- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Преги читав во СПОРТ.од кај информацијава !? :nesvest:
Преги читав во СПОРТ.од кај информацијава !? :nesvest:
Пишуваше дека сака да игра надвор,па ќе видиме..Нема да сум изненаден ако и Работнички тргне по него.:helou:а се вратил у мзт или ке си бара чаре у друг клуб :baeh:
не е п*дер да игра у работнички (ваљда) =]Пишуваше дека сака да игра надвор,па ќе видиме..Нема да сум изненаден ако и Работнички тргне по него.:helou:
прегризи јазикНе сакав да ве запалам или нешто слично:pos2::pos2:Но Работнички е тенок на КЕЦ и јас мислам дека ќе проба да го грабне Јане:smir:
Mislam deka Jane nema sansi da zaigra vo Rabotnicki.Ne e takvo dete da svrtue lesno grb no toa e moe mislenje.Не сакав да ве запалам или нешто слично:pos2::pos2:Но Работнички е тенок на КЕЦ и јас мислам дека ќе проба да го грабне Јане:smir:
Кој знае,Фени ги има Самарџиев-Мек Кензи,но можеби ќе им текне и Јане да го земат...Знам дека Јане ве сака многу,но ...Дали парите ќе го излажат да потпише за друг клуб од Македонија?:kesa:jas kako sto znam koga bevme so radikal i jane na kafe rece deka nesaka da igra na niedno drugo mesto vo makedonija osven vo mzt, e sega kako i sekoj igrac moze toa e samo za pred publika , moze laze moze ne neznam ke pokaze vremeto!!!!!
jas tipuvav deka ke se vrati do polusezona, radikal se kaladese deka ke se vrati odma , sega duzam rucek ama jebiga
ke potpise za mzt jas taka mislam posto samo mzt ke mu dade kaluzula koga saka da ide u stranstvoКој знае,Фени ги има Самарџиев-Мек Кензи,но можеби ќе им текне и Јане да го земат...Знам дека Јане ве сака многу,но ...Дали парите ќе го излажат да потпише за друг клуб од Македонија?:kesa:
Кој знае,Фени ги има Самарџиев-Мек Кензи,но можеби ќе им текне и Јане да го земат...Знам дека Јане ве сака многу,но ...Дали парите ќе го излажат да потпише за друг клуб од Македонија?:kesa:
ke potpise za mzt jas taka mislam posto samo mzt ke mu dade kaluzula koga saka da ide u stranstvo
Така е поубаво,кога дискутираме како луѓе:smir:Nema da go izlazat parite... Ne se sekiraj za toa...Ako igra negde u Makedonija toa kje bide za nas...Da ne letame, da vidime so kje se desi...ima 3 nedeli do pocetok na sezona, uste trista stvari moze da se desat....
Me dupi tastaturata ,ne mozam da pisuvam na kirilica...