Критичар бил на утакмицата во Струмица и веројатно во афект му е кажано, ма да може никогаш да не навива за него како што е случајот со Роки. Јувејуве, немам поима кој е, така да неможам да ти кажам за него. Лично за мене и за луѓево околу мене знам дека Грне навива за Мзт и го сака Мзт и јас поради тој факт секогаш ке му давам подршкаЕве дел од Коментарите за Грне, по инцидентот со Јане, упатени нормално од Ф.А
запазете го особено болдираното. хаха баш да видам дали ќе остане така, колку што се сеќавам истото важеше и за Караколев, ама неладе заглави работата.
шо убаво напишано, како за пречек. ме интересира како сега ЈУВЕЈУВЕ размислува за доаѓањето на Грне во МЗТ.
П.С сега ќе побарам слични постови во ФанКлуб - Струмица. таму ќе прочитата дел од тоа што сте коментирале за Грне по утакмицата.
Сега ќе го правдаш дај не заебај...Он го нарече сељак,ОПИНОК ....Цар сме го правеле во Струмица....Најголем провокатор бил во лигата:pos2::pos2:Не мора да го правдиш јасно е се...:helou::helou::helou:Критичар бил на утакмицата во Струмица и веројатно во афект му е кажано, ма да може никогаш да не навива за него како што е случајот со Роки. Јувејуве, немам поима кој е, така да неможам да ти кажам за него. Лично за мене и за луѓево околу мене знам дека Грне навива за Мзт и го сака Мзт и јас поради тој факт секогаш ке му давам подршка
Викаш си ја потпевнува сега: Мзт Скопје јас ти пеам......Фемили Аеродром е тука песна да ти запее, плава е и крвта моја, ти во мене живееш?Уствари Христов што те боли кур тебе Грне доаѓа во твојот омилен клуб кај омилената група како што еднаш сам си кажа нали
Аааа значи пречи а?Добро утро:nesvest:aj git na tvojata tema