Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Редно е веќе Јута да тепа и во Staples, и ќе тепа

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Во колку часот е натпреварот?

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
нема да изгуби лејкерс дома така викаа и за лејкерс дека ќе тепа втората ама изгуби.. а за лејкерс дома да губи не верувам:) и тоа е факт..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Останав без спиење, до сега гледав лејкерс - јута на интернет многу интересна утакмица иако прво полувреме лејкерс имаа водство и 10 разлика јута ги стигаше. Во последната четвртина беше тесно но јута успеа само да изедначи мислам дека ниеднаш не заводе во оваа утакмица, и исто така интересен факт беше дека коби не даде поен во последната четвртина од игра, туку даде само 4 поени од слободни фрлања и тоа поради намерни лични за да се стопира времето. Решавачки беше при резултат 105 - 102 за лејкерс окур промаши тројка а во следниот напад тројка промаши и вујачич но гасол имаше офанзивен скок и даде лесни два поени што лејкерс отидоја на 5 разлика на 20 секунди до крај. Имаше тајмаут и изработена акција на јута каде вилијамс избега сам на тројка шутираше и тој промаши и тоа беше веќе готов натпреварот. како и да е интересна утакмица што ме остави без спиење :)

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Да и јас ја гледав само шо требаше да одам на училиште и не можев да постирам резултат мислам на 15 сек пред крајот имаше тајм аут и морав да одам каснев. Инаку добра игра лејкерс 111 - 104 јута. Одом имаше 11 скокови 22поени, добра игра од Ламар Одом, Коби имаше 5 скока 7 асистенции и 4 укадени топки и 26 поени, Гасол 6 скока 8 асистенции и 21 поен.. овие се над 20 поени другите играчи имаат под 20 :) Добра игра од Центарот и од бекот :) уше еедна победа и идемо у финале :):)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Odlicna, kolektivna igra, sekoj so zasluga za pobedata.
Kobi mi e vo srceto, kako igra, kako se bori i pokraj povredata. Lider vo prava smisla na zborot i zasluzeno MVP ovaa godina. Fantasticen igrac!

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Мило ми е што Радманович и Фармар повторно си ја вратија старата форма...барем на домашен терен :)

P.S Џери Бас (сопственикот на Лејкерс) Motherfuckin PIMP :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
kako gleate na net lejkers?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
kako gleate na net lejkers?

еве ти линк да гледаш што сакаш од било кој спорт ако нема пренос на тв или кабловска

http://www.myp2p.eu/

вечер од 3.00 ќе ја даваат хорнетс - сакраменто

но мислам дека на обн ќе ја има таа но за друг пат знеш сега ;)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не го гледав овај меч ама добро е. Ви кажав дека многу се плашев да не потфрлиме. Сега очекувам победа во гости и да ги збришиме овие џезерите еднаш.

Инаку од тие шо не спиете и шо го гледавте мечот. Кажете дали Коби имаше мак со грбот или не. Како шо гледам паднал со поените. Само 26 не личи на него.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не го гледав овај меч ама добро е. Ви кажав дека многу се плашев да не потфрлиме. Сега очекувам победа во гости и да ги збришиме овие џезерите еднаш.

Инаку од тие шо не спиете и шо го гледавте мечот. Кажете дали Коби имаше мак со грбот или не. Како шо гледам паднал со поените. Само 26 не личи на него.

Немаше проблем со грбот све беше океј али беше добро чуван и колку што разбрав од америчкиот коментатор деновиве не тренирал шут имал други вежби.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Ајде вечер конечно да ги тепаме на гости и да одиме во финалето убаво се спротиставија Јута затоа вечер да запнат Лејкерс и да завршат со полуфиналето. Напред ЛЕЈКЕРС

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
фала момци за линковите супер е ова поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom