Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.550
Поени од реакции
35.333
Одлично анализирано, се претплатив на каналов... (имам гледано други анализи од типов, добар е).

Како што се согласуваат многумина, на ЛА не им е проблем нападот туку одбраната (и лошата клупа). Ама цела сезона е пред нас, подобро да губат сега и да дојдат до плејоф со низок пласман ама со увежбан неортодоксен напад што е многу тешко да се брани, одколку да бидат предвидливи во нападот.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
За вечер глеам ни даваат2,50 коефицент,на гости со јута:eek::cool:,ја здрвив сингал.Инаку до сеа сум у минус со ла,вечер или ќе биде,или го јадев:).

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.550
Поени од реакции
35.333
Metta World Peace will be used as backup shooting guard
Повлекувам се што кажав во одбрана на Мајк Браун. Нека го отпуштат дебелиот па макар и сезонава да пропадне... Каква елементарна непогода е, не ми се верува. Тежок дебил.​
Џоди Микс го има ставено вкупно 9 минути во игра за СИТЕ 4 утакмици, Коби го малтретира да игра над 40 минути по натпревар со повреди на глужд и на стопало, нема поим како да го уклопи Џејмисон... и ДЕФИНИТИВНО нема представа како да направи втора постава која може да остане на терен повеќе од 2 минути.​
Што е најлошо од се, го донесоа како дефанзивен гуру а од дефанзива не гледаме ни Д.​
Зошто го толерираат дебелиов, не ми е јасно.​

Член од
23 август 2010
Мислења
39.910
Поени од реакции
116.295
Сеа следно е Неш да го планира на центарската позиција. :D Абе ја кажав за дебелиов уште кога дојде на кормилото на Лејкерс, дека е тежок просек но ја има целосната поддршка од мене, па кога еден Споелстра освои титула зошто да не и Браун. Но, дебелкото покажува дека нема поим од кошарка, Коби лани во неколку наврати реагираше со иронична насмевка на неговите одлуки а тоа доволно говори за каков тренер станува збор. Коби ја разбира кошарката премногу, а чим така реагира тогаш јасно е на какво дереџе се спушти Лејкерс со носењето на Браун. Сеа не знам кој тренер е достапен, ако Шо нема ангажман тогаш нека го грабаат одма, тој е Фил Џексон школа, и како играч и како негов помошник, ја мислам дека ќе го биде.
Греота е еден тим со ваква франшиза да има ваков глупав тренер, испод ниво им е тоа.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Шта речи коју поруку послати:tapp:,ова што се дешава е жално,и мизерно,за тим каков ште е лејкерс.До вчера некако се тешев дека ипак ова е само лош период,и дека е до играчите.И да до играчите е,затоа што дебелата свиња не знае да ѓи постае у напад,не знае една акција за хаулард да постави,не неможе да ја искомбинира клупата,да учествува у игра,колку толку.Што уште не знае?одбрана бе да,а што беше тоа:confused:,овја бил мајстор за одбрана:eek:.Иста прича од лани,посебно од периметар пак не бушат.Се враќамо на 6 разлика,и фој ни дава 3 тројке по ред:facepalm:,каква е таа одбрана жити све.Го затвора рекетот на сметка на шутот за три,ко кој знае кој играчии да ѓи имаат за под кош,мада искрено,милсап мамата ни ја расплака.Се надевам дека утре ќе си добие еден отказ,а и да не добие,ја ќе навивам да губимо,у следниот период,све дур не замине неспособниов,му ебем тоа глупакот:mad:.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Болје да играат вака лошо за да го избркаат Браун пошо во тимов не се осеќа ни хемија ни физија. За ваква игра немора да плаќаат тренер. Сами подобро ќе изиграат.

Инаку, Џери Слоун е заинтересиран за тренерска позиција. Ќе видиме што ќе биде, промени ќе има како и да е.

Член од
2 ноември 2012
Мислења
13
Поени од реакции
1
Pa u p.m Samo Lejkersi Vcera i u sportska me zaeba,,Sto E Vaka od 5natprevari samo edna pobeda,a kakvi igraci imaat,ovie ili ne sakat da igrat i da go izbkat braun ili nekoj maler gi zafatil

Член од
23 август 2010
Мислења
39.910
Поени од реакции
116.295
Болје да играат вака лошо за да го избркаат Браун пошо во тимов не се осеќа ни хемија ни физија. За ваква игра немора да плаќаат тренер. Сами подобро ќе изиграат.

Инаку, Џери Слоун е заинтересиран за тренерска позиција. Ќе видиме што ќе биде, промени ќе има како и да е.
Со раширени раце го чекам Слоун, за Мајк Браун е доктор на науки. Патем, тука повторно ќе има убитачен тандем за познатиот негов пик енд рол, Неш и Хауард како на времето Стоктон и Мелоун. :icon_lol:

За вчера што повеќе да кажам, го гледам само првото полувреме и доволно ми беше за да се исфрустрирам и да одам да си легнам. Пишав и во темана за Сезона 2012/2013, очобол беа Лејкерси, се мачат да дадат кош, во одбрана не можат два напада по ред да одбранат, згора на тоа Мо Вилијамс го пробуши кретенот Блејк. Послаб играч од него што играл за Лејкерси не сум видел во последниве 7-8 години, каков тетрапак е тоа е чудо, абе како мало дете го поминуваше Мо, уште па еден бекдор коа му напраи Блејк стварно не знаеше каде се наоѓа, се скри во блокот од Милсап или Ал Џеферсон не знам точно кој беше.
Во напад не го користат Хауард како што треба, Коби и повреден дава 29 поени, среќа што го имаме него во екипа иначе ќе губевме со 30 разлика во просек. За клупата да не правам муабет, влагаат и само фигурираат на терен, колку да се каже дека влегле, а одлични играчи имаме од клупа, Хил, Микс(одличен шутер), Џејмисон(може и тројка и четворка да игра, универзален е), Ибенкс(страшен одбранбен играч). Па како може Мајами да прави акција за Реј Ален да шутира кога тој ќе влезе во игра? Лејкерс неможе ли така за Микс? Очигледно не, се додека е таа свињата на клупа ништо нема да функционира во тимов, се повеќе и повеќе сум убеден дека играчиве намерно не даваат 100% за да го избркаат пошо знаат дека смрди, и тоа премногу.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
ТОООООООООО АЈДЕ!!! ВЕ ЧЕКАМ ВЕЧЕР НА ЧАСТЕНКА ДОМА. Кај Зегин на партизанска, ќе се снајте!! :icon_lol:
Еееј таман и блиску ми е :)
ФАЛА БОГУУУУУУУУ, ИМАЛО ПРАВДА НА СВЕТОТ, МРШ ЕБАТЕ РОПАКОТ, КОНЕЧНО ЌЕ ТРГНЕ РАБОТАВА, СЕ СВЕСТИЈА КУПЧАК И КОМПАНИЈА!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom