Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Бан, 3 дена.So e jasno seljanduro?vi pustija pari i odma na navivanje!brkajte rabota 15 dusi so sila
Бан, 3 дена.So e jasno seljanduro?vi pustija pari i odma na navivanje!brkajte rabota 15 dusi so sila
Сите сме еднакви, не викам не. И ти го сакаш Фени и Климчо го сака Мидлзборо и деттулено што има девојка ја сака Струмица, и Мицуленце го сака Работнички и Аеродромка го сака Мзт...во тоа сме исти, никој не го оспорува тоа. Но, гледано групно, како навивачки групи, во овој момент, ФА се недостижни (иначе може и Аеродромка да ви потврди, јас долго време не бев член на ФА, бев во друга навивачка група а мислам дека и сеуште припаѓам таму)Радикал те разбирам што сакаш да кажеш, само не ми се свиѓа тоа што некако со потценување гледате кон другите и ги омаловажувате, дајте нека дишат луѓето слободно да не одиме сеа толку до ситници. Знам дека ви е гордост клубот, така треба да биде тоа, ама да знаеш сите сме еднакви тука и Скопјани и Струмичани и Кавадарчани и сите останати.
toa da deka go sakam mzt duri i si imam problemi u privatniot zivot zaradi toa , a za radilak da ne go svatite pogresno on koordinator vo isto grupa sto naviva za mzt ama popoleka stanuvaat podgrupa na F.AСите сме еднакви, не викам не. И ти го сакаш Фени и Климчо го сака Мидлзборо и деттулено што има девојка ја сака Струмица, и Мицуленце го сака Работнички и Аеродромка го сака Мзт...во тоа сме исти, никој не го оспорува тоа. Но, гледано групно, како навивачки групи, во овој момент, ФА се недостижни (иначе може и Аеродромка да ви потврди, јас долго време не бев член на ФА, бев во друга навивачка група а мислам дека и сеуште припаѓам таму)
Хахахах не ми се верува дека ѕверот ти пиша дека има девојка !Сите сме еднакви, не викам не. И ти го сакаш Фени и Климчо го сака Мидлзборо и деттулено што има девојка ја сака Струмица, и Мицуленце го сака Работнички и Аеродромка го сака Мзт...во тоа сме исти, никој не го оспорува тоа. Но, гледано групно, како навивачки групи, во овој момент, ФА се недостижни (иначе може и Аеродромка да ви потврди, јас долго време не бев член на ФА, бев во друга навивачка група а мислам дека и сеуште припаѓам таму)
Супер е тоа, еве јас ќе речам најдобри сте, браво,... ама не знам зошто се оптоварувате со тоа на луѓето да им докажувате дека сте најдобри. Тоа другите треба да го кажат. Ќе дојде сеа некој тука прв пат слуша шо е тоа Ф.А. и ќе тврди дека неговата навивчка група е најдобра и ти треба да му објаснуваш дека не е така. Вие сте оптоварени со тоа дека сте најдобри, се борите да го докажете тоа, а другите тоа чекаат и одма работата забегува у друг правец. Ете што направи тој што напиша таму за интернет навивање, ја разбуди желбата кај вас повторно да докажувате дека сте најдобри. И така се до бескрај. Немем ништо лично против вас, така продолжете. Ај поздрав.Сите сме еднакви, не викам не. И ти го сакаш Фени и Климчо го сака Мидлзборо и деттулено што има девојка ја сака Струмица, и Мицуленце го сака Работнички и Аеродромка го сака Мзт...во тоа сме исти, никој не го оспорува тоа. Но, гледано групно, како навивачки групи, во овој момент, ФА се недостижни (иначе може и Аеродромка да ви потврди, јас долго време не бев член на ФА, бев во друга навивачка група а мислам дека и сеуште припаѓам таму)
Ама нема што да се докажуваме ние на интернет, таа е реалноста, само некои се премногу горди да го признаат тоа. Како што јас можам да речам дека Струмица, Фени, Пелситер, Работнички се подобри од Мзт, треба секој да има доблест да признае и да каже како се стварно работитеСупер е тоа, еве јас ќе речам најдобри сте, браво,... ама не знам зошто се оптоварувате со тоа на луѓето да им докажувате дека сте најдобри. Тоа другите треба да го кажат. Ќе дојде сеа некој тука прв пат слуша шо е тоа Ф.А. и ќе тврди дека неговата навивчка група е најдобра и ти треба да му објаснуваш дека не е така. Вие сте оптоварени со тоа дека сте најдобри, се борите да го докажете тоа, а другите тоа чекаат и одма работата забегува у друг правец. Ете што направи тој што напиша таму за интернет навивање, ја разбуди желбата кај вас повторно да докажувате дека сте најдобри. И така се до бескрај. Немем ништо лично против вас, така продолжете. Ај поздрав.
