Па сеа не се сите информирани за успешноста на нашите спортисти ама Дивна кога пукала он изгледа на пиперот бил...:tv:
Добро а мислете дека вашите сестри ви се заштитени со закон?da ti go dadam odgovorot za nas i nie kako "pederi". kakov peder sum da znaes koa gi nosam tie od vasiot tikveski kraj doma i posle koa ke te vidat pak te molam da ti go isp*sat,ja pa druga, mn sum peder, epten!
i da pederi sme, zaso kaj i da ideme vo gradovite vi gi eb*eme zenskite so na primer ti ili nekoj tvoj drugar se macel da ja fati 6 godini taa mu glumela picka, a nie doagjame, pola pivo i ili kola ili stance:pos2:
NE DA SUM PEDEEER HAHAHAHAHAHAHA
ne piele kafe.vednas preminuvale na "rabotata" zatoa so nemaat vreme za kafe...Kako inaku ke stignat kaj site pacienti.Maksimalno se posveteni na rabotataProfesionalki...toa e profesionalizamДобро а мислете дека вашите сестри ви се заштитени со закон?
Ако се дупеле моите сограѓанки, што прават моите сограѓани од машки пол кои се на факултет во Скопје? Па нормално секоја вечер си носат по некоја од твоите сограѓанки, и сигурно не пијат само кафе:pos2::pos2::pos2:
ahhh, ajde ova ke bide posleden post.А кога нема ни една да фатите си ги пушите сами на пат за скопје. :pos2:
Добро а мислете дека вашите сестри ви се заштитени со закон?
Ако се дупеле моите сограѓанки, што прават моите сограѓани од машки пол кои се на факултет во Скопје? Па нормално секоја вечер си носат по некоја од твоите сограѓанки, и сигурно не пијат само кафе:pos2::pos2::pos2:
За потсетување...Амир е израелец (евреин) .и не е газда на Фени туку е само директор на КК Фени...Абе тој на ФЕНИ газдата Амир Евреј е демек....
imalo dovolno, dal gospod:smir:takvite kako tebe ili nemaat pic*ka videno u zivot,ili pa izeba*le edna pa mislat cel svet go e*ale
Аааа ок,фл на информацијата. Значи дирекно, одма позади диско ги работат....:pos2:NIV VOOPSTO NE GI NOSAT DOMA NE SE SEKIRAJ, se misli na vasite ruralci
За оние кои не разбраа, ова беше опомена да се прекине со сестри, браќа, секс, гениталии и сл.!Што убави муабети направивте...
za tvoja informacija...
dokolku amir abed go procita ova...ke ja zapali cela strumica za da te najde...a koga ke te najde nemozam da garantiram so ke se slu4i sotebe...Ako ima nekoj idea neka kaze????pozz i vardi se mom4e