Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
za toa kako bese navivanjeto ke posirame klipovi denovive pa sami ke si zaklucat site onie koi sto gi interesira,iako spored mene ne se pokazavme vo najdobro svetlo.me interesira samo edna rabota koja sto ja zabelezav tamu i koja sto isto taka e snimena,a toa e raspravijata pomegju serifot(sesirdjijata) i toj keljaviot.ako moze nekoj neka objasni sto i kako bese.i moram da go spomenam korektniot odnos na policijata,sekoja cest za organite na progonot

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
e so sakate vi bete 250 dusi. pola i povece bete izdrogirani i ispijaneti. so sakas? cela sala a unistite. sinoca bese da a vidam salata i vidome sokrseni stolcinja na nogu mesta. i zosto mavate so site tia paricki i limenki? pa sramota e daa. vi nas ni vikate provincijalci a vi se ponasate beter od nas.p.s. kakov taci samo zivkovic i agoc vi se spas

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Немој ти да кажуваш дали сме мавале кршеле плукале.Добро е што помина све со тоа зошто можеше тие што беа блиску до нас да го јадат и многу повише зошто имаше некој сељачишта од нив што провоцираа!
За навивањето не треба да зборам.Можеме ние и многу подобро али и овој пат покажавме дека ние во Македонија немаме конкуренција!Бевме 3 автобуси од кој 2 со по 70-80 души и околу 10 коли и мислам дека бевме повеќе и од 250 луѓе али тоа не е важно нека проценат другите.

А за утакмицата нема што да се каже.Си исгубивме заслужено и тоа е тоа.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
ja bese do vas,blisku tamu. vi mavate na tija so bea POD VAS,so nis ne vi napravija.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
koj bese nija eden so tegli za ajvar(naocari) so celo vreme se pravese mocen.koa bese i naa zenskata da i go piknam u gazot

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
cestito za pobedata moram da priznaam deka ne utepavte so igra a za navivanjeto nemam komentari use ednas se pokaza koj e i sto e drugo nemam so da kazam////

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
decki koj so vi vika za navivanje? poarni ste od nas na navivanje,a dolu sme posilni.pozz

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
А ти играш на теренот или на трибините? Навиваш само кога ти е јак клубот или стално? Лозар со тапија си се пишал значи си навивач а не фан, значи нашиот дуел е на трибините а не доле на паркетот. Да бевме фанови можеше да ни збориш дека тимот ти е појак и да ни се затнати муцките. Никој не го оспори фактот дека Фени е за 5 класи појак од Мзт, а впрочем, како би било поинако кога Фени има 6 пати поголем буџет. На тоа се пали еден навивач како што си го ставил ујзернејмот? На јачината на тимот? Затоа нема да можете да се споредувате со ФА, ФА е фамилија која навива без оглед на јачината на тимот и резултатот на утакмицата.

Ај сега бидете објективини и кажете, нели е срамота да ви дојдат 200 комада, на вашите 1500, да губат 30 разлика, да ве надвикаат и посрамат во навивчаки поглед? Мене ова да ми се случи во моја сала, да води мојот тим толку и да сме 10 пати побројни од гостинските навивачи а да не надвикаат, никогаш повеќе не би се сметал за навивач, туку од тој момент па натака би бил само обичен гледач. За моја среќа, тоа не се случило, а и не верувам дека во скора иднина тоа и ке се случи
Де бе даа а ти знаиш ли зошто навиваш, ако викаш дека не треба да се гледа тоа на теренот, туку требало да се гледа тоа на трибините. Тогаш нека не затворат во некоја празна сала кај шо не се играе ништо и ке цркаме ке се продвикаме без причина, ја тоа така го сваќам. Иначе ви признавам за навивање, имам и еден пост на Фени во кој што објаснив зошто е така!

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
koj bese nija eden so tegli za ajvar(naocari) so celo vreme se pravese mocen.koa bese i naa zenskata da i go piknam u gazot
ЛОЗАР се напишал а седи во неутрална трибина. Значи чим не е припадник на навивачката група Лозари, username-от му доаѓа од професијата со која се бави. За оние на кои не им текнува кој е овој лозар, овој е тој со румените обравчиња, аеродромка што му испцуи се живо :)

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
ЛОЗАР се напишал а седи во неутрална трибина. Значи чим не е припадник на навивачката група Лозари, username-от му доаѓа од професијата со која се бави. За оние на кои не им текнува кој е овој лозар, овој е тој со румените обравчиња, аеродромка што му испцуи се живо :)
ej se gleda zdravo selsko dete vo nego

Kajgana Shop

На врв Bottom