дали јас сум уште поспан, или некои луѓе имаат извитоперена смисла за хумор? Или може нешто се подбива со некого...ама ќе му простиме, дете е, што знае дете што е кошарка. Мисли дека не заебал нас...Детенце драго, ние не сме ви конкуренти за титула, Работнички ви е, па од тоа следи едно логичко прашање, што к*р се смееш?Karakolev si ja kupi slobodata za 5000 evra i sega potpisa 3 i pol godisen dogovor so F.R :pos2: :pos2: :pos2::pos2:
Се смеам за тоа сто го исушиле за 5000евра торкото а ти ако сакаш до утре можеш да ми поставуваш логички прашања а за тоа што се смеам ти да не можиш да ми забраниш а и гледам дека не ти е сеедно сто ви замина во Работнички.дали јас сум уште поспан, или некои луѓе имаат извитоперена смисла за хумор? Или може нешто се подбива со некого...ама ќе му простиме, дете е, што знае дете што е кошарка. Мисли дека не заебал нас...Детенце драго, ние не сме ви конкуренти за титула, Работнички ви е, па од тоа следи едно логичко прашање, што к*р се смееш?
Во принцип, не сакам да се објаснувам за моите погледи на работите, пошто 90% од луѓето тука незнаат, неможат или пак не сакаат да ме сфатат. Али сега ке ти кажам.Се смеам за тоа сто го исушиле за 5000евра торкото а ти ако сакаш до утре можеш да ми поставуваш логички прашања а за тоа што се смеам ти да не можиш да ми забраниш а и гледам дека не ти е сеедно сто ви замина во Работнички.
Nemam namera da ti odgovaram na niedno od ovi prasanja iako imam mnogu odgovori da ti dadam ama nejkam da se spustam na tvoe nivo,a inace neznam kako da ti objasnam deka ne sum toa ti sto mislis,neznam kako da ti objasnam deka ne sum vcerasen navivac.да претпоставме дека не постоите заради Family Aerodrom...тогаш би сакал да добијам неколку одговори.
За одоговрите кои ти ги дале зашто не дошле на Работнички - Мзт, само тонеш уште повеќе, а ти кутар мислиш дека се вадиш од лајната во кои паѓаш. Игра Работнички и навивач на Работнички да рече, што барам да се замарам со Аеродромци. Две објаснувања има на ситуацијата. Прво, навивач е на Работнички колку јас на Хафнарфјордур и второ, страв од Аеродромци...вака или онака бем ти навивачот.
- Зашто лани во финалето, кога сите живеевте во илузија за Јадранска Лига и игравте конечно со еден посилен тим од вас (пошто нели претходните сезони знаевте дека ке бидете шампиони пошто вие бевте најјаки) бевте едвај 100 души, ма да мислам дека и не бевте ни 100?
- Зашто дозволивте два пати Ајдуци да ве посрамат во ваша сала во финалето?
- Зашто на Мзт - Работнички имате повеќе луѓе од колку на Уникс Казан? (незнам ова зашто те прашувам, немаш поима кои се тие и кога било тоа 100%).
- Зашто во минатите 6-7 сезони никаде ве немаше во текот на целата сезона и се активиравте само ако падневте на Мзт во плеј оф, а ако не, дури во финалето?
- Дали ова не значи дека факторот за вашето постоење е Family Aerodrom?
Со секој твој пост, приметувам дека си тазе навивач на Работнички и дека си пресен во навивањето, кое пробува да се извади од лајната во кои се пикна на форумов, покажувајќи тотално непознавање на приликите во својата навивачка група и тресење глупости (во делот со замарањето со аеродромци)