Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Pak zborete za miki los bil, ama miki dade klucni 4 poeni vo posledni 3 minuti... a rajkovic misli e fil gekson.... dobro ja NATEMPIRA formata denes...:pos2: so toa sto go napravi rajkovic na usi (napad vrz sudija) moze da jade kazna do polusezona da bide suspendiran, ali usi ne go prijavi ni tehnicka ne mu dade... feni imaat strasni 10 igraci ali denes mnogu slabo... kaj nas radule ja resi vtoro poluvreme dade 4-5 trojki, na emil mu se vrati kako bumerang...

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Мислев ке не здробат денес озлиблно екипата е топ само слепиот Гоцевски не играсе многу денес

V

Viktoranius

Гостин
Емил беше таков агресивен и на последната утакмица во Струмица, се тепаше со Лочето, удараше по записничката маса ќе ги изедеше со очи, ама не му дадоа ни техничка, а камоли па да го суспендират како што го суспендираа Гац.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не бранам никого,не сум од кај никого...Но Емил е еден од најслабите тренери во нашата лига...На пример тој не може со еден Докузовски,Лазовски...Многу лигав тренер,но жално е што нема судија да му ја прееба мајката малку !:tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Не бранам никого,не сум од кај никого...Но Емил е еден од најслабите тренери во нашата лига...На пример тој не може со еден Докузовски,Лазовски...Многу лигав тренер,но жално е што нема судија да му ја прееба мајката малку !:tapp:

feni= kfm ova se ti kazuva

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Кај го најде Маки за добар тренер жити мајка. Маки е еден од најслабите тренери во лигава заедно со Емил.

Иако победивме пак ќе кажам дека Фени се класа подобри од нашиве, сепак мило ми е што конечно имаме екипа која игра со срце, само да не биде сам еден натпревар вака па другиот да се посерат. Сега како што играат се супер може да се бориме за 2-3 место.

Интересно денес игравме без Срки, Јане играше многу малце и Кралевски не играше многу. Само не знам зашто не беше во состав Аврамовски.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кај го најде Маки за добар тренер жити мајка. Маки е еден од најслабите тренери во лигава заедно со Емил.

Иако победивме пак ќе кажам дека Фени се класа подобри од нашиве, сепак мило ми е што конечно имаме екипа која игра со срце, само да не биде сам еден натпревар вака па другиот да се посерат. Сега како што играат се супер може да се бориме за 2-3 место.

Интересно денес игравме без Срки, Јане играше многу малце и Кралевски не играше многу. Само не знам зашто не беше во состав Аврамовски.
Секој има свое мислење така?Јас мислам дека Марјан е супер тренер за наша лига.:smir:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8

za lazovski se slozuvam so tebe!!!

nema potpisano za mzt!!!

a utakmicata solidna, da ne mu trgnese na radule mislam deka nisto nemase da napravime!!! i da ne letame u oblaci mnogu mnogu sepak e prijatelska utakica

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
nema potpisano za mzt!!!
Ако не најде ангажман нека го потпишат одма, не дека е Џордан ама пак колку толку ќе дојде супер на екипава. Иако сите мислиме дека сме го решиле проблемот со центрите, полека излага дека пак ќе имаме проблеми на таа позиција

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Ако не најде ангажман нека го потпишат одма, не дека е Џордан ама пак колку толку ќе дојде супер на екипава. Иако сите мислиме дека сме го решиле проблемот со центрите, полека излага дека пак ќе имаме проблеми на таа позиција
toa go znam ama eve go nemaat potpisano a siki nema angazman i pak ne e potpisan

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
leleeeeeeee epten me voudusevi utakmicava ejj :P mn jaka igra bravo bravo :P ovaa godina zimame titula !!! ehhehe :vozbud:
:toe::toe::toe:

Ја коа велев дека Радуле е еден од најпрецизните играчи во нашата лига сите ме правеа луд, е ако ни е, мило ми е шо не здробил.
Претходната пријателска има 1/12 за три поени вашиот најпрецизен...убедливо најсебичниот играч после Џоле Војновиќ што играл во Мзт.

Pak zborete za miki los bil, ama miki dade klucni 4 poeni vo posledni 3 minuti....
Една изјава од Кука: Тој што игра добро на пријателска и на загревање, врска нема поима на официјални утакмици.

Емил беше таков агресивен и на последната утакмица во Струмица, се тепаше со Лочето, удараше по записничката маса ќе ги изедеше со очи, ама не му дадоа ни техничка, а камоли па да го суспендират како што го суспендираа Гац.
Овде 99% не го памтат Емил Рајковиќ каков беше како играч. Нај лигавиот и најнежниот играч што играл во нашава лига. Зашто сега си зема сила, знаете? Затоа што има позадина, затоа што и да го казнат, Еверјот ке пушти жалба и ке му ја тргнат казната.

Емил и Лазовски се најслабите тренери во лигава. Ти кај си имал контакт со Лазовски па да знаеш колку добар тренер е? Освои само еден куп од можни 6 трофеи кога имаше дрим-тим, трипати појак и од Струмица и од Работнички, а што направи, изгуби 3 пати по ред од Работнички по 40 разлика во полуфинале на плеј оф. Кога ке им се додаде Гацов, тоа е триото кое никогаш не би сакал да го водат Мзт, поради нивото на нивното кошаркско знаење кое се граничи со нула.

---

Од Мак. Спорт:

МЗТ СКОПЈЕ И ФЕНИ ИНДУСТРИ ОДИГРАА "ПОВЕЌЕ" ОД КОНТРОЛНА СРЕДБА

Шампионот не помина кај "металците"

*Иако првенството викендов беше одложено, сепак, во салата "Јане Сандански" имаше драма, а на истата сведок многубројната публика

Пролонгирањето на првенството викендов не се почувствува, особено во Аеродром. Во "Јане Сандански", МЗТ Скопје и Фени Индустри одиграа "повеќе" од контролен натпревар. И овој пат "сино-белите" ја имаа поддршката од своите миленици кои во саботата ги имаше во голем број.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Кој мисли дека е решен проблемот со центрите, гадно се има излажано. ГО имаме Станковиќ, кој повеке од 10 утакмици сезонава нема да изгира. Со Кралевски под кош имаме солидна одбрана, ама никаков напад, значи и четворица во напад ке имаме. И трета опција под кошевите е Деспотовиќ, што во голем број случаи ке биде во првата петорка...Дали ова е решавање проблемите под кошот и дали имаме тим за титула со таква опција под кошевите, оставам да си размилите сите вие кои веќе го мислите тоа.

Сики ќе ни дојде топ како засилување под обрачите!! И се зголемуваат шансите за ФИНАЛЕ :drk:
МЗТ нема пари да го плати.

Kajgana Shop

На врв Bottom