lozar_kavadarci
ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 817
- Поени од реакции
- 2
cestito pobedata,jas malku pokasno poradi banot
ke vidime kako ke bide za toa rekov ima vreme do togasАбе има влезови два не е проблем.Ама прашав сеа во Полиција нас нема да остават овај пат да појдиме.Прашав за Тетово во фудбал и таму неможи.Причина:Висок ризик и полицијата не гарантира безбедност
А како второ???????abe kako prvo ne sum detiste od 10god ...
Како второ сигурно не е повеќе од 12.:pos2::pos2::pos2:А како второ???????
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
abe kako prvo ne sum detiste od 10god ...
Нека ја реши некој неравенката ако може :pos2::pos2::pos2:Како второ сигурно не е повеќе од 12.:pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: јебига мене не ми оде математика така да ништо одмене:pos2::pos2:Нека ја реши некој неравенката ако може :pos2::pos2::pos2:
Nemat uste be , treba uste ednas da ne tepatda vazi toa sea feni imaat 1-0 protiv strumica
ja mislam deka samo vo play off ke ima pocetna prednost od 1-0....a za finale ne...ama ne sum siguren...neka kaze nekoj ako znae?Edno prasanje do Radical toj kako poupaten vo kosarkata, neli od ovaaa sezona e smenet sistemot i veke ne vazi ova nekoja ekipa ako izvojuva 3 pobedi nad druga ne se trgnuva so 1-0 prednost vo play offot i vi finaleto pa zosto eve koga davaat i direktni prenosi od nekoja domasna utakmica komentatorot stalno zboruva za eventualni 1-0 na nekoja ekipa , a i eve cesto i na sportskite vesti go kazuvaat ova deka Feni veke ima 1-0 protiv nekoj ekipi i eve sega ako ja tepa na Strumica i protiv niv ke ima vodstvo od 1-0. Znam se zboruvase ovde deka vakvoto pravilo ne vazi veke ili ??? pozz:helou:
Aerodromka ili Radical tie dvajcata bea poupateni za ovaa rabota Kako i da e do 4,5 casot se nadevam ke dojdat na forumot i ke ni odgovorat pozzja mislam deka samo vo play off ke ima pocetna prednost od 1-0....a za finale ne...ama ne sum siguren...neka kaze nekoj ako znae?