Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Уште не се знае, имаше најави дека ќе игра во Катар, ама не знам што се случи со тој трансфер. Пак ќе кажам доколку дојде Мујо со Јане ќе имаме повеќе од солидна екипа

Перо Блажевски
Филип Кралевски
Срѓан Станковиќ
Дарко Радуловиќ
Милош Пејановиќ
Александар Хелд
Ангел Тасевски
Мики Деспотовиќ
Јане Петровски???
Мухамед Тачи???
Нури???
So ovoj sostav so se prasalnicite tipuvam finale Feni:Mzt

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Уште не се знае, имаше најави дека ќе игра во Катар, ама не знам што се случи со тој трансфер. Пак ќе кажам доколку дојде Мујо со Јане ќе имаме повеќе од солидна екипа

Перо Блажевски
Филип Кралевски
Срѓан Станковиќ
Дарко Радуловиќ
Милош Пејановиќ
Александар Хелд
Ангел Тасевски
Мики Деспотовиќ
Јане Петровски???
Мухамед Тачи???
Нури???
зашто нури прашалник ??? играше со торус ..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
добро нема везе .. него овој пејановиќ добар е ?

So Torus bese dobar....Dade 4,5 trojki, ednas samo promasi... Po se izgleda on kje igra kako dvojka poso mislam deka nema organizatorski sposobnosti a i so Sele dobro se nadopolnuvaat...Lani za Pelister igrase dosta solidno, pa mislam deka e dobar igrac....

Inace, Amak se interesira za Agoc...On bil momentalno u Liban i bez angazman a Maki misli deka kje moze da go donese isto kako sto go donese kaj nas na polusezona...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Sinisa Avramovski igrase za vas na prijatelskata?Ami so ne kaujte vakvi raboti?Dobar e deckoto za nasi uslovi ke bide dobro da se angazira...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво МЗТ,само да најдете добар плеј,т.е да остане тука Јане...Зошто со тоа наркоманчето Ангел Тасевски ништо не правите !Агоч е супер играч,за наши услови би му дошол добро и на вас или пак на Амак.:vozbud:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Браво МЗТ,само да најдете добар плеј,т.е да остане тука Јане...Зошто со тоа наркоманчето Ангел Тасевски ништо не правите !Агоч е супер играч,за наши услови би му дошол добро и на вас или пак на Амак.:vozbud:
го знаеме и ние тоа само што агоч мн бара ...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Не верувам да бара повеќе од 2.000 сега ако вие не можете тоа да му го платите,ќе му го плати АМАК .:toe:
незнам дали тука или на друга тема радикал објаснува дека бара 3000 т.е. како латовиќ ...

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
abe ne pisav deka jane ne e dobar tuku samo deka nekako mi e precenet.Ova go pisuvam zosto SPORED MENE Ognen Stojanovski ili Vojdan Stojanovski proslata sesona 100 pati podobro izigraa od jane petrovski pa pak ne se digna nekoja gloema vreva okolu niv po vesnici,stranstvo,pa sakal da ide pa nejkel,.......moze ne me sfakate ama sakam da kazam deka imame kvalitetni mladi igraci koi skapuvaat tuka vo nasevo prvenstvo dodeka nekoi smuglinja sto ne znaat da igraat se probija nadvor.se na se jane e dobar samo ne treba akcentot na dobar mlad igrac da se stava samo na nego.

Kajgana Shop

На врв Bottom