Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Може да гледаш и на Нба страната у живо :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Не можеш да гледаш на NBA страната, можеш да слушаш. Само во регуларната сезона се плаќаше 100 долари месечно, па можеше да го следиш кој сакаш натпревар, но само во регуларната не во плеј оф-от.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Lele pekol natprevar, se isplatese sto ostanav olku kasno.
Utah Jazz-LA Lakers 105:108!
Celo vreme LA Lakers vodea no na krajot imase pekolna zavrsnca na Utah, sepak Kobi bese miren i go resi natprevarot!
Odime vo finale :helou:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
хехе ќе можиме мирно да спиеме сега а :)

In your face Utah! Дома,дома...хаха.

Се гледаме во финале !

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Имвте среќа што јута касно се разбуди заради лошота одиграна прва четвртина.

И накрај за израмнување двапати треојка промашија јута, прво окур па после вилијамс. Мислам стварно лејкерс у гз се правени.

П.С. и мислам дека тренерот погреши што кириленко го држеше долго на клупа а бузер кој стварно не знам како игра у нба толку да промашува. тие поени фалеа за победа на јута или барем тесен резултат цело време а кога се игра така може и порано да с енаправи пресврт. Но како и да е лејкерс после три години идат во финале.

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Ги тепавме и флеговме во финале супер..
БТВ да се надоврзам може да се гледат на НБА без да правиш некаков аккаунт јас таму ги гледам кога нема на ТВ пренос.. Не ми треба акаунт.. :)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Ги тепавме и флеговме во финале супер..
БТВ да се надоврзам може да се гледат на НБА без да правиш некаков аккаунт јас таму ги гледам кога нема на ТВ пренос.. Не ми треба акаунт.. :)
можеш да го гледаш само резултатот како се менува???
btw мислам дека во првата и втората четвртина беше решено се, коби како и секогаш звер. конечно јута да потклекне дома.
ајде сега го очекуваме подобриот од спурс-хорнетс, се мислам дека хорнетс ќе победи. ќе биде стварно да го стегнеме гзот против хорнетс, добра екипа се.
НАПРЕД ЕЗЕРЏИИИ!!!!!!!!!!!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Имвте среќа што јута касно се разбуди заради лошота одиграна прва четвртина.

И накрај за израмнување двапати треојка промашија јута, прво окур па после вилијамс. Мислам стварно лејкерс у гз се правени.
А зошто мислиш дека касно се разбудија, зошто Лејкерс беше подобар тим,беше поагресивен тим, Лејкерс водеше со 19 поени разлика, Јута ниту еднаш го немаше водството и фино и поштено си загуби.

Ако толку беа јаки Јута,требаше да си водат цела утакмица, и да не се молат на тројка во последната секунда за да победат или да израмнат. Тепавте на продолжение минатата, ова мало морген.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Е вака ми се бендисва. Нека се тепаат сас и нох сега а ние ќе се спремаме за да одиме кај шо ни е местото. :)) во вистинското финале)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А зошто мислиш дека касно се разбудија, зошто Лејкерс беше подобар тим,беше поагресивен тим, Лејкерс водеше со 19 поени разлика, Јута ниту еднаш го немаше водството и фино и поштено си загуби.

Ако толку беа јаки Јута,требаше да си водат цела утакмица, и да не се молат на тројка во последната секунда за да победат или да израмнат. Тепавте на продолжение минатата, ова мало морген.

Лејкерс не беше подобар тим затоа што окур, кириленко и бузер не го дадоја својот проеск на поени, или подобро кажано многу касно почнаа да даваат поени, а бузер скоро и не даваше поени. Значи не ги служеше шутот. тоа се случи скоро на крај на утакмицата и зашто не би било заслужено јута да победеше на крај? ова не емакедонска кошарка па 5 минути пред крај се да биде решено, ова е нба и се игра до последна секунда. но како што реков лејкерс имаа среќа.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Лејкерс не беше подобар тим затоа што окур, кириленко и бузер не го дадоја својот проеск на поени, или подобро кажано многу касно почнаа да даваат поени, а бузер скоро и не даваше поени. Значи не ги служеше шутот. тоа се случи скоро на крај на утакмицата и зашто не би било заслужено јута да победеше на крај? ова не емакедонска кошарка па 5 минути пред крај се да биде решено, ова е нба и се игра до последна секунда. но како што реков лејкерс имаа среќа.
I juta imase sreka na posledniot natprevar doma koga izvadija gz vo prodolzenije samo zaradi toa sto kobi igrase sam. E sega vidi ti koj e praven u gz.
Mu pokaza KOBE koj e MVP na domasen teren na jezerite. Ajde sega neka slusaat dobar jazz i neka gledaat NBA Finals!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
I juta imase sreka na posledniot natprevar doma koga izvadija gz vo prodolzenije samo zaradi toa sto kobi igrase sam. E sega vidi ti koj e praven u gz.
Mu pokaza KOBE koj e MVP na domasen teren na jezerite. Ajde sega neka slusaat dobar jazz i neka gledaat NBA Finals!

Што им покажа кби кога во предходниот натпревар не даде кош во последната четвртина. Вчера кириленко душа му извади дури и банан му залепи. Затоа викам јас тренерот згреши што кириленко го задржа долго на клупа иначе друга песна ќе беше. Кириленко даде две клучни тројки и тогаш на вас фановите на лејкерс ви се смрзна гомното и затоа иамвте среќа што во последниот напад не шутираше тројка кирилинко тогаш немаше вака да се пувате.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
ZOTE мрчатор над мрчаторите.....

Чоече одмори. И бан си кркал за вакво инатење и пак си го бараш. Ова е тама за фановите на Лејкерс, ЗОШТО по ѓаволите пишуваш ако не си фан на клубот?

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Леле ај последен пат ќе пробам да ти објаснам, не како фан на Лејкерс туку неутралец.
Окур,Кириленко и Бузер не даваа поени не затоа што не му одеше, туку затоа што Лејкерс одиграа феноменлна одбрана на нив, ти ако го оставиш Бузер под обрачот нема да ја забие? Толку е едноставно. Одом и Гасол не го оставија да диши, Фишер исто на Дерон не му даде да диши, а и му украде 3-4 топки во вистинско време. Е таа твоја среќа што ја викаш се вика тимска одбрана. Толку.

Што им покажа кби кога во предходниот натпревар не даде кош во последната четвртина. Вчера кириленко душа му извади дури и банан му залепи. Затоа викам јас тренерот згреши што кириленко го задржа долго на клупа иначе друга песна ќе беше. Кириленко даде две клучни тројки и тогаш на вас фановите на лејкерс ви се смрзна гомното и затоа иамвте среќа што во последниот напад не шутираше тројка кирилинко тогаш немаше вака да се пувате.
Јас не знам што толку направи Кириленко на Коби а постигна типот 34 поени со 50 % шут. Ама изгледа бананата се важи само, да да супер одбрана. А и да Коби беше прогласен "Man of the Match".

Не ти реплицирам повеќе, зошто може не ни вреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom