Фан клуб: МЗТ Скопје

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Браво бе дечки... а да ја побарата книгата фени-мзт(финале на плеј офф 2007/2008) некаде меѓу бајките во библиотека.. не се заебавајте бе ...мзт немат фаца за финале

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Браво бе дечки... а да ја побарата книгата фени-мзт(финале на плеј офф 2007/2008) некаде меѓу бајките во библиотека.. не се заебавајте бе ...мзт немат фаца за финале
Jas se slagam.....
A sakam Strumica vo finale.Da bide vistinsko finale.Dosta e od skopjani.Najgolemite makedonski kosarkarski iminja se od Kavadarci pa i od Strumica i redno bese da ima edno takvo finale...pozz i bez ludba od strana na Skopjani i se izvinuvam ova sto go napisav na niven teren(forum):smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Пффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц :pos2:
Da ti kazam razmisluvav za toa,i mozebi donekaden si vo pravo iako ne bi trebalo_Oti toa moze da bide mec so dve ostrici.Sepak e del od igrata i taktikata

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
мислам дека не е најдобро време за глупости :toe:
Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.
Se slagam iako rekov toa moze da bide mec so dve ostrici... i ne se gluposti kako so rece nekoj pogore

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Донекаде држи вода муабетот, Струмица да изгуби во Скопје како би добила на утакмици за Грнчаров, пореално е тоа што изгубивме во Скопје, отколку да пуштив ме да изгубиме во Струмица, тоа ќе беше срамно. Но сепак, мислам дека требаше да победиме, а не да ризикуваме (т.е веќе сме влезени во ризик).

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Донекаде држи вода муабетот, Струмица да изгуби во Скопје како би добила на утакмици за Грнчаров, пореално е тоа што изгубивме во Скопје, отколку да пуштив ме да изгубиме во Струмица, тоа ќе беше срамно. Но сепак, мислам дека требаше да победиме, а не да ризикуваме (т.е веќе сме влезени во ризик).
ако е стбарно така тогаш кадија е хај
не смее така да се ризикува бидејки мзт е многу незгоден противник

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
ако е стбарно така тогаш кадија е хај
не смее така да се ризикува бидејки мзт е многу незгоден противник
Прв пат се соглссувам со тебе дека МЗТ е незгоден противник, а за Кадија не, управата го има последниот збор, тој од нив зима плата.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Значи во Сабота е наредна така?? Време може да спомне некој....

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Пффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц
:pos2:
ako popustaa zasto ne vlezea da igraat poslabite igraci na strumica tuku se igrase so prva postava...ne ti drzi voda ama nema veze,jacajte se pak,pa posle pak kje praite teorii na zagovor............
Abe vakvi demagogii na pazar ili pred kooperacija... ajt hehe:
ja znam deka se vika ''korporacija'' ama aj danegodrvamTrajana....:helou:

Jas se slagam.....
A sakam Strumica vo finale.Da bide vistinsko finale.Dosta e od skopjani.Najgolemite makedonski kosarkarski iminja se od Kavadarci pa i od Strumica i redno bese da ima edno takvo finale...pozz i bez ludba od strana na Skopjani i se izvinuvam ova sto go napisav na niven teren(forum):smir:
kompleksot od skopjancite se gleda deka vi e prenesen od ckembarite....

dada,bez grne nisto ne praite.....bez grne ne vleguvajte u finale.....aj neka se igraat 5 utakmici so mzt samo za na grne da mu pomine kaznata za da moze da zaigra vo finale vo koe posle dve nedeli pauza kje vleze i sve kje razjebe.......

па може и воџа му е на ајдуците:pos2:
ako im e ovoj vodza togas se epten zabegani............

opasno bese,nemase spas, rizik jak ama na svoju volju vie e ova........vie si znaete so teoriive,ja ne vi se mesam ama ako go jadete posteno kako vcera nemoj da se bunite i da barate izgovori za izrecenite gluposti.......

Значи во Сабота е наредна така?? Време може да спомне некој....
na KFM stranata im e zatvorena,ne znam zasto ama ocigledno deka se idioti poso gleam koga nasle da praat izmeni..........kraj na sezona a oni si igraat kur-tasak, pa se znae koj im e glaven sponzor...:baeh::baeh::baeh:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Па...заслужено си победи МЗТ...
Честитки до фановите.
Ваква Струмица...тешко да одбрани титула...со ваква игра уште отсега може да се каже дека е изгубена титулата.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Сигурно и 2та порази на Струмица од МЗТ во регуларниот дел имаа некои "задни намери" како сега на Грне да му помине казната. Поголеми глупости немам чуено, намерно да попуштат и да ризикуваат со пласманот во финале. Ја мислам и во сабота да попушти Струмица зашто нели е многу појака па нема да има проблем после тука во Скопје да победи:kesa:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сигурно и 2та порази на Струмица од МЗТ во регуларниот дел имаа некои "задни намери" како сега на Грне да му помине казната. Поголеми глупости немам чуено, намерно да попуштат и да ризикуваат со пласманот во финале. Ја мислам и во сабота да попушти Струмица зашто нели е многу појака па нема да има проблем после тука во Скопје да победи:kesa:
На вас ако сакаме можеме и со вториот состав да ве тепаме немате врска гола вода сте :k*r:

Kajgana Shop

На врв Bottom