Jas se slagam.....Браво бе дечки... а да ја побарата книгата фени-мзт(финале на плеј офф 2007/2008) некаде меѓу бајките во библиотека.. не се заебавајте бе ...мзт немат фаца за финале
Da ti kazam razmisluvav za toa,i mozebi donekaden si vo pravo iako ne bi trebalti toa moze da bide mec so dve ostrici.Sepak e del od igrata i taktikataПффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц :pos2:
мислам дека не е најдобро време за глупостиDa ti kazam razmisluvav za toa,i mozebi donekaden si vo pravo iako ne bi trebalti toa moze da bide mec so dve ostrici.Sepak e del od igrata i taktikata
Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.мислам дека не е најдобро време за глупости
Se slagam iako rekov toa moze da bide mec so dve ostrici... i ne se gluposti kako so rece nekoj pogoreМислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.
Така е барем ти си реаленSe slagam iako rekov toa moze da bide mec so dve ostrici... i ne se gluposti kako so rece nekoj pogore
ако е стбарно така тогаш кадија е хајДонекаде држи вода муабетот, Струмица да изгуби во Скопје како би добила на утакмици за Грнчаров, пореално е тоа што изгубивме во Скопје, отколку да пуштив ме да изгубиме во Струмица, тоа ќе беше срамно. Но сепак, мислам дека требаше да победиме, а не да ризикуваме (т.е веќе сме влезени во ризик).
Прв пат се соглссувам со тебе дека МЗТ е незгоден противник, а за Кадија не, управата го има последниот збор, тој од нив зима плата.ако е стбарно така тогаш кадија е хај
не смее така да се ризикува бидејки мзт е многу незгоден противник
ako popustaa zasto ne vlezea da igraat poslabite igraci na strumica tuku se igrase so prva postava...ne ti drzi voda ama nema veze,jacajte se pak,pa posle pak kje praite teorii na zagovor............Пффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц
:pos2:
ja znam deka se vika ''korporacija'' ama aj danegodrvamTrajana....:helou:Abe vakvi demagogii na pazar ili pred kooperacija... ajt hehe:
kompleksot od skopjancite se gleda deka vi e prenesen od ckembarite....Jas se slagam.....
A sakam Strumica vo finale.Da bide vistinsko finale.Dosta e od skopjani.Najgolemite makedonski kosarkarski iminja se od Kavadarci pa i od Strumica i redno bese da ima edno takvo finale...pozz i bez ludba od strana na Skopjani i se izvinuvam ova sto go napisav na niven teren(forum):smir:
dada,bez grne nisto ne praite.....bez grne ne vleguvajte u finale.....aj neka se igraat 5 utakmici so mzt samo za na grne da mu pomine kaznata za da moze da zaigra vo finale vo koe posle dve nedeli pauza kje vleze i sve kje razjebe.......Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.
ako im e ovoj vodza togas se epten zabegani............па може и воџа му е на ајдуците:pos2:
opasno bese,nemase spas, rizik jak ama na svoju volju vie e ova........vie si znaete so teoriive,ja ne vi se mesam ama ako go jadete posteno kako vcera nemoj da se bunite i da barate izgovori za izrecenite gluposti.......Донекаде држи вода муабетот, Струмица да изгуби во Скопје како би добила на утакмици за Грнчаров, пореално е тоа што изгубивме во Скопје, отколку да пуштив ме да изгубиме во Струмица, тоа ќе беше срамно. Но сепак, мислам дека требаше да победиме, а не да ризикуваме (т.е веќе сме влезени во ризик).
na KFM stranata im e zatvorena,ne znam zasto ama ocigledno deka se idioti poso gleam koga nasle da praat izmeni..........kraj na sezona a oni si igraat kur-tasak, pa se znae koj im e glaven sponzor...:baeh::baeh::baeh:Значи во Сабота е наредна така?? Време може да спомне некој....
На вас ако сакаме можеме и со вториот состав да ве тепаме немате врска гола вода сте :k*r:Сигурно и 2та порази на Струмица од МЗТ во регуларниот дел имаа некои "задни намери" како сега на Грне да му помине казната. Поголеми глупости немам чуено, намерно да попуштат и да ризикуваат со пласманот во финале. Ја мислам и во сабота да попушти Струмица зашто нели е многу појака па нема да има проблем после тука во Скопје да победи:kesa: