од кај никого...Но Емил е еден од најслабите тренери во нашата лига...На пример тој не може со еден Докузовски,Лазовски...Многу лигав тренер,но жално е што нема судија да му ја прееба мајката малку !
Емил и Лазовски се најслабите тренери во лигава. Ти кај си имал контакт со Лазовски па да знаеш колку добар тренер е? Освои само еден куп од можни 6 трофеи кога имаше дрим-тим, трипати појак и од Струмица и од Работнички, а што направи, изгуби 3 пати по ред од Работнички по 40 разлика во полуфинале на плеј оф. Кога ке им се додаде Гацов, тоа е триото кое никогаш не би сакал да го водат Мзт, поради нивото на нивното кошаркско знаење кое се граничи со нула.
---
Од Мак. Спорт:
МЗТ СКОПЈЕ И ФЕНИ ИНДУСТРИ ОДИГРАА "ПОВЕЌЕ" ОД КОНТРОЛНА СРЕДБА
Шампионот не помина кај "металците"
*Иако првенството викендов беше одложено, сепак, во салата "Јане Сандански" имаше драма, а на истата сведок многубројната публика
Пролонгирањето на првенството викендов не се почувствува, особено во Аеродром. Во "Јане Сандански", МЗТ Скопје и Фени Индустри одиграа "повеќе" од контролен натпревар. И овој пат "сино-белите" ја имаа поддршката од своите миленици кои во саботата ги имаше во голем број.