Vetrence
...believe in yourself! :)
Браво бе дечки... а да ја побарата книгата фени-мзт(финале на плеј офф 2007/2008) некаде меѓу бајките во библиотека.. не се заебавајте бе ...мзт немат фаца за финале
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво бе дечки... а да ја побарата книгата фени-мзт(финале на плеј офф 2007/2008) некаде меѓу бајките во библиотека.. не се заебавајте бе ...мзт немат фаца за финале
Пффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц :pos2:
мислам дека не е најдобро време за глупостиDa ti kazam razmisluvav za toa,i mozebi donekaden si vo pravo iako ne bi trebalti toa moze da bide mec so dve ostrici.Sepak e del od igrata i taktikata
Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.мислам дека не е најдобро време за глупости![]()
Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.
Така е барем ти си реаленSe slagam iako rekov toa moze da bide mec so dve ostrici... i ne se gluposti kako so rece nekoj pogore
ако е стбарно така тогаш кадија е хајДонекаде држи вода муабетот, Струмица да изгуби во Скопје како би добила на утакмици за Грнчаров, пореално е тоа што изгубивме во Скопје, отколку да пуштив ме да изгубиме во Струмица, тоа ќе беше срамно. Но сепак, мислам дека требаше да победиме, а не да ризикуваме (т.е веќе сме влезени во ризик).
ако е стбарно така тогаш кадија е хај
не смее така да се ризикува бидејки мзт е многу незгоден противник
Пффф,Струмица ако сакаше да тепа ќе ги расутреше бе!Попуштиа и еден натпревар за да помине казната на Грнчаров да може некоо утакмица да одигра и у финалето!
Размиселејте малку дека Струмица ќе им даде да тепа на МЗТ ццц
:pos2:
Abe vakvi demagogii na pazar ili pred kooperacija... ajt hehe:
Jas se slagam.....
A sakam Strumica vo finale.Da bide vistinsko finale.Dosta e od skopjani.Najgolemite makedonski kosarkarski iminja se od Kavadarci pa i od Strumica i redno bese da ima edno takvo finale...pozz i bez ludba od strana na Skopjani i se izvinuvam ova sto go napisav na niven teren(forum):smir:
Мислиш дека Струмица неможе да ги тепа на МЗТ? Грешка си тука братче.. тоа е тактика за да одигра и Грнчаров некоја утакмица во финалето.
па може и воџа му е на ајдуците:pos2:
Донекаде држи вода муабетот, Струмица да изгуби во Скопје како би добила на утакмици за Грнчаров, пореално е тоа што изгубивме во Скопје, отколку да пуштив ме да изгубиме во Струмица, тоа ќе беше срамно. Но сепак, мислам дека требаше да победиме, а не да ризикуваме (т.е веќе сме влезени во ризик).
Значи во Сабота е наредна така?? Време може да спомне некој....
На вас ако сакаме можеме и со вториот состав да ве тепаме немате врска гола вода сте :k*r:Сигурно и 2та порази на Струмица од МЗТ во регуларниот дел имаа некои "задни намери" како сега на Грне да му помине казната. Поголеми глупости немам чуено, намерно да попуштат и да ризикуваат со пласманот во финале. Ја мислам и во сабота да попушти Струмица зашто нели е многу појака па нема да има проблем после тука во Скопје да победи:kesa: