Фан клуб: МЗТ Скопје

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Колку беа фемили , а колку Лозари ? за фемили не прашувам за навивањето и не се сомневам во нивните квалитети , но како беа лозари ?
E aj lozari ne gi znaas kak se bile :) beeme u kavadarci vide gi be remo :)

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ке биде интересно сега ко ке се вратат аеродромците :) никој не пишува изгледа уште патуваат ...

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Како не уште патуват сеа му се затнати устите и ке се обидуват да ја мењат темата и да зборуват за навивачите а не за тоа шо се случуваше на теренот, а можеа да загубат и со 30 разлика ама Рајковиќ го пушти подмладокот и успеиа некако Мзт да намалат на 20 разлика.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Каков Тачи, каков Хил, каков Смит, ништо не видовме, само еден тим играше на теренот:toe:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
Абе кажете навивање како беше.Остајте тоа кошаркта има слики нешто ова она...Кажете колку беа Лозари колку Ф.А. кој кој надвика и така

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ех сеа кој кого надвикал,.. повеќе беа они кај можеме ние со нив, зар мислиш дека ќе дозволат они некој да ги надвика нив. Јасно е тоа друже.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Абе беа 3 автобуси и они викаа цело време, а ни со прекини за тоа може не надвикаа

unknow

master
Член од
8 февруари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
5
hey za navivanje ne sakam da pravam muabet mislam deka i na vas vi odrzavme lekcija i se nadevam deka ke prizaete imavte od sto da ucite kako sto jas vi ja priznavam pobeta
p.s mislam deka moze da zavrsime ednas za sekogas so toa koja navivacka grupa e najdobra i banalno bi bilo pak da se prasuva ili pak da se razgovora na taa tema
FAMILY AERODROM :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
tocno i vie si kazavte za f.a deka se najdobri,dodeka za pobedata eve vi ja cestitam nasive site za noz osven zivkovic!use ednas cestito i pozdrav

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Отидовме 3 автобуса, им покажавме како се навива, нема сомнеж дека сме најдобри во Македонија. А за тимот што да кажам тапа жива...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Како не уште патуват сеа му се затнати устите и ке се обидуват да ја мењат темата и да зборуват за навивачите а не за тоа шо се случуваше на теренот, а можеа да загубат и со 30 разлика ама Рајковиќ го пушти подмладокот и успеиа некако Мзт да намалат на 20 разлика.
А ти играш на теренот или на трибините? Навиваш само кога ти е јак клубот или стално? Лозар со тапија си се пишал значи си навивач а не фан, значи нашиот дуел е на трибините а не доле на паркетот. Да бевме фанови можеше да ни збориш дека тимот ти е појак и да ни се затнати муцките. Никој не го оспори фактот дека Фени е за 5 класи појак од Мзт, а впрочем, како би било поинако кога Фени има 6 пати поголем буџет. На тоа се пали еден навивач како што си го ставил ујзернејмот? На јачината на тимот? Затоа нема да можете да се споредувате со ФА, ФА е фамилија која навива без оглед на јачината на тимот и резултатот на утакмицата.

Ај сега бидете објективини и кажете, нели е срамота да ви дојдат 200 комада, на вашите 1500, да губат 30 разлика, да ве надвикаат и посрамат во навивчаки поглед? Мене ова да ми се случи во моја сала, да води мојот тим толку и да сме 10 пати побројни од гостинските навивачи а да не надвикаат, никогаш повеќе не би се сметал за навивач, туку од тој момент па натака би бил само обичен гледач. За моја среќа, тоа не се случило, а и не верувам дека во скора иднина тоа и ке се случи

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
3 avtobusa i 10 koli samo mene iskreno ne mi se svigase navivanjeto , nisto ne pokazavme mozese i podobro

Kajgana Shop

На врв Bottom