Еден автобус.....40-50 души од прилика
Најодговорно тврдам дека во струмица имаше 75-80 луѓе.Еден автобус и у него стоеа едно 10 луѓе и плус 2 коли дојдоа од ОХ.
За навивањето нека кажат другите какво беше.
Еден автобус.....40-50 души од прилика
Прво види после постирај :smir:Сега прочитав на Фан Клуб Струмица дека Грне му го скршил носот на Јане на полувремето поради што и бил прекинот.......Се извинувам за претходниот пост
Го гледав натпреварот во живо, и имаше околу 60-70 навивачи на МЗТ кои не престанаа да навиваат во текот на целиот натпревар. (секоја чест за навивањето)Најодговорно тврдам дека во струмица имаше 75-80 луѓе.Еден автобус и у него стоеа едно 10 луѓе и плус 2 коли дојдоа од ОХ.
Потврдено,кажав и на Фан Клуб Струмица.Нашиве со се мали деца(под 12 год,кој ги имаше околу 20) беа 60/70 мах..Најодговорно тврдам дека во струмица имаше 75-80 луѓе.Еден автобус и у него стоеа едно 10 луѓе и плус 2 коли дојдоа од ОХ.
Da bea dobri nemase da izgubat 24 razlika.Jane ne igrase 2 poluvreme ama toj ne moze sam da postigne 24 poeniМЗТ добри бевте ама неможете со Струмица :smir:
Не пишувај исти постови во различни теми. ти објаснив вејке за твојов коментарDa bea dobri nemase da izgubat 24 razlika.Jane ne igrase 2 poluvreme ama toj ne moze sam da postigne 24 poeni
a pak vie u vasata sala kako se ponasate?Значи Јане му рекол на Мујо “Пукни ми го носот отвори ми ја цела фаца на два дела ке се праиме улави’’..дај молим те..
Мујо и Грне се провоцирале цела утакмица што е карактеристично за Мујо а и за Грне исто,Грне и Латович упаднале во соблекувалната да го тепаат Мујо,Јане како каитен станал им рекол да си идат настанала гужва и буткање и Грне со лакт мислам дека го поткачил Јане и му ја отворил фацата.
И се ова е лага зашто не му дале на лекарот на Струмица да констатира ситуација јасна како ден.....Кој е лекарот на Струмица бе Хорацио од CSI a??
И дај молим те немој со тоа МЗТ сака да надополни,Барем они си ја знаат силата и квалитетот и не им треба и покрај тоа што се послаби да ги тепа некој
Срамота е тоа што на терени како Охрид и Струмица домашнит екипи се понашаат како Индијанци а притоа серат како “унапредиле кошарка во градовите’’