Фан клуб: МЗТ Скопје

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Па кажи ми тогаш зошто Димишковски донел одлука.. без да земе изјави од наша страна..какво е ова еднострано донесување правда..еве моментално го вртам делот каде Јане се судира со Крстевски и му прокрварува носот од ударот со лактот..Ова мене ми мириса на нешто гоелмо..времето ќе покаже..а што се однесува до неправди..МЗТ не е се осамени тука..Струмица изгуби дава Купа заради неправди, еден тренер(Кукулекидис), Пуповиќ паузираше 4 натпревари оваа година, и уште кој ли не..епа што сме ние овци...!?!Нема кошарка во Македонија баш поради ова..никогаш неможе да се постигне бараното ниво ако се случуваат вакви работи..и да биде јасно не палчам што ќе се случи ќе се случи ама кошарката ќе оди само надолу..за жал.

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Тогаш излегува дека некој преку МЗТ сака да купи титула значи?
За казните.Ја колку што знам ова све е уште неофицијално.Така да да почекаме.А и да ги донесат истите нема да биде незаслужено,барем по она што ни го кажа Јане на нас.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Да неофицијално е...ама и за ова има решение..се вика нерегуларно првенство..Повлекување на Струмица од плејофот..заради КФМ..И добиваш црна овца..Па да видам дали им стиска..колку што се фалат. Да почекаме до среда.

V

Viktoranius

Гостин
А сега утрешниот натпревар одложен ли е за во среда ?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Аман бе..Да, да одложен е за во среда.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Момци,јас мислам дека Грне треба да паузира многу. Кога се играше првиот натпревар Струмица-Фени кога Фени победија Грне(по завршувањето на натпреварот)го удри Бошко Јововиќ позади грб во главата и речиси го нокаутира. На купот во Кавадарци по завршувањето на финалето зема едно шише вода(од 1,5литри и вода имаше околу 1 литар) и го фрли кон една жена во публиката. А можам да кажам дека уште од почетокот на натпреварот Струмица-Мзт беше нервозно и напнато и цел натпревар беше така.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
pa vide deka jane mu begase celo vreme nemozese da go fati pa zatoa napravi takva scena...se znaese bez jane ke gubime mnogu...ali da vidime so ke se sluci sea so ke kaze kfm pa ke vidime koj e glaven vinovnik.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ајде новости..Димишковски ја има повлечено одлуката..бурлески..Почна пазарењето во КФМ.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
fuck you грне боље да не игра у скопје

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Дечки според моите информации Грне е од Аеродром и има стан во Аеродром,така да...

V

Viktoranius

Гостин
Аман бе, до вчера ви беше идол и велевте дека ќе се врати да игра во МЗТ другата сезона, а сега фак ју Грне.:nesum:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Аман бе, до вчера ви беше идол и велевте дека ќе се врати да игра во МЗТ другата сезона, а сега фак ју Грне.:nesum:
МОре еднаш кога ќе ја заебе работата тогаш ојде јабана се неможе сега он да има во предвид што е од Аеродром и да ги тепа играчите на Мзт тоа според мене е понужување на што личеше тоа Јане прегеска на прес како со Мајк Тајсон да се борел воа малку му е со казната требало да му закачат една година па да му дојде умот инаку оваа сезона заврши и сега слободно нека се тепа по улици во Струмица.

V

Viktoranius

Гостин
А зошто докторот од Струмица кога сакал да го прегледа Јане не дадол ?
Зошто не ја покажал модринката во јавноста преги на пресконференцијата ?
Можеби и Јане лаже, можеби не е удрен.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
А зошто докторот од Струмица кога сакал да го прегледа Јане не дадол ?
Зошто не ја покажал модринката во јавноста преги на пресконференцијата ?
Можеби и Јане лаже, можеби не е удрен.
истото си го поставувам и јас, ама одговор тешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom