Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Не одговараш пошто немаш одговори да не се лажеме. Ок, чим е така. Е сега јас ке ти одгворам на твоето прашање.Nemam namera da ti odgovaram na niedno od ovi prasanja iako imam mnogu odgovori da ti dadam ama nejkam da se spustam na tvoe nivo,a inace neznam kako da ti objasnam deka ne sum toa ti sto mislis,neznam kako da ti objasnam deka ne sum vcerasen navivac.
Ednostavno covek kolku i da saka da pravi muabet so vas vie na sekoj mozen nacin ke dojdete do nesto za da gi isprovocirate navivacite na CPB ama pak nisto ne postignuvate zasto nikoj ne se zamara so vas iako mislite deka ste na vrvot vo navivanjeto vo makedonija.
A TI KAZI MI ZASTO SO FENI IMAVTE 150 NAVIVACI A SO RABOTNICKI KAJ VAS VO SALA IMAVTE 700 I POVEKE od 700 NAVIVACI?!?!?!?!i nemoj da mi kazuvas deka bevte poveke od 150 navivaci so feni(ja gledav cela utakmica na televizija i ubavo se gledase kolku ste a i ubavo se slusase kolku ''peevte'' vo poslednata cetvrtina)zboram za poslednata utakmica vo jane sandanski
Да речеме бевме 150, сигурно повеќе од 200 не бевме, може и да си прав. За разлика од вашиот Работнички, Мзт Скопје има 3 ипол пати помал буџет, има екипа која е распад систем, кошарката што ја играат е на најниското ниво што Аеродром некогаш го гледал. Зашто беше тапа навивањето, неможам да ти кажам, стварно незнам, ама и јас бев страшно разочаран од тоа.
И за бројноста, Работнички - Мзт е најголемото дерби во македноснкиот спорт и секогаш предизвикува поголемо внимание од останатите утакмици. Тогаш имавме и надеж дека можеме да ја спасиме сезоната и да направиме нешто. Фени дојде после мизерната игра со Вардар (каде што на гостовање бевме 200 души) и после некои интерни проблеми во навивчката група.