Фан клуб: МЗТ Скопје

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
aerodromka se pravese jaka,mozese nadvor te siluvame. a za toa lozar ne mozev da vikam oti nastinat bev. inaku ne e samo serifot gleven. cejkata,gera,tubata,glasnikot,naco totov itn. a glasnikot i gera ubavo se izgrogiraa ni family ni cpb ce se videa

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
aerodromka se pravese jaka,mozese nadvor te siluvame. a za toa lozar ne mozev da vikam oti nastinat bev. inaku ne e samo serifot gleven. cejkata,gera,tubata,glasnikot,naco totov itn. a glasnikot i gera ubavo se izgrogiraa ni family ni cpb ce se videa
za da stignes do mene ke treba da pomines 250 SPREMNI MOMCI , e koga ke gi pomines togas ke vidime dali ke me siluvas ili ne

a toa dali licam jas na kurva neznam , ama mozes da gi prasam majka ti i sestra ti oni znaat kako e da si kurva oni neka ti kazat

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Мора да се зачленам во Лозари, секој член им е главен, па и јас ке станам главен на некоја група хихихи. Настинат бил и затоа седнал од спротивната страна на групата. Абе со 38 температура сум одел да навивам, секоја утакмица сум настинат па викам. Абе не 10 гласника и 10 Гери не ги вадеа. Мизерни беа (не те ставам во групата на навивачите пошто ни не си навивач на групата Лозари, туку си лозар по занимање, подгрупа на пољопривредник) дури и ова наше бледо светло, за нив беше недостижно, далеку далеку недостижно.

se gleda zdrava kurva u tebe
Секоја која не ти јаде е за тебе курва? Пичку матер, па 1.000.000 курви има во државава. Искрено те сожалувам, да не ти беше руменилото на обравчињата може ке се најдеше некоја момичка која би сакала да биде со тебе

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
radical nemoj do tolku da gi utepuvas.......so ke praime bez kozari vo naredni godini....ke nema koj da ni konkurira

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
А да ве прашам нешто шо му е на тиа навивачот од ФА што го удари некој од нашата публика. Посериозо или полесно е повреден зошто цел беше крв:vozbud:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Хаха а ти да не се надеваш на разбирачка. Кога имало со нив разбирачка, ако не можат со едно со друго ке се фалат, кај дават они да бидат понижени некогаш.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
tocno e deka nema da dademe da bideme ponizeni.a zasto e toa taka.pa verojatno zatoa sto nikogas ne sme bile ponizeni a pogotovo ne od vas "kozari".zatoa nema mnogu rasprava.vie bevte podobra ekipa ,nie bevme podobri na tribini. e sea so moze da se smeni tuka.moze samo nie da bideme podobri ne teren ,a vie podobri na tribini nema nikogas da bidete.

zatoa

3
2
1

TISINAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Хахаха, неам сестра бе друже, ама вие имате една ама вредна, сеа може ти не си стигнал на ред до неа, почекај малце и ти па кај и да е ќе стигнеш.

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Хахаха, неам сестра бе друже, ама вие имате една ама вредна, сеа може ти не си стигнал на ред до неа, почекај малце и ти па кај и да е ќе стигнеш.
taka e,edna e ama najvredna,ima i koj da ja cuva nejze taka da ti ne se sekiraj.nego posto si nemal sestra aj da i se naebam na mamicati malce togas.posto jas sum malo dete i ne sum videl do sega nisto od zivotot,taa kako poiskusna da me podnauci nekoi raboti,moze li?

P.S. i ne se sekiraj ke se osekja kako KINESKA KRALJICA(ova znam deka nema da go svatis ama tie sto ke svatat ke znaat na sto mislam)

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Добро бе важи, мајка за сестра се согласувам, носи ја ваму ајде таа сестра ви или сакаш јас да дојдам таму.

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Cista sreka sto ne sakam seljacista kako sto ste vie...opinci so porumeneti obravcinja, pa duri ni za 10.000.000 evra ne bi legnala so nekoj opinok od vasata provincijalska rasa.

Moze nemas sestra, ama nemozes da znaes koja ja napumpal mamica ti, moze i ti si pola skopjance, posto ovie skopjanistava vi se iznaebaa na celata vas provincijalska vnatresnost, koja ja nudi svojata vnatresnost za dve pijacki vo nasiot ni glaven grad. Pcuejki ne nas, mozebi si gi pcues i tvojot bioloski tatko ili mozebi tvojt polubrat ili polusestra.

Nie, devojcinjata od glavniot grad, ne praktikuvame redenki, taa pojava ja donesoa vo Skopje, vasite sestri i majcici, vo tvojot slucaj, bratucedki koi se pretstavuvaat kako skopjanki poradi nivniot neostvaren son da zivee i tvori (citaj: ja nudi svojata vnatresnost) vo Skopje. Znaci, uste edna neprocenliva glupost izlezena od tvojata, fala na vladata, konekcija.

Nemozejki da go prebolite porazot na tribinite, i toa sto ne e centar na vnimanie vasata pobeda na terenot, tuku vasiot sramen poraz na tribinite.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Не ви е никој крив, овој вепар многу сакал да ебе нечии сестри, па му викам нека си почне од неговата

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Леле ама е смешно еј, кинеска кралица.. Епа аеродромке види сеа со какви типови си имаш работа и нека ти текне зошто тебе те вмешувам во муабетите со вакви ненормални типови. Мислиш ќе ме навредиш со тоа, можеш само да јадеш гомна за мајки и сестри и тоа колку шо сакаш ама коа ќе ти речам нешто за вашата другарка аеродромка знај дека нејзе не и е сеедно дали некој ќе ја нарече курва или нешто слично. Е затоа воздржете се од такви шеми со мајки и сестри зашто може да страда друга личност што вас ви е блиска а за нашите мајки и сестри џабе зборите нема никаков ефект.

Kajgana Shop

На врв Bottom