Хахаха, неам сестра бе друже, ама вие имате една ама вредна, сеа може ти не си стигнал на ред до неа, почекај малце и ти па кај и да е ќе стигнеш.
Cista sreka sto ne sakam seljacista kako sto ste vie...opinci so porumeneti obravcinja, pa duri ni za 10.000.000 evra ne bi legnala so nekoj opinok od vasata provincijalska rasa.
Moze nemas sestra, ama nemozes da znaes koja ja napumpal mamica ti, moze i ti si pola skopjance, posto ovie skopjanistava vi se iznaebaa na celata vas provincijalska vnatresnost, koja ja nudi svojata vnatresnost za dve pijacki vo nasiot ni glaven grad. Pcuejki ne nas, mozebi si gi pcues i tvojot bioloski tatko ili mozebi tvojt polubrat ili polusestra.
Nie, devojcinjata od glavniot grad, ne praktikuvame redenki, taa pojava ja donesoa vo Skopje, vasite sestri i majcici, vo tvojot slucaj, bratucedki koi se pretstavuvaat kako skopjanki poradi nivniot neostvaren son da zivee i tvori (citaj: ja nudi svojata vnatresnost) vo Skopje. Znaci, uste edna neprocenliva glupost izlezena od tvojata, fala na vladata, konekcija.
Nemozejki da go prebolite porazot na tribinite, i toa sto ne e centar na vnimanie vasata pobeda na terenot, tuku vasiot sramen poraz na tribinite.