Фан клуб: МЗТ Скопје

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.831
Поени од реакции
50.096
Абе можеме до утре да пишеме како било и што било ама никојпат нема да дознаеме точно, и затоа поубаво да не се инатиме. Или МЗТ се понашаа како селаци и видоа дека не можат да тепат па затоа се сакале да се послужат со лаги, или пак нашите копилиња неможеа да го сопрат Јане на спортски начин и се го направиле тоа на глупав начин, Ваљда едно од тие две е сигурно.
Tочно ке си има истрага ке си покаже таа,МЗТ нема зашто да се служат со вакви мерки за преигрување пошто и преигрувањето ке има ист епилог,Струмица е јака МЗТ не е,ама не може некој да продава спортска култура а е Индијанец,јасно ми е мене голема пара вложена и цел притисок со тоа ама нека се изигра бре човечки кога кј нас имало и приближно нешто како ова од спортски лица направено

a pak vie u vasata sala kako se ponasate?
oni ako se indijanci vie sto ste?
Што не ти е јасно бе па тебе опинок еден никој не спомна публика зборам за однос на официјални спортски лица како тие скотовите во Охрид и Грне и Латович па и Мујо еве мада од неговото понашање не настрадал никој

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ова е правата вистина
Мујо и Грне цела утакмица се провоцирале т.е Мујо што е многу карактеристично за него па малку и претерале со тие провоцирања па на полувремето во соблекувалната отишле Пупо/Лато и Грне да го тепаат Мујо.Почнале да се буткаат двајцава Грне и Мујо и Јане сакал да ги оддели.ГИ оделил ама немал ништо на фацата, ништо повредено , а во второ полувреме излегол со превтикана глава.Грне е уверен дека го го местат.
Инаку какво гомно е Тачи нема потреба да зборуваме.Само дојдете на било која утакмица на Работнички со Нба Чаир , било ли кадети ,младинци он цело време е таму и ги тепа судиите а има удрено и играч на Работнички.Срамота е што не се санкционира зошто се плашат ама јас имам видено со свои очи што прави. :nenene::nenene:

V

Viktoranius

Гостин
WTF ?

Ги тепа судиите кучето сечено а ? Море јас не знаев дека до толку тоа албанче било лудо, ама сега во Струмица да виде што ќе му се случи другата утакмица.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
@Маркус

Сите знаат каков провокатор е мујо ама како што кажа пејо од неговото провоцирање не настрадал никој.Ај сега ти кажи ми го твоето мислење за грне каков човек е???Ја ќе ти кажам.Најголем провокатор е у лигава.Го знам каков опинок е и од каква селска фамилија е.Во стр нон стоп му се доближуваше на мујо и од позади го пцуеше.Овој ни еднаш не му врати на него.Вие таму го направивте шериф у стр сите му се клањаат и нормално дека ќе добива сила.Само ова вака нема да остане.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ова е правата вистина
Мујо и Грне цела утакмица се провоцирале т.е Мујо што е многу карактеристично за него па малку и претерале со тие провоцирања па на полувремето во соблекувалната отишле Пупо/Лато и Грне да го тепаат Мујо.Почнале да се буткаат двајцава Грне и Мујо и Јане сакал да ги оддели.ГИ оделил ама немал ништо на фацата, ништо повредено , а во второ полувреме излегол со превтикана глава.Грне е уверен дека го го местат.
Инаку какво гомно е Тачи нема потреба да зборуваме.Само дојдете на било која утакмица на Работнички со Нба Чаир , било ли кадети ,младинци он цело време е таму и ги тепа судиите а има удрено и играч на Работнички.Срамота е што не се санкционира зошто се плашат ама јас имам видено со свои очи што прави. :nenene::nenene:
Ти можда имаш видено што прави кај вас у сала ама од кај знаеш што се деси у струмица кога ја немаш гледано утакмицата???Да не глеаш на гравче???ц.ц.ц..ц.ц

Ги тепа судиите кучето сечено а ? Море јас не знаев дека до толку тоа албанче било лудо, ама сега во Струмица да виде што ќе му се случи другата утакмица.
Немој жити се може да те удри несекајќи па ќе треба нова прес конференција да правите.

V

Viktoranius

Гостин
Како што прават вашите кошаркари кога не успеа да победат на спортски план нели ?:pusk:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
@Маркус

Сите знаат каков провокатор е мујо ама како што кажа пејо од неговото провоцирање не настрадал никој.Ај сега ти кажи ми го твоето мислење за грне каков човек е???Ја ќе ти кажам.Најголем провокатор е у лигава.Го знам каков опинок е и од каква селска фамилија е.Во стр нон стоп му се доближуваше на мујо и од позади го пцуеше.Овој ни еднаш не му врати на него.Вие таму го направивте шериф у стр сите му се клањаат и нормално дека ќе добива сила.Само ова вака нема да остане.
Да се слагам дека Грне е огромен порвокатор(без фамилијата, оти ме засега и мене)..можеби еден од најголемите и секогаш е спремен да влезе во конфликт...за кој сепак требаат двајца..А како и да се заврши оваа..треба да биде на ниво на играчи(ако се докаже спротивното, од она што го знам)..но никако неможе да се бара преигрување или барање одговорност од клубот.. па затоа во кошарката има повеќе од 5 играчи..има и резерви..не ви е само Јане во тимот..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.831
Поени од реакции
50.096
Како што прават вашите кошаркари кога не успеа да победат на спортски план нели ?:pusk:

....хахахахаа па вие го измислвите цвикањето по телевизии бе “хулигани’’
hahahahahaha

““њањаааа њуњуњ тепаа не од пулицијата види тук сам модар грбо ме болеее’’
:pos2::pos2::pos2:

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Тоа го прави управата на клубот а не ние како група.Никоја друга група во светов ја колку што знам се нема жалено на тв поради некој "инцидент" со полиција.

