Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Сигурно е точна информацијата,Јане е назад во Мкд поради то што не бил задоволен во шопрон!!!

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Според мене јане ке си остане уште една сезона кај на,мислам не би отишол во рабопички,зашо ако отиде ке го снајде караколев и симич:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не сакав да ве запалам или нешто слично:pos2::pos2:Но Работнички е тенок на КЕЦ и јас мислам дека ќе проба да го грабне Јане:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не сакав да ве запалам или нешто слично:pos2::pos2:Но Работнички е тенок на КЕЦ и јас мислам дека ќе проба да го грабне Јане:smir:
Mislam deka Jane nema sansi da zaigra vo Rabotnicki.Ne e takvo dete da svrtue lesno grb no toa e moe mislenje.
Sigurno od Aerodrom ne ni sakaat da pomislat deka Sopron bese samo trik za da moze da go raskine dogovorot so MZT i da prejde vo Rabotnicki

A inace rekov uste togas deka desetiot tim vo takvata liga na Ungarija ne e nikakov napredok,no kako i sekogas od FA se bunea i se kontrea...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не ни го реков тоа..Дека тоа е само за да го раскине договорот,или дека Јане ќе им сврти грб ...Реков дека Работнички можно е да проба да го грабне Јане ништо друго:smir:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
jas kako sto znam koga bevme so radikal i jane na kafe rece deka nesaka da igra na niedno drugo mesto vo makedonija osven vo mzt, e sega kako i sekoj igrac moze toa e samo za pred publika , moze laze moze ne neznam ke pokaze vremeto!!!!!

jas tipuvav deka ke se vrati do polusezona, radikal se kaladese deka ke se vrati odma , sega duzam rucek ama jebiga

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
jas kako sto znam koga bevme so radikal i jane na kafe rece deka nesaka da igra na niedno drugo mesto vo makedonija osven vo mzt, e sega kako i sekoj igrac moze toa e samo za pred publika , moze laze moze ne neznam ke pokaze vremeto!!!!!

jas tipuvav deka ke se vrati do polusezona, radikal se kaladese deka ke se vrati odma , sega duzam rucek ama jebiga
Кој знае,Фени ги има Самарџиев-Мек Кензи,но можеби ќе им текне и Јане да го земат...Знам дека Јане ве сака многу,но ...Дали парите ќе го излажат да потпише за друг клуб од Македонија?:kesa:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Кој знае,Фени ги има Самарџиев-Мек Кензи,но можеби ќе им текне и Јане да го земат...Знам дека Јане ве сака многу,но ...Дали парите ќе го излажат да потпише за друг клуб од Македонија?:kesa:
ke potpise za mzt jas taka mislam posto samo mzt ke mu dade kaluzula koga saka da ide u stranstvo

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Nema da go izlazat parite... Ne se sekiraj za toa...Ako igra negde u Makedonija toa kje bide za nas...Da ne letame, da vidime so kje se desi...ima 3 nedeli do pocetok na sezona, uste trista stvari moze da se desat....

Me dupi tastaturata ,ne mozam da pisuvam na kirilica...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
ke potpise za mzt jas taka mislam posto samo mzt ke mu dade kaluzula koga saka da ide u stranstvo
Nema da go izlazat parite... Ne se sekiraj za toa...Ako igra negde u Makedonija toa kje bide za nas...Da ne letame, da vidime so kje se desi...ima 3 nedeli do pocetok na sezona, uste trista stvari moze da se desat....

Me dupi tastaturata ,ne mozam da pisuvam na kirilica...
Така е поубаво,кога дискутираме како луѓе:smir:
Се,оК...Искрено незнам Јане што тип на човек е,и незнам дали би можеле 400-500 евра да го излажат.
П.С Вие освен Ангел Тасевски,кого имате на плеј?

Kajgana Shop

На врв Bottom