Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
So Torus bese dobar....Dade 4,5 trojki, ednas samo promasi... Po se izgleda on kje igra kako dvojka poso mislam deka nema organizatorski sposobnosti a i so Sele dobro se nadopolnuvaat...Lani za Pelister igrase dosta solidno, pa mislam deka e dobar igrac....

Inace, Amak se interesira za Agoc...On bil momentalno u Liban i bez angazman a Maki misli deka kje moze da go donese isto kako sto go donese kaj nas na polusezona...
Нури игра на позиција 3ка и 4ка

незнам дали тука или на друга тема радикал објаснува дека бара 3000 т.е. како латовиќ ...
Нема шанси да му дадат толку ако ви кажам дека лани за црнците за фрај плакале 1800 евра а за тој центарот онил мислам дека се викаше 1500 богами незнам баш дали ке се одлучат за Агоч. Немој сега да ме праите будала дека биле малце пари и сл. Фрај го донесоа од Франција тој за таму би бил 3 или 4 класа на играчи во ниеден клуб не би играл, а такви како него ги има со мотика да ги ринеш само што Гацов има менаџерска агенција па може да ги донесе. Гацов не е повеќе тренер на АМАК СП ама он е газда на клубот Талент скул анд 1 е тој тим само што го смени името исто како што беше со Карпош соколи и Тоа Сум Јас кога ке сака да прекине со инвестирање во клубот пак се врака во рацете на Гацов така да и него му е од корист АМАК да биде јака екипа

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
abe ne pisav deka jane ne e dobar tuku samo deka nekako mi e precenet.Ova go pisuvam zosto SPORED MENE Ognen Stojanovski ili Vojdan Stojanovski proslata sesona 100 pati podobro izigraa od jane petrovski pa pak ne se digna nekoja gloema vreva okolu niv po vesnici,stranstvo,pa sakal da ide pa nejkel,.......moze ne me sfakate ama sakam da kazam deka imame kvalitetni mladi igraci koi skapuvaat tuka vo nasevo prvenstvo dodeka nekoi smuglinja sto ne znaat da igraat se probija nadvor.se na se jane e dobar samo ne treba akcentot na dobar mlad igrac da se stava samo na nego.
Epa celo vreme Jane igrase sam...On ja drzese cela ekipa, nemase kvalitetna zamena...A Ognen Stojanovski u Rabotnicki se nadopolnuvase so Mirakovski, taka da ne mozes da sporeduvas...Vojdan Stojanovski igra bek-suter pa duri i nisko krilo taka da ni tuka ne mozes da sporeduvas...

So zboris za akcentot na Jane... Ko on sam da si kreva publicitet pa on da e kriv so go pisuva po vesnici...Ili pak na forumov bolje nie kje zborime za igrac posebno i negovite kvaliteti, ete sea se pogodi toa da e Jane, otkolku da se koleme dali nekoj e seljak,prost,nepismen ili mutav...

Нури игра на позиција 3ка и 4ка

Znam be ico....:wink: Ne sum do tolku mutav... Za Pejanovic zborev poso Inkognito prasa dali bil dobar....

Нема шанси да му дадат толку ако ви кажам дека лани за црнците за фрај плакале 1800 евра а за тој центарот онил мислам дека се викаше 1500 богами незнам баш дали ке се одлучат за Агоч. Немој сега да ме праите будала дека биле малце пари и сл. Фрај го донесоа од Франција тој за таму би бил 3 или 4 класа на играчи во ниеден клуб не би играл, а такви како него ги има со мотика да ги ринеш само што Гацов има менаџерска агенција па може да ги донесе. Гацов не е повеќе тренер на АМАК СП ама он е газда на клубот Талент скул анд 1 е тој тим само што го смени името исто како што беше со Карпош соколи и Тоа Сум Јас кога ке сака да прекине со инвестирање во клубот пак се врака во рацете на Гацов така да и него му е од корист АМАК да биде јака екипа
Tacno...

Cim Gac si zema pari, miren si e....

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
imam dresovi od vojovic i vrbica stefanov koga igraa za mzt.......ne deka sum nekoj golem fan na mzt tuku od bliskost so tie igraci mi gi dadoa.....pa koj saka da mu gi prodadam neka mi pise.cena po dogovor. za gabe mi sedat doma koga ne gi nosam.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
imam dresovi od vojovic i vrbica stefanov koga igraa za mzt.......ne deka sum nekoj golem fan na mzt tuku od bliskost so tie igraci mi gi dadoa.....pa koj saka da mu gi prodadam neka mi pise.cena po dogovor. za gabe mi sedat doma koga ne gi nosam.
Дрес стар 10 години биги беее:pos2::pos2::pos2:
П.С Би го купил,но да носам МЗТ?НИКОГАШ :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Од Врба не верувам да ти купат дрес:tv:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Moze i od Vrba.... Samo kje go skineme toa delot kaj sto pisuva Stefanov..:helou:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
soory ne namerna greska pri pisuvanje ne e od vrba tuku od kurtovic da nema zabuna......pa okolu cena ne znam sto da vi pisam.pisete da vidam vie kolku mislite.

miki-MZT

F.A.
Член од
27 март 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
ne za drugo ziveam vo karpos 1 pa mi setaat komandanti,desetari,vodnici,majori... po ulica pa malce me faka strav da se setam so niv inace bi gi nosel.zaebi poklon pari si se pari.
epa kazi kolku go prodavas da vidam jas pa ako mi odgovra ok aj pisi

Kajgana Shop

На врв Bottom