Да се слагам дека Грне е огромен порвокатор(без фамилијата, оти ме засега и мене)..можеби еден од најголемите и секогаш е спремен да влезе во конфликт...за кој сепак требаат двајца..А како и да се заврши оваа..треба да биде на ниво на играчи(ако се докаже спротивното, од она што го знам)..но никако неможе да се бара преигрување или барање одговорност од клубот.. па затоа во кошарката има повеќе од 5 играчи..има и резерви..не ви е само Јане во тимот..
Види ја не реков нигде дека сакам преигрувае.Џабе само ново мачење кога се знае резултатот.Тоа нема ни да го има ама знаејќи го драги нешто друго може да смисли како што е барање одговорност од клубот.Никогаш никој од екипата на струмица кога се играло кај нас не бил нападнат од наш играч или некое службено лице од клубот.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Види ја не реков нигде дека сакам преигрувае.Џабе само ново мачење кога се знае резултатот.Тоа нема ни да го има ама знаејќи го драги нешто друго може да смисли како што е барање одговорност од клубот.Никогаш никој од екипата на струмица кога се играло кај нас не бил нападнат од наш играч или некое службено лице од клубот.
Па ти не бараш но сепак екипата побара преигрување, и се закануваат дека нема да се одигра утрешниот натпревар ако КФЕ не излезе со казни..сепак ќе се земат изјави од сите актери во настанот па ќе видиме каква одлука ќе се донесе..Сега застанвте на поздрави нозе(финанскиски) и оп финале..епа треба и тим да имате..финалето се добива на терен не на маса бе Критичар..доволно сум упатен во мак. кошарката за да знам каква чорба се спрема(т.е.е сакате)...е па не бидуват.

Инаку јас ги знам и казните...
1 ГОДИНА НЕИГРАЊЕ ЗА ГРНЕ..
4 НАТПРЕВАРИ ЗА ЛАТОВИЌ ПЛУС 10.000 ДЕНАРИ...
СЛЕДАНИОТ НАТПРЕВАР ЌЕ СЕ ИГРА ВО СРЕДА...
ВАЖИ ПОСТИГНАТИОТ РЕЗУЛТАТ ОД ПРВИОТ НАТПРЕВАР...

Нова кампања ....КОШАРКАТА ТОА СМЕ НИЕ(КФМ)

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
кој службени лица во Струмица се имат закачено со играчите на фон ?
не се правете дека не си ги знаете играчите ваши мујо-провокатор најголем-талент невиден го знам исто и од ракометните терени и петровски травеститот на последната утакмица у СР кога направивте пресврт се почна со техничката на Латович испровоциран од пцуењето од клупата на "вашата ЏЕЈН", тогаш вие го оправдувавте тоа провоцирање

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Па ти не бараш но сепак екипата побара преигрување, и се закануваат дека нема да се одигра утрешниот натпревар ако КФЕ не излезе со казни..сепак ќе се земат изјави од сите актери во настанот па ќе видиме каква одлука ќе се донесе..Сега застанвте на поздрави нозе(финанскиски) и оп финале..епа треба и тим да имате..финалето се добива на терен не на маса бе Критичар..доволно сум упатен во мак. кошарката за да знам каква чорба се спрема(т.е.е сакате)...е па не бидуват.

Инаку јас ги знам и казните...
1 ГОДИНА НЕИГРАЊЕ ЗА ГРНЕ..
4 НАТПРЕВАРИ ЗА ЛАТОВИЌ ПЛУС 10.000 ДЕНАРИ...
СЛЕДАНИОТ НАТПРЕВАР ЌЕ СЕ ИГРА ВО СРЕДА...
ВАЖИ ПОСТИГНАТИОТ РЕЗУЛТАТ ОД ПРВИОТ НАТПРЕВАР...

Нова кампања ....КОШАРКАТА ТОА СМЕ НИЕ(КФМ)

Немој да ми кажеш дека вие сте најоштетениот тим во лигава.Знам дека пратиш кошарка и дека не го мислиш тоа.Ние имаме ТИТУЛИ губено заради к.ф.м.Каква чорба се спрема незнам,само знам како навивач на мзт со толку поминати неправди (зборам за клубот) дека овој пат мора да се направи нешто и мора да се реагира зошто цел живот ние сме тие што ќутиме за све што ни се случува.Овде кај нас спремаат докази дека нема услови да се игра кошарка во нашата сала и не направија нас како нав група најголеми хулигани а ние кај и да искочиме надвор од скопје ни се случуваат 100 пати полоши работи.Немам ништо против струмица да ја земе титулата зошто чим мзт неможе на мене ми е ама баш све исто кој ќе ја земе таа титула и на каков начин.

Сега застанвте на поздрави нозе(финанскиски) и оп финале..епа треба и тим да имате..финалето се добива на терен не на маса бе Критичар
Оф море кој финансии?Ние си знаеме колку пари има МЗТ.Сите сакаме финале нормално ама ја колку што знам оној драги смрдениот и марјан во сите изјави што ги дале ниту еднаш не кажале дека МЗТ се бори за титула годинава.Целава работа не се прави за да се влезе во финале.Драги не е до толку глуп да незнае што може МЗТ да направи со овој тим.

Kajgana Shop

На врв Bottom