Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
ABE TI KAZUVAM I TUKA PRED SITE.....I DA DOJDE KAJ NAS PO TOA SO GO NAPRAI JAS NEMA DA PEAM ZA NEGO...PA SO BIDE NEKA BIDE

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Грне беше добар , придонесе многу минатата сезона , изгубивме добар играч , сега се ослободи место , би требало кицурис да се врати , ако не тој , барем да се најде добра замена и барем уште 2 играчи за да има и добра клупа и се ке биде ок ако дојде спонзорот кој што го најавуваат сите ...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Еве дел од Коментарите за Грне, по инцидентот со Јане, упатени нормално од Ф.А

запазете го особено болдираното. хаха баш да видам дали ќе остане така, колку што се сеќавам истото важеше и за Караколев, ама неладе заглави работата.

шо убаво напишано, како за пречек. ме интересира како сега ЈУВЕЈУВЕ размислува за доаѓањето на Грне во МЗТ.

П.С сега ќе побарам слични постови во ФанКлуб - Струмица. таму ќе прочитата дел од тоа што сте коментирале за Грне по утакмицата.
Критичар бил на утакмицата во Струмица и веројатно во афект му е кажано, ма да може никогаш да не навива за него како што е случајот со Роки. Јувејуве, немам поима кој е, така да неможам да ти кажам за него. Лично за мене и за луѓево околу мене знам дека Грне навива за Мзт и го сака Мзт и јас поради тој факт секогаш ке му давам подршка

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Zal mi e za Grne....dobar igrac...cestito famyli dobivte igrac koj bez razlika za koj tim igra si ja ostava dusata na teren.....od site igraci na strumica nego najmnogu go cenev....kakvo samo srce ima Grne lelee...zal mi e mnogu....za site onie od strumica koj velat deka zaradi nego zagubivme vo finale posto imal skor 0-6 za tri....pa dobro mislite li deka lani ke bevme sampioni da ne bese Toni...aj setete se kako samo igrase lani...kogaa imase skor od 5-6 trojki na utakmica...oste na polusezonata se znaese deka ke zamine vo mzt...grne go saka mzt...ali famyli na polufinalnata sredba vo strumica...vie mu peevte EJ GRNE PUSI NI GO KUROT...ne vi vredese toa...pozdrav

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Критичар бил на утакмицата во Струмица и веројатно во афект му е кажано, ма да може никогаш да не навива за него како што е случајот со Роки. Јувејуве, немам поима кој е, така да неможам да ти кажам за него. Лично за мене и за луѓево околу мене знам дека Грне навива за Мзт и го сака Мзт и јас поради тој факт секогаш ке му давам подршка
Сега ќе го правдаш дај не заебај...Он го нарече сељак,ОПИНОК ....Цар сме го правеле во Струмица....Најголем провокатор бил во лигата:pos2::pos2:Не мора да го правдиш јасно е се...:helou::helou::helou:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.916
Поени од реакции
50.646
Ја мислам дека не го изругав ако ми текнува:):)

Уствари Христов што те боли кур тебе Грне доаѓа во твојот омилен клуб кај омилената група како што еднаш сам си кажа нали

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Уствари Христов што те боли кур тебе Грне доаѓа во твојот омилен клуб кај омилената група како што еднаш сам си кажа нали
Викаш си ја потпевнува сега: Мзт Скопје јас ти пеам......Фемили Аеродром е тука песна да ти запее, плава е и крвта моја, ти во мене живееш?

Гарант :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.916
Поени од реакции
50.646
Ма гарант бе шо ти е,детево само ги лаже другарите и сам себе за да се вклопи у друштво иначе си знаеме ние он за кого навива уствари,
Mаската му падна го разоткривме сега и со вакви очајнички обиди сака да стекне пак доверба.. :):)
еееее Христов шо ти напраи тој пусти мсн :) стана расколник у Струмица како Вранишковски Зоран :):):)

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
видете сеа ја сум за клубот мзт не сум за играчите шо доагаат во него.....сеа грне секако ке го гледам со други очи кога игра кај нас нема да го пцујам пошо сеа е наш играч ама нема ни да пеам за него како шо пеам за другите барем некое време.....се надевам ке го избришам мисленјето шо го имам за него со тек на време....а ти христов доста замараше со твоите постови глупи дали ние сме го пцуеле или не сме го гледаш шо кажа сеа еден ваш член дека уште лани кога играл кај вас сте го пцуеле...а ви донесе титула па размисли малку шо збориш...ајде ладич

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ooo neznam koj na koj govore .....

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
СЛЕДНАТА СЕЗОНА МАКЕДОНИЈА СО МЕСТО ПОВЕЌЕ ВО ЕВРО-КУПОВИТЕ

Добриот рејтинг на КФМ, но и одличниот настап на Струмица во третото по ред Европско клупско натпреварување, е причината поради која Македонија покрај задолжителното место доби уште една една "вајлд карта"...

Посебно ако се знае дека трите наши најдобри клуба, Фени Индустри, Струмица и Фершпед Работнички веќе се пријавија за учество во новоформираната БИБЛ лига. Тоа значи дека нема да бидат "во состојба" да ги следат останатите европски трендови.

Тоа можеби отвора простор за екипата на Вардар која пројави интерес за БИБЛ, но остана на "листата на чекање", евентуално МЗТ ФОН Универзитет или АМАК-СП, преостанатиот дел од учесниците на плеј-оф натпреварите.

еве ви добра прилика ... :)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
samo ne znam vo koj evro kup, koga vo BIBL veke ima 3 kluba, akako sto znaeme posle BIBL nema liga so ponizok rejting od nea. nema vrska sepak ima vreme za razmisluvanje

Kajgana Shop

На врв Bottom