Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
pa so ako zboris za kosarka.idi kaj makedonska liga.i nie zborime vo kontekst so ekipata.na primer ako e so strumica nie zborime so strumica.a vie sea ste "kozari" i "ajduci" na tema kaj MZT SKOPJE.poentata mi e ako sakas mozes so nego da zboris na negoviot fan klub.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Епа и ова е во контекст на утрешната утакмица, marcus напиша нешто за Фени, Together lozari му одговори, да напишеше marcus на Фан клуб Фени, таму и ќе му реплициравме, он напиша тука, тука и треба да му одговориш. Оди и ти слободно пиши кај сакаш нигде не е забрането да се пишува.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
pa mene me boli kur za tvojata ekipa.ja koga idam na svoj basket fan klub sakam za MZT SKOPJE da citam i da pisuvam.ne me interesira za tebe i ajducite.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Не сум сигурен,али мислам дека ке нема ова коло пренос,поради тоа што даваат тенис,а и ракомет Металург ке даваат утре,па затоа мислам дека ке нема пренос
ПОЗДРАВ

Член од
28 октомври 2007
Мислења
780
Поени од реакции
284
neka zemat da davaat prenos mini golf vo park da im ebam toa televizijata:nesvest:

sega koga ima najkvalitetna kosarka od kojznae koga perano oni se ke dadat samo toa ne ccc

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Мислам дека ке има од фени мзт

Член од
9 август 2007
Мислења
105
Поени од реакции
4
Ф.А. Со среќа на денешнава првенствена утакмица , мислам дека дојде времето да се реализираат некои глупи и тупи муабети што се правеле за екипите МАЈКИ и ШАЈКИ дајте малку социализација и БОНТОН :smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Oчекувам победа од Мзт!Едно сигурно знам дека Фемили ке ломат у Кавадарци!

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Че ви честитам за навивањето, ама поважен е семафорот.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
kako bese pesnata? ooooo oooooo oooooo oooooo pusi skopje.ce ste ne tepale kako strumica,neli? decki od family se ponasavte beter od seljaci.eve ni da beme seljaci,vi trebase ubavo da se ponasate.ne da frlate i da pcujte. vi se ponasate beter od nas.pozdrav. se gledame na kupot

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
ISTO I JAS VI CESTITAM ZA NAVIVANJETO ALI SO FENI NE MOZE NIKOJ DA IGRA VO MAKEDONIJA NAJ JAKI SME FENI-SAMPION

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Колку беа фемили , а колку Лозари ? за фемили не прашувам за навивањето и не се сомневам во нивните квалитети , но како беа лозари ?

Kajgana Shop

На врв Bottom